^^^^mervenin bitiremediği çeyizleri^^^^

tamam canım umarım 6. caddeye gelirde şu inidirimden faydalanırız yine onun dışında bulursak haberleşiriz :)) bende bulamadım canım güzel salon takımı runner takımı aynen mobilyaları alınca düşünüyorum... benim düğün tarihi belli daha canım o yüzden beklemedeyiz o konularda :S az kaldı evet am abende az kaldım :))

hı anladım canım olsun ya gönlüne göre olur inşallah her şey

bitme hemen ya ben de bittim ama daha düğün var çok sıkıldım şu süreçten stres yapıyorum

yok o var mı bu eksik mi

bir an önce evimi kurabileceğim günler gelse artık.........

aynen tatlım yaa alıyorum alıyorum kullanamıyorum yaa insan sinir oluyor.. bir an önce evimi kurayım istiyo insansan.. canım yaa bu arada ben tefal almayı düşünüyorum 6. caddede var uyguna gelecek napim sence ? teflonlarıda sağlıklı değil diyorlar bekleyip seramik mi alsam acaba ?? sen nedersin ?

mesajını görüp cevap verdim sohpet bölümüne ama

ben tefal aldım canım en kaliteli o biliyosun 6. cadde indirimiyle o zaman 100 tl ye 50 tl veriyodu

çok uyguna aldım bi de hediye gelen tefaller de vardı set oldu zaten

indirimle çok uyguna geliyo iyi bi seramiği bu fiyata alamayız o yüzden ben bunu tercih ettim

tahta kaşık aldım bi sürü onları kullanıcam hep çizilmediği sürece sorun yok

anladım canım güle güle kullan sende.. neyse düşüneyim biraz daha karar veririm ondan sonra :))

Böylelikle güzel çeyizlerini de görmüş oldumm. .
:)
ben daha zamanım var demiştim bu nedenle sıkılmayacağım pişman olmayacağım çok da beğenerek alacağım şeyler seçmeyi planlıyorum..
baktım niyetlendim ama çekler kuponlar lafları duyuyorum orda dur dedim tek tek araştırmaya başladım
yine de tecrübeli birine ihtiyacım var tabiki çünkü gözümden bir şey kaçsın istemiyorum :)

canım çok da iyi emişsin ben sana açıklayaym dedim ben de böyle toydum bi anda evlilik çıkınca herşeye saldırdım madem vaktin var herşeyi yavaşça al ben sana anlatayım sen de aklına takılanları sor istersen

Harika olur:)
davatiyelerini kabul ettim üye olmadıklarımdan . .
kampanyaları takip ediyorum zaten yeni bir şey oldukça bilgi alır haberleşiriz :)
sanırım ilk alışverişim kaliteli güzel bir nevresim olacak gibi duruyor :)

en çok markafoni, altıncı cadde ve evimisterden alışveriş yaptım evimisterden kesinlikle uzak dur bol bol kupon verir ama iade için 2 ay bekletir

6. cadde arada bir 100 tl ye 50 tl kupon verir ve bu bizim bayramımız olur o zaman herşeyi çok uyguna alabilirsin

markafoni çek vermiyo ama kampanyaları çok uygun fiyatlı ve her gün 3 kampanya geliyo nerdeyse yalnız bu ara kırık göndermeye başladı herşeyi

biz burdaki kızlar genel olarak markafonide üyeliğim mi var kendimizi anne baba kardeş olrak davet edip kupon kazanıyoruz

çeyizlerimi de beğenmene sevindim cnm

aynen öyle baktığında pişmn olmayacağın ürünler al tarzını yansıt eve

kampanyalar pahalı olunca üzülme yenisi geliyo

o ay fazla açılınca alamadıklarını sonra da alabilirsin bi şekilde karşına çıkar

nevresimini paylaş merak etim doğruusu

markafoni altıncıcaddeye üyeydim
evimisterden davet göndermemişsin zaten cnm üye olmadım zaten
umarım kırık bir şey gelemz markafoni alışverişim olunca
trendyola bazen ev ürünleri geliyor birde
bakınmakla kaldım şimdiye kadar

yakınlarıma üyelik gönderirim eğer işe yarıyorsa :)
alışveriş yapmasalar da. .

yok canım anlamadın örneğn ben kendim üye oldum ya ordan da kardeşimi(kendimi) davet ediyorum

o hesaptan alışveriş yapınca bana hediye çeki geliyoooooooooooo

ben markafoniden 8 tane falan hesap açtım

Son düzenleme:

hakikaten çok hoş. benimde merak ettiğim kumaşın cinsi ne? öylesine kumaş mı örtü kumaşı mı? örtü kumaşıysa adı var mı? örtü kumaşı haricinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…