Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

Canım,elimde kalmadı ama inşallah elime gecerse bir yerden ilk sana gondericem.
merhaba arkadaşım meryem otu getirdi bana da .ama nasıl yapacağım herkes farkli birşeyler söyledi tam net bilgisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz.Benimde laporoskobi ile bir tüpüm alındı diğeri de ocak ayında yeni hsg istediler tüp bebek öncesi o zaman açıldı . tüp bebek de olmadı.Bir umut inşallah.bende bu otu denemek istiyorum hayırlsııyla inşallah hepimize sağlıklı sıhatli salih evlatlar versin Rabbim

ama inş hamile kalmak için de okunuyormuş şimdi öğrendim bu yumurtlama dönemimde eşimden ayrı geçecekte önümüzdeki aya yapacağım inş
Anladim canim hersey nasip kismet işte denk gelmiş ogrenmissin . Insallah ise yarar .ben bu ay kullanacagim ise yarayip yaramadigin yazarim ☺

Insallah meryem ana eli otu ise yarar.kullanim sekkinde acikcasi benimde kafam karisik ben kullanacagim şekli yazayim denemek istersen sende oyke yaparsin canim. Otu yıkayıp surahiye koy uzerine meryem suresini oku 41 gun boyunca hergun oku bir parsini beze sar camasirina catal igne ile tuttur esinle birlikte olurken bile uzerindeki otu cikarma sadece banyo yaparken cikaracaksin bide birlikte olduktan sonra iki rekat namaz kilinacak. Ben sudan esimede icirmeyi düşünüyorum. Hamile kalirsanda ogrenir ogrenmez uzerinde tasidigin otu cikar canim. Allah yardimcin olsun. Niyetimiz belli insallah kabul olur...

Antalyadayım canım benım vıtale kadın doğum hastanesine gıdıyodum sımdı memorıal hastanesine baslıcam.. kesınlıkle kafamızdan atamadığımız için oluyo bunlar zaten hep ama nasıl atıcaz gecemız gunduzumuz bu konu allah yüzümüze baksın artık... onumuzdekı ayda olmassa tüp bebeğe baslıcaz mecbur allahım yzuumuze baksın ya nolur... olsun sende oku allah içindekı nıyetı bılıyo sonuçta kabul eder... ozamn 41 taşıyıp içiyoruz sadece..

Bende bunu doğuma yakin yapiyolar diye biliyorum canim. Valla suan dogumu hiç dusunmuyorum once hamile kalalim bir sekilde dogurcaz sen ne kadar zamandir ugrasiyosun canim kac senelik evlisin ?Allah yardimcin olsun canim
aynen cnım ben 3 senelik evlıyım 2 senedır uğraşıyoruz denemedıgım 1 tek tüp bebek kaldı hıc sebep yok dıyo doktor yumurta tmebbellıgı var dedı bıraz ama oda ılacla ıgneyle oluyo aşılamada tutmadı onumzdekı ay tup bebeğe baslıcaz inş rabbım yuuzmuze baksın

Bu arada canim adetliyken neden gitmedin dr a .ikinci yada ucuncu gunu gidilmesi lazim yumurtaliklar en iyi o zaman görünüyo.
BEN cok gıttım canım bakıldı yumurtalıklarımda sorun yok 2 defa serohone ilacı kullandım çatlatma ıgmesı yaptım işe yaramadı aşılamaya gectık oda işe yaramadı yumurtalarım gelişiyo ama tutunma olmuyo sanırım

Anladim canim hersey nasip kismet işte denk gelmiş ogrenmissin . Insallah ise yarar .ben bu ay kullanacagim ise yarayip yaramadigin yazarim ☺
bende haftasonu baslıcam buyuk ıhtımal aynı zamnda baslıcaz rabbım gönlümüze göre versın hepımızın

