canım senin adına çok sevindim inşallah aynı şekilde vermeye devam edersin...senin belki de yememekten metabolizman yavaslamıstı...doktor da kesin ona gore hızlandırıcı bir rejim listesi vermiştir...ben oyle yememe rejiminde değilim onlar ya da tek tip diyetler cidden cok zararlı oluyor bırakınca da tüm kiloyu geri alıyorsun...ben sadece işte kalorili şeylerden (elimden geldiğince ) uzak durmaya calısıyorum bir de sık sık metabolizmayı calıstırıyorum yani ara ogun mutlaka yiyorum meyve vb. ile...
şekerim 55 kılosun daha ne diyeti?boyun kaçki,bana ramazan bayramının sonunda diyetısyen yolu göründün,kadın soğuk davranıyo diye devam etmiştim,ama 68 den 63 düşmeyi başardım evde devam ederek,ama tıkandı,gitmem şart,55 olacağım aslında gönlüm 48 de...
10gundur teknedeydm yıyecekler ortak oldugu ıcın 3 ogun yaglı seyler tatlılar yedım yedım ve yedım cok mutsuzumcumartesı aksamı dondum 1 kılo almısım artık kılom 59
3gundur aksam yemegı yemıyorum sabah kahvaltısı nesfıt +elma oglen sebze baskda bısı yemem artık cok pısmanım
Haklısın canım aksamda elmayla uzum yıyorum ve 2lt su ıcıyorum bu 4.gunum bır de lıptonun form cayına basladım tadı cok guzel tavsıye ederım hıc bır zararıda yok.Sımdılık guzel gıdıyor umarım okul acılıncaya kadar boyle devam eder:)sızınkı nasıl gıdıyor?
ıse yaramazsa yesıl caydan devam ederım:) bende dıyet lıstesıyle baslamadm bu sefer dogaclama gıdıyorum:)vee bugun 6.gun=)kendmle gurur duydum 6 gundur hıc abur cubur yemedım:)ve 1 haftda 4 saat yuruyus yaptm:)15. ve 30.gun tartlmayı dusunuyorum bu sefer motıvasyonumu daha ıyı arttırıcak sanrm:)
bugun sabah:nesfıt oglen:1elma aksam:3 kasık kıymalı kabak 1 dılım ekmek ve 1 yumurta yedım galba cok oldu 1 saat yurudum hala hazmedemyormölmek var donmek yok bu sefer:) kızlar oralarda mısınızz?
Canım senın boyun kactı?55 kılo hıcte o kdr fazla degıll benım 1.58 boyum kışın 60 kıloydumsımdı 56yım.50ye kadarda dıyete devam=)ama bu yaz ıtıraf edyorum bnde utancımdan mayo gıydım=)seneye bıkınıye donus yapamazsam depresyona gırıcem:)okulda da son senem.Verdım verdım veremedım kendıme guvenım azalıcak bu arada bende bankaya gırmek ıstyorumm en buyuk hayalım =) sende bankacıymıssın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?