Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

Canim ben camasirimda tasiyorum hic prib olmuyor . Tavsiye ederim.biraz izi cikiyo sardigim bezin ama napayim idare ediyirum.suya daha koymadim sehir disindaydim simdi yoldayim gidince koyacagim icerim

bende deneyeceğim inşallah olur.İnanırsak Rabbimden istersek bizimde evlatlarımız olur inşallah.Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda evlat nasip eylesin

bende deneyeceğim inşallah olur.İnanırsak Rabbimden istersek bizimde evlatlarımız olur inşallah.Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda evlat nasip eylesin
Ben bir hafyadir tasiyorum canim.bugunde suya koydum hemen rengi degisti suyun vala yikayip suya koyarken tuylerim diken diken oldu el gibi duruyor rabbim neler yatatiyor .ben cok inanıyorum Allahin izni ile olacak. Ayni zamanda yumurta takibindeyim. hayırlısı olsun hepimiz için rabbim yolunda Yetiştirecegimiz hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin insallah....aminnn

inşallah canım cümlemize nasip etsin.bende bu akşam eşim gelince şipariş vericem.adetim yarın bitecek hemen başlamak istiyorum.insan böyle şeyler okuyunca çok heyecanlanıyor

inşallah canım cümlemize nasip etsin.bende bu akşam eşim gelince şipariş vericem.adetim yarın bitecek hemen başlamak istiyorum.insan böyle şeyler okuyunca çok heyecanlanıyor
Evet canim cok haklisin. Bende cok heyecanlaniyorum .hayırlısı olsun. Herhangi bi prob varmi sende cnm

tsh ile prolaktin yüksek canım eşimdede varikosel var ama umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum.Rabbim ol derse olur inşallah.Senin bi sıkıntın yoktur inşallah

tsh ile prolaktin yüksek canım eşimdede varikosel var ama umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum.Rabbim ol derse olur inşallah.Senin bi sıkıntın yoktur inşallah
Anladim canim.sakin unutsuzlanma dedigin gibi Rabbim ol diyecek olacak.... sabir ve dua ile. Bende pcos var canim lh yuksek hemde fazla yuksek. Ama umutsuz değilim cok heyecanliyim cok istiyorum cok hevesliyim. Carsamba kontrole gidicem yumurta buyumusmu diye bakicak dr .esimde sorun varmi bilmiyorum insallah yoktur. Esine macun yap canim. Kac senelik evlisin ne kadr zamandir istiyosun

3 senelik evliyim canım hiç korunmadık ama olmadı .ibrahim saraçoğlunun kürünü aldık şimdi ona başlayacağız kullanıpta hamile kalanlar varmış.inşallah yumurtanda büyür tez zamanda hamile kalırsın.sen ne kadarlık evlisin canım

Habgi kurunu aldin canimminsallah fayda eder.meryem ana eki otundan cok var hamike kalan ben obyuzden con umutluyum. Ben 10 aylik evliyim canim 5-6aydir deniyoruz olmadi canim bekarkende pcos vardi o yüzden biraz korkuyorum olmaz diye devlet hast tedavi baslamadi erken diye .bende ozele gittim o dr basladi. Ins sonuc alirim

inşallah canım.ne olursa olsun ümitsizliğe kapılma herşeyin rabbimin elinde doktorlar sadece bir aracı. set olarak aldık canım içinde atkuyruğu çayı adını bilmediğim bitki var bide polen ve bal var 40 gün filan sürücek tedavi bide evicap kullanıcak.ikimizde heyecanlıyız inşallah rabbim bizede tez zamanda evlat kokusu duyurur inşallah

Anladim canim baya kapsamli bir sey sanirim. Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Unutsuz degikim ama insan arar ara korkuya kapilıyor istemeden.evicap esin icin demi o iyi bir vit canim.ins fayda eder varikoselden ameliyat olunca sorun bitiyor genelde .birde canin otu nerden alacaksin .meryem ana eli otunu

inşallah canım.gitti gidiyordan canım hacdan getirebilecek yakınım yok şuan için orayıda güvenilir duydum baya ama bakalım.inşallah şifa olur

ameliyat bize pek fayda etmedi canım aralıkda 3 sene olucak ameliyat olalı ama bizde işe yaramadı

Anladim canim hangi ildesiniz eger ankaradaysan ufuk universitesinde uroliji dr var ahmet hakan haliloglu oraya bi gidin derim. Bende gitti gisiyordan al diyevektim bana hacdan komsu getirdide. Insallah sifa olur yaa.canim suya koyunca esinede icir o sudan muhakkak

Manisadayiz canim insallah canim sipariş ettik yarin elimizde olur iciricem canim esimede hocayi dinletince ikna oldu

tamam canım.bizimde kargo daha gelmedi.sen üstüne 4tane mi yoksa 41tane mi meryem suresi okudun canım

tamam canım.bizimde kargo daha gelmedi.sen üstüne 4tane mi yoksa 41tane mi meryem suresi okudun canım
Cnm mrb. Hergun okuyorum meryem suresini daha dogrusu annem okuyor bende youtubeden acio kurandan takip ediyirum 41 gun okuyacaksin canim yaa suyunu icemedim canim cok degisik bir tadi var agizdan gitmiyor birde kopurdu üstü nedese bende buzdolabina koydum simdi çay bardagina koydumda bir yudum icebildim .insallah icebilirim kokulu şeyleri midem almıyor Allah gunah yazmasin icmeye caliscam yinede cnm.bazilari sadece uzerinde tasiyormus icmiyomus.aslinda birazda kafam karisik cunku ben ilac kullandim ters teper diye korkmuyor değilim hani iki bardaktan fazla icmem heralde.esiminde icecegini hic sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…