- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
Birazdan gidicem cnm dr a .sonucu yazarım. Amin insallahgittigidiyordan 20 tl ye aldım canım.İnşallah büyümüştür canım dua edicem senin için.İnşallah bu ayın sonu bizde çok mutlu olacağız bende inanıyorum bu ot vesile olacak bize herşey rabbimin elinde rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Allah yardimcin olsun. İyi düşün iyi olsun :)Birazdan gidicem cnm dr a .sonucu yazarım. Amin insallah
Sagol canim .ay cok heyecanliyimAllah yardimcin olsun. İyi düşün iyi olsun :)
canım çok sevindim senin adına hadi bakalım çalışmalara başla inşallah olacak bu ay Rabbim nasip etsin inşallahKizlar mrb. Dr dan geldim solda 19 mm bir yumurtam olusmus catlatma ignesi vermedi cunku sekki bizukmus catlamaya baslsmis dedi .cok mutluyum insallah hamile kalabilirim. Haber vereyim dedim.
Tesekkur ederim canim insallah nasip olur bakalimmcanım çok sevindim senin adına hadi bakalım çalışmalara başla inşallah olacak bu ay Rabbim nasip etsin inşallah
sen en son ne zaman adet olmuştun canım bide kaç günde bir oluyorTesekkur ederim canim insallah nasip olur bakalimm
Canim bende pcos var. Ovyizden duzensiz oluyorum. Ama bat 15 eylul .sen en son ne zaman adet olmuştun canım bide kaç günde bir oluyor
hıım anladım canım benim senden sonraymış 23 24 gibi filan.inşallah olmayız adette bebeklerimiz gelirCanim bende pcos var. Ovyizden duzensiz oluyorum. Ama bat 15 eylul .
cAnim cok dua ediyorum insallhhh.hıım anladım canım benim senden sonraymış 23 24 gibi filan.inşallah olmayız adette bebeklerimiz gelir
inşallah canım zaman geçmek bilmiyor sankiInsallah
cAnim cok dua ediyorum insallhhh.
senin bat ne zaman canım ?Allah yardimcin olsun. İyi düşün iyi olsun :)
Banada gecmiyor zamannn. Benim bat 15eylul gelemez yolda kalir umariminşallah canım zaman geçmek bilmiyor sanki
benim 22eylül canım bakalım inşallah dün akşam rüyamda hamile olduğumu gördüm psikoloji ne durumda düşün rüyalarıma kadar giriyor artıkBanada gecmiyor zamannn. Benim bat 15eylul gelemez yolda kalir umarim.seninki ne zman cnm
Ahhh canimm ahhh. Bende hep görüyorum kac kere kizim oldu kac kee oğlum oldu bir bilsen.... insallah heoimiz icin gercek olur rüyalar. Ben 15inde yaparim test canim otu tasidigim icin biran ince kesinlestirip varsa cikarmamiz lazimya .benim 22eylül canım bakalım inşallah dün akşam rüyamda hamile olduğumu gördüm psikoloji ne durumda düşün rüyalarıma kadar giriyor artık
Arefeyemi denk geliyo 22si. Ins bayram hediyen okur bebegin canimbenim 22eylül canım bakalım inşallah dün akşam rüyamda hamile olduğumu gördüm psikoloji ne durumda düşün rüyalarıma kadar giriyor artık
ben geçsede gitmem canım çünkü psikolojik olarakda gün geçebiliyor kan testi negatif çıkınca kendimi salak gibi hissediyorum evde test yaparım ona göre giderim canım.Arefe gününden bir gün önce oluyor inşallah canım ya o kadar güzel olur ki ikimizde isteyen herkesde bayrama hamile girsin inşallah.Ahhh canimm ahhh. Bende hep görüyorum kac kere kizim oldu kac kee oğlum oldu bir bilsen.... insallah heoimiz icin gercek olur rüyalar. Ben 15inde yaparim test canim otu tasidigim icin biran ince kesinlestirip varsa cikarmamiz lazimya .
Bende gitmicem dr cnm evde yaocm test pozitif cikarsa ertesi gun giderim ama ; ). Ay insallah canim ne kadar güzel olur. Ikimizde hamile kalırsak ben senden bi kac gin once dogurcam sana nasil bi duygu soylerim ahhh ne guzel hayaller nasil gulmsetti beni:) adet gununde idrrda cikarmi bilmiyorum ama gecikirse yine yaparım. Bazen cok umutluyum bazen cok umutsuz sanada oluyomu cnmben geçsede gitmem canım çünkü psikolojik olarakda gün geçebiliyor kan testi negatif çıkınca kendimi salak gibi hissediyorum evde test yaparım ona göre giderim canım.Arefe gününden bir gün önce oluyor inşallah canım ya o kadar güzel olur ki ikimizde isteyen herkesde bayrama hamile girsin inşallah.
bende öyleyim canım eşim dün işe giderken bu kadar garanti bakma sonra üzülürüm diye diyor hemen ağladım ne biliyim dediğin umut gitti sanki şuanda öyleyim ama inşallah biz elimizden geleni yapalım verecek olan rabbim inşallah bizede nasip eder.süper olur bizim bebeklerin aralarıda az olacak hamile kalırsakBende gitmicem dr cnm evde yaocm test pozitif cikarsa ertesi gun giderim ama ; ). Ay insallah canim ne kadar güzel olur. Ikimizde hamile kalırsak ben senden bi kac gin once dogurcam sana nasil bi duygu soylerim ahhh ne guzel hayaller nasil gulmsetti beni:) adet gununde idrrda cikarmi bilmiyorum ama gecikirse yine yaparım. Bazen cok umutluyum bazen cok umutsuz sanada oluyomu cnm
1hafta erken gösteren testlerden alırsın canım onlar gösteriyormuş.diğerlerine göre biraz pahalı ama erken öğrenmeye değer bence :)Bende gitmicem dr cnm evde yaocm test pozitif cikarsa ertesi gun giderim ama ; ). Ay insallah canim ne kadar güzel olur. Ikimizde hamile kalırsak ben senden bi kac gin once dogurcam sana nasil bi duygu soylerim ahhh ne guzel hayaller nasil gulmsetti beni:) adet gununde idrrda cikarmi bilmiyorum ama gecikirse yine yaparım. Bazen cok umutluyum bazen cok umutsuz sanada oluyomu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?