ya işte sinirlendigim nokta annemle eşim biliyor. onlar ara dedi aradım suçlu ben oldumHayat işte öğreniyoruz, bu da sizin dersinizmiş, sıkmayın canınızı allah daha büyük dert vermesin.
Korkmayın ve numarayı engelleyin gerekirse hattınızı değiştirin Allahın izniyle hiç bir şey olmaziyi geceler çok kötü olmasam yazmazdım zaten ne yapacagımı bilmez haldeyim eşim kötüydü herkeste büyü flan var vs diyordu neyse çözdürmek ve gerçekten varmı ögrenmek için bir kaç medyum aradım. Bugün umut çaglar adında bir medyuma denk geldim neyse aradım ilk iyiydi ücret sordum bakmaya ücretli yapmıyorum sen bi isim soyisim dogum tarihi anne adı ver eşininde dedi neyse verdim 10 dk sonra başka bir numaradan yazı geldi saçma sapan 2 bin tl yıldıznameye dedi neyse bu adam sandım 10 dk sonra beni aradı bende biraz önce konuştuk dedim kimle konuştun ben bilmiyorum dedi böyle dedim sen kimseyi aradınmı dedi önceden yok dedim neyse konuya geçtik eşinin ve kendinin boydan fotosunu at ayaklar gözükcek dedi attım aradan yarım saat sonra aradı var dedi işte şu zaman yapılmış ama cinsini bilmiyorum dedi ben bunu hallederim başta çözmek için ısındırma yapcam dedi beni ikna etmeye çalışıyordu 400-600 arası para istedi veremem o kadarını dedim 2 saatte arıycam düşün dedi ben zaten bozdurmak istemiyorum merak etmiştim sadece dedim ben arıycam diyip durdu neyse 2 saat geçt aradı ben başlatıyorum dedi istemiyorum param yok dedim halledersin dedi istemiyorum ben dedim sen kimi kandırıyorsun sen başkasına yaptırcaksın dedi istemiyorum kardeşim yaptırmıycam dedim malzemeleri hazırladık herşey hazır ceylan derisi flan dedi o ne alaka dedim karışma flan dedi bidada kimseye bakım yaptırma benim işlemime zarar verme dedi bende anlamadım dedim bi bildigim var flan dedi azarladı yarın arıycam sürdürüyorum işlemi dedi istemiyorum dedim yarın hallet parayı işlemi sürdürüyorum dedi ya kardeşim ne işlem parasıysa yollayım ama bişey istemiyorum ben dedim ben yarın arıycam dedi şak kapattı sinirlerim gerildi elim ayagıma dolandı bizim tanıdıga sordum ya yaptırcaksın parayı verip alıp atacaksın bir suya dedi yada bu adam öyleyse başına bela açar diyim sana fotograf var flan dedi büyü flan yaparsa kafayı yersin dedi korktum şahsen ne yapacagımı şaşırdım sonrada bu adam neden böyle azarlıyor neden ısrarcı anlam veremedim dedi bende bir kaç siteye dolandırıcılık dedim baktım bunu adı çıktı ama pekte birşey çıkmadı şimdi ne yapacagımı şaşırdım yarın arıycak korkuyorum sizce ne yapmam gerekiyor hayatımda işim olmuycak işler bizimkilern zoruyla yaptım şimdide ya bişey olursa diye kendimi yiyorum. Allah rızası için bir akıl verin bana
Kocanda bi alem ahahahha bu arada ben ararken annemin kocamında haberi vardı onlar dedi şimdi hepsi kenara çekildi eşime diyorum ara agzına tükür beni bulaştırma cinleri varsa korkarım bişey yapar diyor sinir oluyorum annem desen keza öyle kaldım mal gibi ortada
hiç sorma sinir oldum ama içim buraya yazınca rahatladı çok saolun Allah ragzı olsun hepinizden kendime geldim engelledim yarında hattımı degiştircem bi cacıkta yapamaz zatenKocanda bi alem ahahah
Ee yani ısrar edince zaten anlamalıydım birşey cikmayacagini. Allahın izniyle birşey olmaz. Sohbet ama çok komik gelismis. Baslatiorum başlatma falanhiç sorma sinir oldum ama içim buraya yazınca rahatladı çok saolun Allah ragzı olsun hepinizden kendime geldim engelledim yarında hattımı degiştircem bi cacıkta yapamaz zaten
