Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

Mrb canim bendede var meryem ana otundan bende ramazan ve bayrama denk geldigi icin kullanmadim bende adetten sonra baslicam. Ben sana kullanimini soyleyim ama yinede arastir istersen otu guzelce yika surahiye koy suya meryem suresini oku 3defa arapca okunacak bir gece beklet sabah aksam birer bardak iceceksin esin ve sen bir parcasini uzerinde tasiyacaksin birlikte olduktan sonra iki rekat namaz kilinacak. Ha birde yumurtlama tarihine yakin zamanda başlayacaksin. Insallah ise yarar bende pcos var pcos pek ise yaramiyor heralde kismet. İns hayirli haberler alirsin canim.

subitkisi cnm nereden temin ettiniz acaba internetten mi bana gönderebilirsin fazla varsa ama ücretli almak isterim

subitkisi cnm nereden temin ettiniz acaba internetten mi bana gönderebilirsin fazla varsa ama ücretli almak isterim

Ben de Meryem Otu ve Meryem mucizesi ile çok şükür hamile kalanlardanım. ŞU siteden bakabilirsin detayına. KK'da öğrendim ben de. Gittigidiyordan meryem otu diye aratınca da bulursun zaten. Dilerim sen de kısa zamanda benim gibi güzel haberler alırsın...

Detayı ŞU sitede var kardeşim. 41 gün üzerinden çıkartmıyorsun otu, 41 gün boyunca Meryem Suresi okuyorsun. Ben daha 41 günü doldurmadan güzel haberi aldım. Dilerim darısı başına olur..

Canım ben de PKO var. çatlatma iğnesi falan da denedim, bir sürü hormon ilacı da yuttum. Aşılamadan önce tüm kalbimle inanarak bu sefer olacak dedim. Sonuç, çift çizgi :)) Umudunu asla kaybetme, tüm kalbinle inanarak üzerinde taşı; 41 gün boyunca da Meryem suresi oku. Senin verdiğin tarif kolay doğum için. İnşallah zamanı gelince onu da yaparız :)

Mrb cnm :) cift cizgin hayirli olsun insallah kucagina almayida nasip eder Allahim peki sen nasil kullandin ne zaman basladin canim anlatabilirmisin bu ay tekrar hast gidicem bu defa özele otuda denemek istiyorum ☺

canımm cok teşekkür ederım allah razı olsun bizede yasatsın bu duyguyu benım bugun bıttı anneme okutucam duayı yarın içmeye baslıcaz anladığım kadarıyla ota değil otu koyduğumuz suyu okucaz dimi bide bi paröçalı derken suya koydgumuzun bi parçasımı yok sa başka bi tanesinimi üstümüzde taşıcaz sonra birlikte olup 2 rekat namaz bendede yumurta tembellıgı var sımdıde polikistik over oldu onumuzdekı ay tüp bebek sıtıyoum rabbım yolumuzu acık etsın hamıle kalırsak hemen üstümüzden cıkartıyomusuz düşük olmasın dıye demi

canım benım hiç önemlı değil msj olarak adresını gönder lütfen aynı yoldayız hepımız bırbırmıze duamızdan başka neyımız varkı rabbım en akın zamnda yasatsın bızede hayırlısını adresını gönder göndereyim hemen yarın

Detayı ŞU sitede var kardeşim. 41 gün üzerinden çıkartmıyorsun otu, 41 gün boyunca Meryem Suresi okuyorsun. Ben daha 41 günü doldurmadan güzel haberi aldım. Dilerim darısı başına olur..
ayy hadi inşallah ya allah razı olsun darısı başımıza pekı nezamn başlamam lazım benım dün bitti adetım bugun anneme okutup suya koyucam yarın içmeye ve üzerimde taşımaya başlıcam

Canim bi arkadas benim dedigim kullanim sekli icin kolay doğum olsun diye oyke yapiliyo yazmis benimde kafam karisti istersen sende bi arastir yanlis yapmayalim o arkadas 41 gun meryem suresi okunacak yazmis ama ayrinti sordum yazarsa sende görürsun buradan. Bu arada uzerinizde yasinacak olan parça kuru mu yasmi bilmiyorum ama ben kuru parca tasimayi düşünüyorum yas olan zaten kuruyacak . Bu arada polikistik overde zaten yumurtlama prob oluyor hepsi bi zincir malesef. Bende adette ozel hast gitcem devket hast 1sene bekle ama sende yumurtlama bozuklugu var diyo sorun belli tedavi vermiyo.cok stresliyim insallah hayirli haberler paylasiriz birbirimizle. Tedavinde Allah yardimcin olsun canim...

