- 6 Ağustos 2014
- 523
- 475
- 33
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
cok sagol canım pğeki kaç gün taşınıy biliyomusun yani 41 gunmu yoksa hamılelık haberi alana kadarmıcanım ben üzerinde taşıyanlardanım. Suya koyup içme doğum için kullanılan yöntem. kullanan bir arkadaş da öyle demiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...in-fatma-ana-otu.639219/page-21#post-41918955
Ben 10. Aya girdim evlilikte canim 5 aydir deniyoruz. Bekarkende pcos olduğumu biliyodum surekli kontroldeydim ve birgun bende bu sikintilari yasayacagimi biliyordum malesef... ilac kullandim canim afet duzensizligi icin duphaston verdi 3ay kullandim ilaci biraktim bu ay duohaston icmedim pazar adet gunumdu hala olmadim adet ama 21.gunude yumurtlama testi yaptirdim 0.6 cikti yani yumurtlama olmadi dr da bana 1 sene bekle diyor. Adet olunca ozel hast gidicem hemde meryem ana eli otunu deneyecegim iste canim. Yolun daha cok basindayim ama simdiden yoruldum . Yumurtlama olmadan hamile kalinir mi gunum gecti diye unut bağlıyorum yine kendime kiza kizaaynen canım ya beklemeye ne benım ne eşimin tahammulu kaldı her ay aynı heycanı taşıyıp umutsuzluğa düşmek cok cok zor artık bunuda yapalım gerısı allaha kalmış dıyorum hep işimiz allah zaten o ayrı... ozamn sen detayları bılıyosundur hiç düşünmedınmı tüp bebek yani kaç yıllık evlısın kontrollerın falan nasıl oluyodu ilaç yada herhangı bısey kullandınmı? bende sanırım tutunma problemı var zaten doktora gttım eylül ayında başlıcaz ben izne çıkıyorum dedı eylülde yıne Antalya sıcak oluyo ama inş ıyı sonuç alırız streslıyım cok fazla ondan korkuyorum stres herseyın başı...hergun okuyorum aynı senın gıbı bı umut bulmaya çalıyorum rabbım hepımıze yardım etsın..bi arkadaşta yazmış içmcekmişiz üstümüzde taşıcakmışız içenler hamıle olup doğumu kolay gecenlermiş ozamn taşıyım bende... suan annemde ot o okucak yarın falan alıcam taşımaya baslıcam inşallah..
aynen canım ya beklemeye ne benım ne eşimin tahammulu kaldı her ay aynı heycanı taşıyıp umutsuzluğa düşmek cok cok zor artık bunuda yapalım gerısı allaha kalmış dıyorum hep işimiz allah zaten o ayrı... ozamn sen detayları bılıyosundur hiç düşünmedınmı tüp bebek yani kaç yıllık evlısın kontrollerın falan nasıl oluyodu ilaç yada herhangı bısey kullandınmı? bende sanırım tutunma problemı var zaten doktora gttım eylül ayında başlıcaz ben izne çıkıyorum dedı eylülde yıne Antalya sıcak oluyo ama inş ıyı sonuç alırız streslıyım cok fazla ondan korkuyorum stres herseyın başı...hergun okuyorum aynı senın gıbı bı umut bulmaya çalıyorum rabbım hepımıze yardım etsın..bi arkadaşta yazmış içmcekmişiz üstümüzde taşıcakmışız içenler hamıle olup doğumu kolay gecenlermiş ozamn taşıyım bende... suan annemde ot o okucak yarın falan alıcam taşımaya baslıcam inşallah..
Darisi bize insallah insallah hayırlısı ile kucaginada alirsin öpüp koklarsin ; ) bi adet olsaydim bende tasimaya baslayacagim ama olamadim cok stres yaptim galiba bi aklimda oku duayi tasi diyor sence ne yapayim canim . Tasidiktan sonra adet olursam okumaya devam etmem gerekir mi ?canım ben üzerimde taşıdım. 41 günden önce hayırlı haberi aldım. sakın stres yapma, her şeyi unut. Sadece bebişini kucağına aldığında yaşayacağın heyecanı hayal et. İnanarak oku dualarını. ben bir saniye bile tereddüt etmedim. Ama inan, bu kadar erken habere bnde inanamadım. Her şey bir vesile. Ne gelirse Rabbimden..
Nerelerdesin canimmm basladinmi otu taşımayabenımde ya ama bak bı arkadaş daha yazmış içmicez sadece ustumuzde taşıcaz ama 41 gunmu yoksa hamileleik haberi alana kadarmı bende bılemedım
canım giremedim kaç gündürNerelerdesin canimmm basladinmi otu taşımaya
canım azamadfım bi turlu cok yoğundum başladım pazar gunu üzerimde taşımaya suyada attım ama renk bulanık oldu ve ot ınanılmaz bi şekılde açtı yemyeşil oldu içsemmi içmeseemi bılemeıdm ama sag göğsümde tasıyorumm beze sarılı sekıldeNerelerdesin canimmm basladinmi otu taşımaya
ya nasıl güzel umut oluyosun eylülün son haftasında tüp bebek için başvuru yapıcaz ogune kadar 41 gun doluyo allahım asıp ederse belkı gerekte kalmaz rabbım hakkımızda en hayırlısını versin regl bile olsan üzerinden cıkarmıyosun dimi sen suyundan içtinmi pekicanım ben üzerimde taşıdım. 41 günden önce hayırlı haberi aldım. sakın stres yapma, her şeyi unut. Sadece bebişini kucağına aldığında yaşayacağın heyecanı hayal et. İnanarak oku dualarını. ben bir saniye bile tereddüt etmedim. Ama inan, bu kadar erken habere bnde inanamadım. Her şey bir vesile. Ne gelirse Rabbimden..
