^^^^mervenin bitiremediği çeyizleri^^^^

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..
Darısı tez zamanda bizim başımıza inşallah.. :)

kısa sürede bir sürü şey almışsın valla tekstile de baya mesai harcadığın belli:) hepsi kaliteli ve çok güzeller güle güle kullan canım.

öyle oldu valla canım ilk olarak nevresimden başaldığım için baya bi aldım

beğenmene çok sevindim dadlım

darısı başıns inşallah

güle güleeeeeeeeee kullan canım hepside çok renkli zevkli mutlulukla kullan

aynen canım yaa büyük parçalarımdan kaldı bir iki tane şöyle güzel bir indirim olsada alsam çaycı gibi mesela D

aynen ya 6. cadde de kupon olmayınca kampanya da olmuyo az öncee baktım da hiç bişey yok

ben şarjlı süpürge ve ütü almak istiyorum ama indirim yok

sen hangi marka almayı düşünüyosun canım

hepsi çok güzel mervecim güle güle kullan nerden buluyorsun bunları

aynen ya 6. cadde de kupon olmayınca kampanya da olmuyo az öncee baktım da hiç bişey yok

ben şarjlı süpürge ve ütü almak istiyorum ama indirim yok

sen hangi marka almayı düşünüyosun canım

Kızartma tenceresi
Yumurta çırpıcı
Merdane
Kağıt havluluk
Mutfak sabunluğu
Narenciye sıkacağı
Blender
Mikser
Tost makinası
Katı meyve sıkacağı

Peçetelik ve peçete halkaları
Şamdan
Bıçak Seti
Günlük yemek örtüsü ve peçeteleri
Özel günler için yemek örtüsü ve peçeteleri
Amerikan servisler
Battaniye

Yastık
Bornoz takımı
Tahta kaşık ve spatula
Mutfak tartısı
Salon takımı örtüsü
Alez
tupper

canım benim bunlar kaldı eksik işte blender bıçak seti battaniye tost makinası vs güzel bir kampanya olsada şu büyük parçaları halletsem :)) bana mı soruyorsun tatlım davetiye gelinlik iişini ???

biter ya Allah ın izniyle yaaaaaaaa sen de mi tos makinesi kampanyası bekliyosunnnnn

ben de bekliyorum bulsam alıcam bulursak haber verelin madem

canım bende el tipi narenciye sıkacağı var öğrenciyken hediye almışı nişanlım o hevesle kullandım şimdi yüzüne bakmıyorum umarım seneye kullanırım

katı meyve skacağı ben de istiyodum ama kullanışlı değilmiş bi sürü bulaşık çıkarıyomuş diye vazgeçtim belki sonra alırım

masa örüsü peçete amerikan servis almadım ne yazık ki tarzıma uygun bulamadım

hem de evime yerleşince karar vericem mobilya yok ortada yıl içine alırım onlarıda baya az kalmış ama gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…