iyi geceler çok kötü olmasam yazmazdım zaten ne yapacagımı bilmez haldeyim eşim kötüydü herkeste büyü flan var vs diyordu neyse çözdürmek ve gerçekten varmı ögrenmek için bir kaç medyum aradım. Bugün umut çaglar adında bir medyuma denk geldim neyse aradım ilk iyiydi ücret sordum bakmaya ücretli yapmıyorum sen bi isim soyisim dogum tarihi anne adı ver eşininde dedi neyse verdim 10 dk sonra başka bir numaradan yazı geldi saçma sapan 2 bin tl yıldıznameye dedi neyse bu adam sandım 10 dk sonra beni aradı bende biraz önce konuştuk dedim kimle konuştun ben bilmiyorum dedi böyle dedim sen kimseyi aradınmı dedi önceden yok dedim neyse konuya geçtik eşinin ve kendinin boydan fotosunu at ayaklar gözükcek dedi attım aradan yarım saat sonra aradı var dedi işte şu zaman yapılmış ama cinsini bilmiyorum dedi ben bunu hallederim başta çözmek için ısındırma yapcam dedi beni ikna etmeye çalışıyordu 400-600 arası para istedi veremem o kadarını dedim 2 saatte arıycam düşün dedi ben zaten bozdurmak istemiyorum merak etmiştim sadece dedim ben arıycam diyip durdu neyse 2 saat geçt aradı ben başlatıyorum dedi istemiyorum param yok dedim halledersin dedi istemiyorum ben dedim sen kimi kandırıyorsun sen başkasına yaptırcaksın dedi istemiyorum kardeşim yaptırmıycam dedim malzemeleri hazırladık herşey hazır ceylan derisi flan dedi o ne alaka dedim karışma flan dedi bidada kimseye bakım yaptırma benim işlemime zarar verme dedi bende anlamadım dedim bi bildigim var flan dedi azarladı yarın arıycam sürdürüyorum işlemi dedi istemiyorum dedim yarın hallet parayı işlemi sürdürüyorum dedi ya kardeşim ne işlem parasıysa yollayım ama bişey istemiyorum ben dedim ben yarın arıycam dedi şak kapattı sinirlerim gerildi elim ayagıma dolandı bizim tanıdıga sordum ya yaptırcaksın parayı verip alıp atacaksın bir suya dedi yada bu adam öyleyse başına bela açar diyim sana fotograf var flan dedi büyü flan yaparsa kafayı yersin dedi korktum şahsen ne yapacagımı şaşırdım sonrada bu adam neden böyle azarlıyor neden ısrarcı anlam veremedim dedi bende bir kaç siteye dolandırıcılık dedim baktım bunu adı çıktı ama pekte birşey çıkmadı şimdi ne yapacagımı şaşırdım yarın arıycak korkuyorum sizce ne yapmam gerekiyor hayatımda işim olmuycak işler bizimkilern zoruyla yaptım şimdide ya bişey olursa diye kendimi yiyorum. Allah rızası için bir akıl verin bana
Çok korkarım böyle şeylerden duadan başka bir şeye inanmayın bence felak nas ayetel kürsi okuyuniyi geceler çok kötü olmasam yazmazdım zaten ne yapacagımı bilmez haldeyim eşim kötüydü herkeste büyü flan var vs diyordu neyse çözdürmek ve gerçekten varmı ögrenmek için bir kaç medyum aradım. Bugün umut çaglar adında bir medyuma denk geldim neyse aradım ilk iyiydi ücret sordum bakmaya ücretli yapmıyorum sen bi isim soyisim dogum tarihi anne adı ver eşininde dedi neyse verdim 10 dk sonra başka bir numaradan yazı geldi saçma sapan 2 bin tl yıldıznameye dedi neyse bu adam sandım 10 dk sonra beni aradı bende biraz önce konuştuk dedim kimle konuştun ben bilmiyorum dedi böyle dedim sen kimseyi aradınmı dedi önceden yok dedim neyse konuya geçtik eşinin ve kendinin boydan fotosunu at ayaklar gözükcek dedi attım aradan yarım saat sonra aradı var dedi işte şu zaman yapılmış ama cinsini bilmiyorum dedi ben bunu hallederim başta çözmek için ısındırma yapcam dedi beni ikna etmeye çalışıyordu 400-600 arası para istedi veremem o kadarını dedim 2 saatte arıycam düşün dedi