tamam magnum yedim ve geçen gün 3 çatal pasta ve azcık sütlü dondurma yedim...ama tek kaçamaklarım bunlardı4 gün spor yaptım veeee sonuç koca bir hiçççççççççç!!!1 gr. bile veeremez mi insan kızlar?VEREMEMİŞİİM Ağlıcam dokunsanız çok kötüyümmmmm:1no2::gitme::1no2:
sen şükret şeker,ben 8 ay akşam yemeğ hiç yemedim,öğlen haşlama,sabah az peynır ekmek,ikindi penırı ekmek,8 ay boyunca 4 gün 1500 metre yüzme,5 gün 60 dk yürüyüş,ağırlık fitness yaptım nemı oldu,kocaman bir hiç dicem ama olmaz,yalan olcak neler olmadıki,kilo vermemdım,mıde ve bağırsal sağlığımı kayıp ettim,piskolojim bozuldu,sonra diyetıeyen gittim,verdiği yemekleri ye ye bitiremedim,işsizdim,evde yan gelip yattım,2,5 ayda 10 kılo verdim,yorum sizin kızlar...
Stres insanın metobolizma hızını dibe vurdurtuyormuş depresyonda ondan sinir bozuklugu ve depresyondan uzak durmak gerek ama diyet yaparken bu cok zor :1no2:
endulus hic spordamı yapmadın diyetisyenden sonra nasıl verdin diyetisyene gittikten sonra...nasıl bir diyet listesi verdi ? ben de sana bir yonden katılıyorum soyle ki abuk subuk yapılan diyetlerın geri donusu fena oluyor ondan dikkatli olmak gerek..ani diyetlerden kacınmak gerek .yoksa biseyi duzeltirken insan saglıgından oluyor...
ben diyet yapıyorumm 3-4 kilo fazlam var benide alın aranıza kızlaaarrrrr:lepi:
şekerim valla işsizdim,dışarı çıkıp para harcıcak durumda değildim,sadece arada bi iş görüşmesine,haftada bir diyetısyene gittim,valla yan gelip yattım,doktor dediki sabah kalk kahvaltını yap geri yat öenmli değil dedi.2,5 ayda tam 10,3 kilo gitti,
liste çok doluydu,hatta bana dediki sana çok az yazdım,sen yemek yemeyen biri olduğun için dedi,yanı bu az ise valla inanamadım,yemek çok geldi,kustum,yiyemedım,çenem ağrıdı,doktor dediki,yemek yemeye yemeye çenen ağrı şimdi tabi dedi,yanı 30 yaşında yemek yemeyı öğrendimya,ama sağlık sorunlarımda bitti,iyi bir diyetısyene gidin
kızlar baya güzel bir sahur yaptım valla hem de ne tahinler pekmezler de aman aman o keyfi yaşamak istedim güzel de bir iftar yapıcam tüm aile bizde tartıldım şu an tam 72 kiloyummmm:lepi::)herhalde ramazanda verebilirim kilo ama yooo bugün yicemmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?