BU arada hamile oldugunu Ogrenince uzerindeki parçayı cikaracaksin canim yoksa düşük oluyormus. Bide bisey sorucam meryem suresinin ciktisini aldim turkce anlami degilde turkce yazili oyle okusak olmazmi annem olmaz diyo. Kuran biliyorum ama hem cok yavas okuyorum hemde mutlaka hatam vardir

anladım canım bende bı araştırayım ama 41 gün illa adet zamanına denk gelır adetlıykende taşıcazmı acaba gercı sıtede sadeec duşta çıkartılacak üstünden demiş.... ya benım adetlerım cok düzenliydi yumurtlamamdada sorun yoktu son bu ay böyle bısey basıma geldı moralım acayıp bozuk kullandııgm ilaçlar iğnelrmi böyle yaptı acaba ya off ıyıe gıdleım derken kötü olmasın....inş hakkımzda hayırlısı olur ben perşembe sabah yanı yarın sabah özelde bi doktora gıdıcem cok duyulmuş görüşme için basıma gelenlerı anlatıcam tüp bebek uzmanı bakalım nolucak rabbım hayırlısını versin inşallah gelişmeleri anlatırım

tmm onu cıkartıcam hemen bide bazı erlerde doğum kolay olsun dıye suya atanlar varmış doğumdan sonra hemen cıkartıyolarmıs rahim toplansın dıye arapça okunucak yazıyo canım bide arapca bılıyosan yerınde olsam yavaşta olsa okurum ben anneme okutucam bide kendım arapca okunuşu okumaya calsııcam rabbim kabul etsin içimizdekı nıyetı bılıyo ...

41 gun dolmadan hamile olup olmadigin zaten belli olacak ya canim adet olursan okumazsin. Sen hangi ildesin canim . Ins dr sana yardimci olur stres çok etkiliyo adet duzenini yumurtlamayi falan ama kafamizdan atamiyoruz ki benimde Pazar gunu adet gunum olunca bende özele gidicem ins ilac verir biran once boş yere bekletiyolar zaten yumurtlama olmuyo ne diye bekletiyolarsa insallah bu ay hamile kalırız. Ben anneme okutamam annem ankarada ben baska ildeyim annemde okunuşunu ac takip et diyor bakalim yapacagim artik biseyler kendim okusam iki saat surer heralde ☺ suresi neysede yanlisim olur diye korkuyorum.

Bende bunu doğuma yakin yapiyolar diye biliyorum canim. Valla suan dogumu hiç dusunmuyorum once hamile kalalim bir sekilde dogurcaz sen ne kadar zamandir ugrasiyosun canim kac senelik evlisin ?Allah yardimcin olsun canim

ayy hadi inşallah ya allah razı olsun darısı başımıza pekı nezamn başlamam lazım benım dün bitti adetım bugun anneme okutup suya koyucam yarın içmeye ve üzerimde taşımaya başlıcam
Bu arada canim adetliyken neden gitmedin dr a .ikinci yada ucuncu gunu gidilmesi lazim yumurtaliklar en iyi o zaman görünüyo.

ay kızlar bende var meryem ana otu ben doğum anında içilirse doğum kolay kolay olur diye biliyordum bekletiyordum öyle önümüzde ki ay yapacağım inş herşey bir vesile

ama inş hamile kalmak için de okunuyormuş şimdi öğrendim bu yumurtlama dönemimde eşimden ayrı geçecekte önümüzdeki aya yapacağım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…