bu arada ben de 87.400 ile başladım,4 ayda 66.800'e kadar indim. ama sonra maalesef diyeti bıraktım ve 69 oldum şu an. bu sefer daha kontrollü ve sıkı olacağım. 80'in altına hemen düşersiniz merak etmeyin.İnsülin direncime rağmen pazartesi itibari ile Merve Bilge Atalay ile online diyet programına başlıyorum.
Başlangıç kilom 88.8
İlk diyet serüvenimi sizlerle paylaşıyor olacağım.
bu arada ben de 87.400 ile başladım,4 ayda 66.800'e kadar indim. ama sonra maalesef diyeti bıraktım ve 69 oldum şu an. bu sefer daha kontrollü ve sıkı olacağım. 80'in altına hemen düşersiniz merak etmeyin.
insülin direnci için de bol bol yürüyün derim ben.
hayır ben kendi başıma verdim :) şimdi kalan kilolarım için diyetisyene gittim,merve hanım değil.Mesajınız çok umut verici oldu benim için. Sizde merve hanımlamı verdiniz. Bana tavsiyeleriniz olur mu acaba?
Allah muvaffak etsin.
Online diyet nasıl oluyor ?
Siz gerekli tahlilleri, bilgileri gönderiyorsunuz da diyetisyen size uygun liste mi hazırlıyor?
Günlük yediğiniz yiyecekleri yazıp yolluyor musunuz mesela ?
benim diyetisyenim çok katı galiba:) bu haftasonu gidince ödül isteyeceğim ben deDiyetimin ilk günü çok iyi geçti akşam üzeri merve hanımla konuştuk. Yemeğe patates koyabilir miyim? dedim koyarsanız ekmek yemeyin dedi.
Bu sabah -1 ile uyandım muhtemelen su attım biraz. Normalde yediğimden çok daha fazla ama sağlıklı şeyler yedim.
Vazgeçilmezim makarna dediğim için listemde makarna var. yarına 20gr çikolata var. en güzel yanı hafta sonuna uygun menüler var. Cumartesi menemen var makarna var balık var nutella var :)
Merhaba momfairyİnsülin direncime rağmen pazartesi itibari ile Merve Bilge Atalay ile online diyet programına başlıyorum.
Başlangıç kilom 88.8
İlk diyet serüvenimi sizlerle paylaşıyor olacağım.
Merhaba momfairy
Merve bilge atalay dan memnun kaldiniz mi? Ben de doğum sonrası kilolarim için gitmek istiyorum.
Peki siz hangi online diyeti aldiniz? 2 farkli online diyet var. Birinde sanitim whatsapp tan soru sorulabiliyor digerinde sorulmuyorMerhaba,
Sağlıklı yaşamayı öğrenmek, sağlıklı kilo vermek için çok doğru bir seçim olacaktır. Diyette herşey var çikolata, makarna, pilav bu nedenle hiç bir yemeğe açlık hissetmiyorsunuz. Mutlu mutlu zayıflıyorsunuz. Online diyet alacaksanız 2 ay alın sonra o listelerle devam edin. 3.ayı almasam olurmuş dedim. Biraz kendi halinize bırakıyor çünkü.
Peki siz hangi online diyeti aldiniz? 2 farkli online diyet var. Birinde sanitim whatsapp tan soru sorulabiliyor digerinde sorulmuyor
Ben de onu almayı düşündüm. Dogrusu digeri bütçemi aşar. Peki sizin icin sorun degilse kac kilo verdiniz? Bir de basta istenilen tahliller var onlari aile hekiminde yaptırabiliyor muyuz bilginiz var mi?170tl olanı aldım. whatsup görüşmesi yok. Hiç ihtiyacım olmadı. Paketi aldığınızda Merve hanımla bir telefon görüşmesi yapıyorsunuz her şeyi çok güzel anlatıyor. Sizde kafanızdaki soruları bir yere not edin konuşurken sorarsınız.
Ben de onu almayı düşündüm. Dogrusu digeri bütçemi aşar. Peki sizin icin sorun degilse kac kilo verdiniz? Bir de basta istenilen tahliller var onlari aile hekiminde yaptırabiliyor muyuz bilginiz var mi?
Ayyy darısı başıma. Tebrik ederim sizi. Benim de tahlil yaptirmaya vaktim yok zorunlu tutmuyorsa ne iyi olur. Bende de pko var. Ve de dogumdan sonra aşırı açik olan bir iştahTahlil istemedi Merve hanım. Başta form dolduruyorsunuz orada herşeyi yazıyorsunuz zaten. Testler olsa iyi olur tabi ama bende yoktu yaptıracak vaktimde yoktu.
Benim insülin direnci sıkıntım var inanılmaz zor kilo veriyorum bu rağmen 2,5 ayda 88,9 dan 83 e indim. 2 aydır kendim dikkat ediyorum 84 üm şu an. bu işin püf noktası bol su içmek, günde 2 fincan yeşil çay. bunu diyetinize mutlaka eklemelisiniz.
Aylık mı 170 tl?ben internetten bu şekilde olmasının kilo verdirecegini hic düşünmemistim.illa diyetisyeni görmek lazım diye düşünüyorum.çunkü benim listeden ziyade tesviğe ihtiyacım var.o yüzden yüzyüze tercih ettigimden inandıricı gelmiyor bana ama sizde işe yaramıs.tebrik ederim.demek ki benim kadar iradesiz degilsiniz.170tl olanı aldım. whatsup görüşmesi yok. Hiç ihtiyacım olmadı. Paketi aldığınızda Merve hanımla bir telefon görüşmesi yapıyorsunuz her şeyi çok güzel anlatıyor. Sizde kafanızdaki soruları bir yere not edin konuşurken sorarsınız.
Bir seyi daha merak ediyorum. Verdigi diyet listesi 28 gün yeter kitabinda olan liste mi oluyor ya da ona çok benzer bir liste?Tahlil istemedi Merve hanım. Başta form dolduruyorsunuz orada herşeyi yazıyorsunuz zaten. Testler olsa iyi olur tabi ama bende yoktu yaptıracak vaktimde yoktu.
Benim insülin direnci sıkıntım var inanılmaz zor kilo veriyorum bu rağmen 2,5 ayda 88,9 dan 83 e indim. 2 aydır kendim dikkat ediyorum 84 üm şu an. bu işin püf noktası bol su içmek, günde 2 fincan yeşil çay. bunu diyetinize mutlaka eklemelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?