^^^^mervenin bitiremediği çeyizleri^^^^

canım 35 tl üstündeyse kullanabiliyosun ama saat 20.00a kadar kod alabiliyosun bende yok canım

olsaydı verirdim

canım şu kodu bir dene bakalım ,) MMTL1T8864K

hadi ya herkes kaptı ama sanırım ondandır ben de kaptım bi tane de aldım ii oldu zaen r10 bitiyo bugün

ya ben alacak bişey bulamıyorum da herşeyi aldım mı ne

bi de evde çk koli oldu sanırım ondan almamaya çalışıyodum bi kampanya gideeeeeeeeer diğeri gelir di mii hem

aynen canım bende bulamıyorum artık :) sorma yaa annemlerin 2 odası benim eşyalarla dolu :))

cnm Allah mutlu mesut etsin herşeyin çok güzel ama banyo takımı göremedim onu da merak ettim :) aldında mı koymadın yoksa alacaklar listesinde mi? ya da ben mi göremedim.

cnm Allah mutlu mesut etsin herşeyin çok güzel ama banyo takımı göremedim onu da merak ettim :) aldında mı koymadın yoksa alacaklar listesinde mi? ya da ben mi göremedim.

sağol canım banyo takımını aldım markafoni sağolsun kırık gönderdi

sonra da baktım am istediğim gibi bulamadım canım oturacağım yerden epey uzağım evde oniki koli oldu gidecek artık bişey almıyorum nette bulursam güzel bişey alıcam inş

yoksa gittiğim yerde alıcam canım aklımdaaaaaa aklımda olmaz mı eksik bitmiyo tatlıım malsef

yeni eklenenleeeeeeeeeer

servisliklerim

poşet çay kutum

mutfak sandalyeleri için minderle şu masa örtüsün lila rengi ile kombinlemek istiyorum inş kumaş bulabilirsem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…