Ya canim hadi bakalim hayırlara vesile olsun insallah. Canim ya her yerde suya atin icin diye yaziyor sadece tasima degil ben hala tereddutluyum ama basladigimda suya koyucam haftada iki uc kere icicem esimede iciricem. Bazi yerdede birlikte olmadan once esinizle icin yaziyor. Ben daha adet olamadim bu arada cars hast gitcem bi mucize olsa keske ....canım giremedim kaç gündür
canım azamadfım bi turlu cok yoğundum başladım pazar gunu üzerimde taşımaya suyada attım ama renk bulanık oldu ve ot ınanılmaz bi şekılde açtı yemyeşil oldu içsemmi içmeseemi bılemeıdm ama sag göğsümde tasıyorumm beze sarılı sekılde
Insallah tup bebege gerek kalmadan mucize gerceklesir insallah ; )ya nasıl güzel umut oluyosun eylülün son haftasında tüp bebek için başvuru yapıcaz ogune kadar 41 gun doluyo allahım asıp ederse belkı gerekte kalmaz rabbım hakkımızda en hayırlısını versin regl bile olsan üzerinden cıkarmıyosun dimi sen suyundan içtinmi peki
keşke canım bunlara gerek kalmadan güzel haber alsan bızde suya attık duruyo 2 gundur içsekmı içmesekmi bilemedik bulanık renk oldu su bıde napsam bılemedım içeriz ama bızde koymuşken bıde aynı anda 2 rekat namaz kılın dıyolarYa canim hadi bakalim hayırlara vesile olsun insallah. Canim ya her yerde suya atin icin diye yaziyor sadece tasima degil ben hala tereddutluyum ama basladigimda suya koyucam haftada iki uc kere icicem esimede iciricem. Bazi yerdede birlikte olmadan once esinizle icin yaziyor. Ben daha adet olamadim bu arada cars hast gitcem bi mucize olsa keske ....
Evet canim namazida biliyorum. Bence icin canim birer bardakta olsa icin sifa niyetine. Bunittannicin hormonlari düzenliyor yazmislar icmeden sadece tasimakla düzenlemez gibi dusundum. Yinede sen bilirsin canim. Hayirli haberler insallahkeşke canım bunlara gerek kalmadan güzel haber alsan bızde suya attık duruyo 2 gundur içsekmı içmesekmi bilemedik bulanık renk oldu su bıde napsam bılemedım içeriz ama bızde koymuşken bıde aynı anda 2 rekat namaz kılın dıyolar
Darisi bize insallah insallah hayırlısı ile kucaginada alirsin öpüp koklarsin ; ) bi adet olsaydim bende tasimaya baslayacagim ama olamadim cok stres yaptim galiba bi aklimda oku duayi tasi diyor sence ne yapayim canim . Tasidiktan sonra adet olursam okumaya devam etmem gerekir mi ?
Ne guzel canim insallah bizde o gunleri goruruz. Tamam dediklerini uygulayacagim cok sagol.icimde bi enerji var olacak bu defa ; )Allahin izni ile insallah.amiiiin inşaAllah. bebişimle tanıştık, minicik bir kartopu olmş :)) ben üzerimde taşıdım. Kesinlikle stres yapma, ben bu kez Allahın izniyle olacak dedim ve hiç tereddüt etmedim. Sen de hiç şüphe etmeden Meryem Suresini de gönülden okuyarak devam et bence.. Adet olunca da bir yakınına okuttur vekaleten. Ama üzerinden çıkarma.
Canimmm neler yapıyorsun. Hic konuşmadık . Meryem ana ekibotundan bir sinuc alabildinmi canim.ben tasimaya dun basladimcok sagol canım pğeki kaç gün taşınıy biliyomusun yani 41 gunmu yoksa hamılelık haberi alana kadarmı
Suya koyup ictinmi canim.hayirli olsun yumurtan canimm darisi bebis haberineBende meryem suresi okudum okuttum üzerimde taşıyorum Allahın izniyle bugün yumurtamın oluştuğunun haberini aldım herşey bir ümit herkesin hakkında hayırlısı inşallah :)
Aminn arkadaşımm hepimiz için inşallahhh :) yok ben içnedim küçük bi parçasını kese yapıp üzerimde taşıyorum meryem suresi okuduk üzerineSuya koyup ictinmi canim.hayirli olsun yumurtan canimm darisi bebis haberine
Anladim canim bende kucuk bi oarca kopardum beze sardim sonrada keseye koydum sag gogsumde taşıyorum. Ayni zamandada yumurta takibine basliyorum ilac içiyorum suan. Bakalim neler olacak. Dun annem okudu meryem suresini bugun ben okuyacagim ama turkce yazili okuyacagim malesef . Ama Rabbim niyetimizi biliyor. ...Aminn arkadaşımm hepimiz için inşallahhh :) yok ben içnedim küçük bi parçasını kese yapıp üzerimde taşıyorum meryem suresi okuduk üzerine
aynen canım netim yoktu giremedim hiç taşımaya başladım ama yaz gunu surkli kıyafet değiştimekten diğer bluzumde kalmış bazen unutuyorum bluzumu değiştirince işe geliyorum dırek aksam gıdınce takıcam bu gısıle düzenli tasıyamıcam galıba suyada koydum cok güzel açıldı ama suyun rengi değişti baya bulanık oldu içemedik onuda daha :SCanimmm neler yapıyorsun. Hic konuşmadık . Meryem ana ekibotundan bir sinuc alabildinmi canim.ben tasimaya dun basladim. Haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?