'bizimkilerin zoruyla' demişsiniz...sizi zorlayan kişilerle takılmayın.... polise gidin...bizimkilern zoruyla yaptım şimdide ya bişey olursa diye kendimi yiyorum.
polis bişey yaparmı sizce bu konuyla alakalı ben sadece baktırmak istemiştim adam konudan konuya atladı ısrar etti kendi kendine yapma kararı aldı sinirlerim oynadı sonrada tehtit ediyor şimdi sürekli arıyor zırt bırt'bizimkilerin zoruyla' demişsiniz...sizi zorlayan kişilerle takılmayın.... polise gidin...
polis bişey yaparmı sizce bu konuyla alakalı ben sadece baktırmak istemiştim adam konudan konuya atladı ısrar etti kendi kendine yapma kararı aldı sinirlerim oynadı sonrada tehtit ediyor şimdi sürekli arıyor zırt bırt
iyi geceler çok kötü olmasam yazmazdım zaten ne yapacagımı bilmez haldeyim eşim kötüydü herkeste büyü flan var vs diyordu neyse çözdürmek ve gerçekten varmı ögrenmek için bir kaç medyum aradım. Bugün umut çaglar adında bir medyuma denk geldim neyse aradım ilk iyiydi ücret sordum bakmaya ücretli yapmıyorum sen bi isim soyisim dogum tarihi anne adı ver eşininde dedi neyse verdim 10 dk sonra başka bir numaradan yazı geldi saçma sapan 2 bin tl yıldıznameye dedi neyse bu adam sandım 10 dk sonra beni aradı bende biraz önce konuştuk dedim kimle konuştun ben bilmiyorum dedi böyle dedim sen kimseyi aradınmı dedi önceden yok dedim neyse konuya geçtik eşinin ve kendinin boydan fotosunu at ayaklar gözükcek dedi attım aradan yarım saat sonra aradı var dedi işte şu zaman yapılmış ama cinsini bilmiyorum dedi ben bunu hallederim başta çözmek için ısındırma yapcam dedi beni ikna etmeye çalışıyordu 400-600 arası para istedi veremem o kadarını dedim 2 saatte arıycam düşün dedi ben zaten bozdurmak istemiyorum merak etmiştim sadece dedim ben arıycam diyip durdu neyse 2 saat geçt aradı ben başlatıyorum dedi istemiyorum param yok dedim halledersin dedi istemiyorum ben dedim sen kimi kandırıyorsun sen başkasına yaptırcaksın dedi istemiyorum kardeşim yaptırmıycam dedim malzemeleri hazırladık herşey hazır ceylan derisi flan dedi o ne alaka dedim karışma flan dedi bidada kimseye bakım yaptırma benim işlemime zarar verme dedi bende anlamadım dedim bi bildigim var flan dedi azarladı yarın arıycam sürdürüyorum işlemi dedi istemiyorum dedim yarın hallet parayı işlemi sürdürüyorum dedi ya kardeşim ne işlem parasıysa yollayım ama bişey istemiyorum ben dedim ben yarın arıycam dedi şak kapattı sinirlerim gerildi elim ayagıma dolandı bizim tanıdıga sordum ya yaptırcaksın parayı verip alıp atacaksın bir suya dedi yada bu adam öyleyse başına bela açar diyim sana fotograf var flan dedi büyü flan yaparsa kafayı yersin dedi korktum şahsen ne yapacagımı şaşırdım sonrada bu adam neden böyle azarlıyor neden ısrarcı anlam veremedim dedi bende bir kaç siteye dolandırıcılık dedim baktım bunu adı çıktı ama pekte birşey çıkmadı şimdi ne yapacagımı şaşırdım yarın arıycak korkuyorum sizce ne yapmam gerekiyor hayatımda işim olmuycak işler bizimkilern zoruyla yaptım şimdide ya bişey olursa diye kendimi yiyorum. Allah rızası için bir akıl verin bana