Anladim canim hayirlisi olsun hakkinda. Canim beklemek istemeyebibirsin ama ben tup bebek merkezinde çalışıyordum sonbahar kis aylarinda daha iyi sonuçlar geldigini goruyoduk. Tutunma prob varsa bunun ilaclari var ama bence tup bebekte basari elde edersin canim insallah . Valla dedigin gibi yatip kalkip bu konu hergun arastiriyorum okudugum seyleri donup donup bidaha bakiyorum icimde telas var biran once olsun istiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Hayirli tedavi olur insallah. Bu arada 41 gun okuyup tasiyacagiz ok heyecanliyim :) sen basladinmi canim ota . Icimden bi ses meryem ana eli otu fayda edecek diyor senin icin :) insallah insallah .

canım ben üzerinde taşıyanlardanım. Suya koyup içme doğum için kullanılan yöntem. kullanan bir arkadaş da öyle demiş.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...in-fatma-ana-otu.639219/page-21#post-41918955

ben de bu otu u doğumumda kullandım rahim çok kolay açıldı ama doğum biter bitmez çıkarmak lazım. benim otu suda unutmuşlar biraz rahim toplanmadı kanamam oldu çıkarına düzeldim.

inanmak çok önemli kızlar, geçen gün bir arkadaş yazmıştı hatta şuradan okuyabilrsin. gözlerim dolu dolu, tüylerim diken diken oldu okurken.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...la-gelen-bayram-sekerim.840928/#post-41908100

canım neden uzerınde tasıyorsun metafızık bır etkısı mı var? büyüden nazardan filan mı koruyor?

ben bekarım gerci, bana bi faydası olur mu?

Canım hamilelik için kullanıyorum ben. Metafizik mi inanç mı bilmiyorum ama otun vesile olduğunu çok gördüm, duydum. Kullanıp hamile kalan çok kişi oldu hem bu sitede hem uzak-yakın çevremden. Otu üzerinde taşıyıp 41 gün Meryem Suresini okuyorsun.

Canim yaninsimdi sadece uzerinizdemi tasiyacagiz suya koyup suyu icmicez 41 gun meryem suresi okuyacagiz öylemi. Uyice kafam karıştı

aynen canım ya beklemeye ne benım ne eşimin tahammulu kaldı her ay aynı heycanı taşıyıp umutsuzluğa düşmek cok cok zor artık bunuda yapalım gerısı allaha kalmış dıyorum hep işimiz allah zaten o ayrı... ozamn sen detayları bılıyosundur hiç düşünmedınmı tüp bebek yani kaç yıllık evlısın kontrollerın falan nasıl oluyodu ilaç yada herhangı bısey kullandınmı? bende sanırım tutunma problemı var zaten doktora gttım eylül ayında başlıcaz ben izne çıkıyorum dedı eylülde yıne Antalya sıcak oluyo ama inş ıyı sonuç alırız streslıyım cok fazla ondan korkuyorum stres herseyın başı...hergun okuyorum aynı senın gıbı bı umut bulmaya çalıyorum rabbım hepımıze yardım etsın..bi arkadaşta yazmış içmcekmişiz üstümüzde taşıcakmışız içenler hamıle olup doğumu kolay gecenlermiş ozamn taşıyım bende... suan annemde ot o okucak yarın falan alıcam taşımaya baslıcam inşallah..

Pazar gunu adet gunum adet olmasam midem bulansa basim donse halsiz kalsam hast gitsek test yapsalar pozitif ciksaa ayy ne guzel oluurr :).
Pazar gunu adet gunum adet olmasam midem bulansa basim donse halsiz kalsam hast gitsek test yapsalar pozitif ciksaa ayy ne guzel oluurr :).
canım benımmm inşşşşşşşşşşşşşşş güzel haberler verirsin bızede umut olursun allahım kabul etsın dualarımızı inşallahhh

Canim yaninsimdi sadece uzerinizdemi tasiyacagiz suya koyup suyu icmicez 41 gun meryem suresi okuyacagiz öylemi. Uyice kafam karıştı
benımde ya ama bak bı arkadaş daha yazmış içmicez sadece ustumuzde taşıcaz ama 41 gunmu yoksa hamileleik haberi alana kadarmı bende bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…