ben zaten bozdurmak istemiyorum merak etmiştim sadece dedim ben arıycam diyip durdu neyse 2 saat geçt aradı ben başlatıyorum dedi istemiyorum param yok dedim halledersin dedi istemiyorum ben dedim sen kimi kandırıyorsun sen başkasına yaptırcaksın dedi istemiyorum kardeşim yaptırmıycam dedim malzemeleri hazırladık herşey hazır ceylan derisi flan dedi o ne alaka dedim karışma flan dedi bidada kimseye bakım yaptırma benim işlemime zarar verme dedi bende anlamadım dedim bi bildigim var flan dedi azarladı yarın arıycam sürdürüyorum işlemi dedi istemiyorum dedim yarın hallet parayı işlemi sürdürüyorum dedi ya kardeşim ne işlem parasıysa yollayım ama bişey istemiyorum ben dedim ben yarın arıycam dedi şak kapattı sinirlerim gerildi elim ayagıma dolandı bizim tanıdıga sordum ya yaptırcaksın parayı verip alıp atacaksın bir suya dedi yada bu adam öyleyse başına bela açar diyim sana fotograf var flan dedi büyü flan yaparsa kafayı yersin dedi korktum şahsen ne yapacagımı şaşırdım sonrada bu adam neden böyle azarlıyor neden ısrarcı anlam veremedim dedi bende bir kaç siteye dolandırıcılık dedim baktım bunu adı çıktı ama pekte birşey çıkmadı şimdi ne yapacagımı şaşırdım yarın arıycak korkuyorum sizce ne yapmam gerekiyor hayatımda işim olmuycak işler bizimkilern zoruyla yaptım şimdide ya bişey olursa diye kendimi yiyorum. Allah rızası için bir akıl verin bana
harbi dur bi okuyum ayık kafaylaEe yani ısrar edince zaten anlamalıydım birşey cikmayacagini. Allahın izniyle birşey olmaz. Sohbet ama çok komik gelismis. Baslatiorum başlatma falanşimdi rahatlayınca bi oku sende güleceksin
+1 Yapacaginiz gorusme sikayet amacli kayit altina alinmaktadir de. Kaydini al. Cok maharetli ise, bakimina guveniyorsa silsin bakalim ses kaydini. Ceylan kalmadi dogru durust nereden buluyormus o kadar deriyi. Tembihle bir daha ceylan derisi falan da kullanmasin. Yazik hayvanlara.Size baskı yapmaya başladığı an su an ses kaydı alıyorum bunları polise vereceğim diyecektiniz.
Bir daha zor arardı...
Polise gidin şikayette bulunun.
Bir daha da böyle saçma sapan insanlara bulaşmayın...
+1 Yapacaginiz gorusme sikayet amacli kayit altina alinmaktadir de. Kaydini al. Cok maharetli ise, bakimina guveniyorsa silsin bakalim ses kaydini. Ceylan kalmadi dogru durust nereden buluyormus o kadar deriyi. Tembihle bir daha ceylan derisi falan da kullanmasin. Yazik hayvanlara.
Ceylan derisi falan hikaye, alacağı paranın hakkını verdiğini göstermek için malzeme toplarım diyecek ki inandırıcı olsun, kimse kanmasın böyle şeylere, hayır birde üstüne salarım gibi komik sözleri oluyor böyle kişilerin, ne salıyorsun sal bir görelim bakalım :))
Burada da bir kadını 3000 lira kadar dolandırdılar, kadın inanmış söylenenlere birde korkmuş garibim.
Genel olarak insanların korku ve zaaflarından yararlanıyorlar, bizleri de telefonla arıyor dolandırıcılar, ısrarla çaldıranları merak uyandırmaya çalışanları da cabası, tanımadığımız numaları zaten açmıyoruz ama ısrarla arayıp kişisel bilgilerimizi isteyenleri niye soruyorsunuz ne için arıyorsanız ilgilenmiyoruz deyip kapatıyoruz.Ortalik dolandirici kayniyor. Ozellikle bayanlar kolay hedef maalesef duygusal olduklari icin. Para kaptiranlari duyunca yine mi modundayim. Her gun haberlerde farkli bir dolandirici vakasi var. Falcisi,balcisi, hakimi, polisi var oglu var. Gerci her dolandirilan da basiretim baglandi diyor ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?