dediginizi yapcam ama engellemeyi düşünüyorum şuan tamamenHiç korkmayın hiçbir şey yapamaz, allah iyi insanları böyle pis dolandırıcıların gazabından korur hiç merak etmeyin, en kral büyüyü yapsa tutmaz. Bi daha ararsa siz onu tehdit edin polise veririm rezil wderim vs diye korkmayın kararlı olun. O bulmuş sizi saf
Ayrıca arkadaşlara katılıyorum büyü müyü fal işlerine bence de inanmayın, birinin öyle süper gücü olsa böyle 3-5 kuruş kazanıcam diye ucuz üçkağıtçılıklar mu yapar?Hiç korkmayın hiçbir şey yapamaz, allah iyi insanları böyle pis dolandırıcıların gazabından korur hiç merak etmeyin, en kral büyüyü yapsa tutmaz. Bi daha ararsa siz onu tehdit edin polise veririm rezil wderim vs diye korkmayın kararlı olun. O bulmuş sizi saf
zamanından bu yana yapmam dedigim birşey varsa oda bu insanlardı inanmam yapmam yapanıda anlamam derdim ama öyle bir hal alıyorsunuz ki aklınız beyniniz çalışmıyor nerden nereye saracagınızı şaşırıyorsunuz Allah şaşırtmasın kimseyi ve büyük konuştugum ne varsa bir bir şuan yaşıyorum hatamın farkındayım onun pişmanlıgı ve ezikligi içerisindeyim her konuda hırslı dikkatli ve titiz olan ben bu konuda saf salak moduna düştüm.Falcıdan bilmem neyden medet ummak nasıl bi akıl tutulması...tanımadığınız insanlara fotoğraf göndererek hem de...
Çöp konteynerina para bırakıp dolandırılmış onca insan var haberlerde hiç mi izlemiyorsunuz. Hattınızı değişin de bir daha ulaşamasın azarlayarak mecbura bağlıyor şantaj bile yapabilir ararsa açmayın.
Tamam polise şikayet etcem dediginiz gibi aslında bu tarz şeylerle polisle mahkemeylede ugraşmayı sevmem ama mecbur kaldım galiba bu seferAh ah naptın senbi de fotograf atmışsın adama. Neyse olan olmuş. Zamanı geri getiremeyeceğimize göre, en kısa zamanda polise gidip şikayetçi olmalısın. Aradığında da söyle, ben seni polise şikayet ediyorum de.. Korktuğunu hissederse, bastırır çünkü
dediginizi yapcam ama engellemeyi düşünüyorum şuan tamamen
Neyi yapmam diyip neyden kendime kızarsam başıma Geliyor ona yanıyorum daha 15 gün önce böyle bir konu açıldı bu insanlara ne inanırsınız inananları anlamam yapanıda gidenide arıyanıda anlamam ne büyük salaklık derken düştüm kuyunun dibineTabii engelleyin hemen, durmanız kabahat, benim dediğim yine de size ulaşırsa o zaman dişinizi gösterin
Benim yazdıklarımı okuyamadınız sanırım ben en çok eleştiren insandım yaptım bir hata agzımın payınıda aldım hattı nasıl degiştircem bilmiyorum fotograf var eşimin ve benim birşey yaparsa diye çekiniyorum ad soyad dogum tarihi anne adı flan baba adı yok sadece işte bi o kaldı vermedigim salak gibi bilmeyince böyle oluyor herkes manyakmısın dolandırıcı olmasa soyad niye istesin dediNe diyecegimi sasirdim...
Allah akil fikir versin en iyisi.
Ayrica birsey yapmaz korkmayin. Numarayi bloke edin veya degistirin. Cikmayin telefonlarina.. Hatta gülün gecin. Cunki komik bir durum cidden.
Medyumculardan falcilardan medet ummayida birakin allah askina...
Allah akil vermis onu kullanin.
Hadi arkadas cevreniz cahil..siz niye uyuyorsunuz yahu..mantikli mi bu sizce?
Neyi yapmam diyip neyden kendime kızarsam başıma Geliyor ona yanıyorum daha 15 gün önce böyle bir konu açıldı bu insanlara ne inanırsınız inananları anlamam yapanıda gidenide arıyanıda anlamam ne büyük salaklık derken düştüm kuyunun dibine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?