Merhabalar yardıma ihtiyacım var

Yorumlarinizi sonradan okudum.
Cin min birsey yapmaz. Baska saf insanlar pesine duser. Birdaha ararsa tersleyin veya hic cikmayin. Birsey yapamaz..boyle sacmaliklara inanmayin.
Ne yapsin zaten? Ha bunlar beni aradi buyu bozdurmaktan vazgecti bende intikam alayim buyu mu yapayim cin mi yollayim diyecek bu kisi
Adam para pesinde anlamiyormusunuz?

Korkmayın ve numarayı engelleyin gerekirse hattınızı değiştirin Allahın izniyle hiç bir şey olmaz

Kocanda bi alem ahahah

hiç sorma sinir oldum ama içim buraya yazınca rahatladı çok saolun Allah ragzı olsun hepinizden kendime geldim engelledim yarında hattımı degiştircem bi cacıkta yapamaz zaten
Ee yani ısrar edince zaten anlamalıydım birşey cikmayacagini. Allahın izniyle birşey olmaz. Sohbet ama çok komik gelismis. Baslatiorum başlatma falan şimdi rahatlayınca bi oku sende güleceksin

Size baskı yapmaya başladığı an su an ses kaydı alıyorum bunları polise vereceğim diyecektiniz.
Bir daha zor arardı...

Polise gidin şikayette bulunun.
Bir daha da böyle saçma sapan insanlara bulaşmayın...

Esinde buyu var diyen kimmmm varsa anan baban dahil hayatindan cikar bir kere. Kafa gitmis seni de delirtecekler. Polisi ara seni arayan numarayi da falci denen dolandiriciyi da ihbar et. Bir daha aradigi zaman da seni polise sikayet ettim. Bir daha rahatsiz edersen savciliga gider suc duyurusunda bulunurum de.

Çok korkarım böyle şeylerden duadan başka bir şeye inanmayın bence felak nas ayetel kürsi okuyun

Hanımlar konuya cin Peri karıştırmayın, dini içerik yazmayın yasaktır.

Konu sahibesi sizde böyle insanlardan medet ummayın, bir laf vardır çok afedersiniz kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi derler, kendini medyum diye tanıtanın elinde gücü olsa zengin olurdu sizden para istemez, paranızı almak için bu kadar ısrarcı olmazdı, özel gücü falan yok, üstünüze birşey salamaz inanmayın böyle şeylere, insanların korkularından istifade ediyorlar, onlar kim korkmayın ve polise dolandırıcılık yapılıyor diye ihbar edin.

Size baskı yapmaya başladığı an su an ses kaydı alıyorum bunları polise vereceğim diyecektiniz.
Bir daha zor arardı...

Polise gidin şikayette bulunun.
Bir daha da böyle saçma sapan insanlara bulaşmayın...
+1 Yapacaginiz gorusme sikayet amacli kayit altina alinmaktadir de. Kaydini al. Cok maharetli ise, bakimina guveniyorsa silsin bakalim ses kaydini. Ceylan kalmadi dogru durust nereden buluyormus o kadar deriyi. Tembihle bir daha ceylan derisi falan da kullanmasin. Yazik hayvanlara.

Ceylan derisi falan hikaye, alacağı paranın hakkını verdiğini göstermek için malzeme toplarım diyecek ki inandırıcı olsun, kimse kanmasın böyle şeylere, hayır birde üstüne salarım gibi komik sözleri oluyor böyle kişilerin, ne salıyorsun sal bir görelim bakalım :))
Burada da bir kadını 3000 lira kadar dolandırdılar, kadın inanmış söylenenlere birde korkmuş garibim.

Ortalik dolandirici kayniyor. Ozellikle bayanlar kolay hedef maalesef duygusal olduklari icin. Para kaptiranlari duyunca yine mi modundayim. Her gun haberlerde farkli bir dolandirici vakasi var. Falcisi,balcisi, hakimi, polisi var oglu var. Gerci her dolandirilan da basiretim baglandi diyor ama...

Bir sey yapamaz hic de kafaya takmayin. Numarasini engelleyin ardından bilmediğiniz nolari da açmayın. Biraz makul davranin lütfen. Bunlar sacmalik

Genel olarak insanların korku ve zaaflarından yararlanıyorlar, bizleri de telefonla arıyor dolandırıcılar, ısrarla çaldıranları merak uyandırmaya çalışanları da cabası, tanımadığımız numaları zaten açmıyoruz ama ısrarla arayıp kişisel bilgilerimizi isteyenleri niye soruyorsunuz ne için arıyorsanız ilgilenmiyoruz deyip kapatıyoruz.
En temizi böyle numaraları engellemek.

Bu devirde kaldımı hala sizlerden.
Bu işle başınıza bela alırsanız komple kaybedersiniz eşinizi.
Büyücüye gideceğinize aile terapistine gidip sorunları çözün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…