Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

taze gelicekmiş bizim hala gelmedi onu bekliyoruz bende bi hocaya okutturmayı düşünüyorum ama bazı yerde sadece dört kez diye duydum ben hem üzerimde taşıyıp hemde ovulasyon zamanı içebildiğim içmeye çalışcam sende biraz zorla kendini canım inşallah şifa olur bide ben 7 gün 41 yasine niyetlendim ona başladım onunda faydasını gören varmış dene istersen

Nasil yapiliyor canim anlatirmisin. Valla canim iciyorum ben oesinden hemen agzima bisey atıyorum cunku tadi değişik Allah sifa versin herkes icemez canim. Ben 4kere diye hic duymadim. Annem ikuyir hergun benim niyetime bende aksamlari yatsidan sonra hocayi acp kurandan takip ediyorum canim.

bi yerde gördüm ama hatırlamıyorum canım.inşallah şifa olurda bebeklerimize kavuşuruz artık onu kucağıma alıp kokusunu çekmek istiyorum

bi yerde gördüm ama hatırlamıyorum canım.inşallah şifa olurda bebeklerimize kavuşuruz artık onu kucağıma alıp kokusunu çekmek istiyorum
Ben bi arastirayim canim. Valla bende cok istiyorum surekli hayal ediyorum banami benzer esimemi diye.esime benzeyen bi oglum olsun cokk isterimm

Ben bi arastirayim canim. Valla bende cok istiyorum surekli hayal ediyorum banami benzer esimemi diye.esime benzeyen bi oglum olsun cokk isterimm
inşallah gönlündeki gibi olur canım benim.bu ay ikimizde hamile kalırız ve buradan duyururuz inşallah .benim ot geldi eşimle namaz kıldık sonra felak nas bide ayetelkürsi okuduk.bir kısmını beze sarıp taşıyorum bir kısmınıda sürahiye koydum yarın içmeye başlayacağız nasipse eşim şuan içecek gibi duruyor ama bakalım.bide ben hayıt tohumu almıştım ona başladım onu içiyorum.İnanıyorum bu ay olucak dualarıma senide katıcam,gerçi herkese diye ediyorum ama özel ismini söylerim sende dua canım benim.müslümanının birbirine ettiği dua kabul olurmuş

Hadi canim gözünüz aydin .hayiti bende duydum ama ben bide serephone kullandim ters teper diye korkuyorum o yuzden almadim canim.ama bu ay gercekten cok umutluyum rabbim nasip edecek insallah.canim ederim tabii dua namazlarimda hep ediyorum rabbim herkese ver diye ama dedigin gibi ismen dua daha kuvvetli. Ustunden sadece banyo yaparken çıkar canim unutma. Ben felak nas aytel kursi okumadım hic bugun okuyayim. Bide canim "rabbi hebli mines salihin " 707 kere de "ya varis" tesbihlerini cek. Bolca salavat getir. Rabbim ol diyecek olacak ilaclar kürler hep vesile inanmak lazim Allahim kabul etsin dualarimizi canim.

Bide canim 7 günde 41 yasinle ilgili bir bilgi bulamadim. Sen nasil yapiyosun bende öyle yapayım

Arkadaşlar bu ot nasıl bisey resmini koyabilir misiniz. Allah hepimizi sevindirsin insallahh

Arkadaşlar bu ot nasıl bisey resmini koyabilir misiniz. Allah hepimizi sevindirsin insallahh
İnsallah canim. Ben resim eklemeyi bilmiyorum birde benimkinsuam suda zaten sudaki haliyle kuru hali baya farkki canim. El gibi odunsu tomurcuklri var cok ilginc cok mucizevi bir ot. Sen google a yaz cikar resmi

canım son dediğin tesbihi ve duayı elimden geldiğince yapıyorum.bi yerde gördüm yada burda gördüm arkadaşın biri yedi gün 41 tane yasin okumuş yani yedinci günün sonunda 41 olacak ben her gün 6 tane okuyorum her namazdan sonra 1tane okuyup yatsıdan sonra bi tane daha okuyorum koydum canım hiç çıkarmam inşallah sitesinde felak nas ayetelkürsi okuyun yazıyordu ondan okudum canım.İnşallah şifa olur sebep olurda bu ay yavrularımıza kavuşuruz.Bugün çok darlandım arkadaşım hamile onun adına çok seviniyorum ama kendimede üzülüyorum ama KÜN FE YEKÜN rabbim ol der ve bizimde olur inşallah

Bende yapmaya calisayim cnim. Sabir ve dua ile gelecek bebislerimiz insallah. Valla cnm bnmde hamile ark o kadar cokki ama Allahim hayırlisini nasip etsin insallah.bizde bu ay hamis olucaz insallah.kirban bayramina guzel haberle giricez insallahhh.

Himm kızlar netten baktım şimdi bu ottan bende varmis.1.5 yıl önce bi tanıdığımız umreden getirmişti. Bir iki defa kaynatıp suyunu icmistik hoş bir tadi vardı. şimdi biraz daha buz dolabında var. Biraz detaylı anlatır misiniz üzerinde nasıl ne kadar taşıycamn, yoksa içecek miyim...hadi bir umut. Ben yeni tup bebek denedim olmadı. Doktorla uğraşmak istemiyorum. Rabbim verecek rabbim. İnsallah ol der ve olur. Hepimiz için insallah arkadaşlar.

Insallah canim. Kaynatmayacaksin canim. Surahiye koy uzerine su koy hergun meryem suresi oku o sudan haftada iki uc bardak ic.ben ikiski gunleri içiyorum. Bir parcasida hamile kalana kadar sag gogsunde olacak. Hepsi bu

Insallah canim. Kaynatmayacaksin canim. Surahiye koy uzerine su koy hergun meryem suresi oku o sudan haftada iki uc bardak ic.ben ikiski gunleri içiyorum. Bir parcasida hamile kalana kadar sag gogsunde olacak. Hepsi bu
Boynuma ascam yani ezipte mi koyacağım. Siz nasıl koydunuz size zahmet onu da yazar misiniz

Boynuma ascam yani ezipte mi koyacağım. Siz nasıl koydunuz size zahmet onu da yazar misiniz
Yok canim ezme falan yok .küçük bi parca kopar beze sar camasirina sikistir boynuna asma gogsunde duracak. Hamile kaldigini ogrenir ogrenmez uzerinden cikaracaksin yoksa düşük olabilirmis canim.

inşallah canım inşallah.Rabbim ol desin ve olsun inşallah.ben bugün suyunu içtim güzel geldi bana tadı yani midemi bulandıracak bi tadı yok.ot büyüdü sanki eller varda onlar açıldı gibi olsum.rabbim ne güzel yaratıyor maşallah.Rabbim sebep kılsın da bu ay inşallah bebeklerimize kavuşalım

arkadaşım şifamızı verecek bizi evlat sahibi yapacak olan sadece Rabbim var.İnşallah ona güven tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatların olsun.

Canin senin otun taze geldiya belki ondan tadi guzel gelmiştir.benimki aci ve agir canim ictiktwn sonra hemen bisey yiyorum huylanmiyirum midemide bulandirmiyo cidden agir biraz.esimde biraz zor icti. Insallah sifa verir bize ben cok inaniyorum canim olacak. Benim yarin kontrolum biraz gerginim ins yumurtam büyümüştür bana dua et cnm lütfen. Evet suya girince buyuyor hibi sanki ellerini acmis gibi valla iuice inceledim beni cok etkiliyor bu ot cok mucizevi bir sey rabbim neler yaratmis bize sunmus onemli olan faydalanabilmek ins faydasinida gorecegiz .bu arada sen kac tl getirttin canim bide hangi siteden aldin.

gittigidiyordan 20 tl ye aldım canım.İnşallah büyümüştür canım dua edicem senin için.İnşallah bu ayın sonu bizde çok mutlu olacağız bende inanıyorum bu ot vesile olacak bize herşey rabbimin elinde rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…