- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
Insallah nasip olur canim. Üzülmemek elde olmuyo. Kiz o testler 25 tl falan heralde negatif cikarsa üzülürum uste para koyup dr a giderim ben o paraylabende öyleyim canım eşim dün işe giderken bu kadar garanti bakma sonra üzülürüm diye diyor hemen ağladım ne biliyim dediğin umut gitti sanki şuanda öyleyim ama inşallah biz elimizden geleni yapalım verecek olan rabbim inşallah bizede nasip eder.süper olur bizim bebeklerin aralarıda az olacak hamile kalırsak
Meryem suresinide okumayi ihmal etme canim. InsallahKizlar benim bat a 4 gun var ama 3 aydir duzensiz. Bugun ovulasyon testi yaptim pozitifti bende hemen gusul aldim otub biparcasini ustume aldim ve birliktelik oldu.cikarmadim.hala aksam da sudan icicem.ins.olur hhepimizin bebegi
Meryem suresinide okumayi ihmal etme canim. Insallah
Yok canim okurken zaten ustundeya okumana gerek yok.suya okumadin gibi dusundum oyüzden dedim cnm . Adete 4gun varsa gec baslamamissin cnmSuya okuduk canim uzerimdekine demi okuncak
Yok canim okurken zaten ustundeya okumana gerek yok.suya okumadin gibi dusundum oyüzden dedim cnm . Adete 4gun varsa gec baslamamissin cnm
Anladim cnim.zaten yunurtlama zamanlari baslaniyo.ama ben adet sonu basladim benimde adet duzensiz pco birde ben tedavideyim yumurta gelistirici kullandim serephone diye. Bekliyoruz bakalim canim.Adetim duzensiz ama gecen aya gore gidersek 14 gun var ovulasyon da pozotif olunva basladim
Rabbim hepimizin gonlune gore versin ins.Anladim cnim.zaten yunurtlama zamanlari baslaniyo.ama ben adet sonu basladim benimde adet duzensiz pco birde ben tedavideyim yumurta gelistirici kullandim serephone diye. Bekliyoruz bakalim canim.
Benimde pco iste cnm pco ild icin yumurtlama duzensiz oluyo yada hic olmuyo. Canim uzuldum ama en azindan gebe kalabilmisin.bu ot bence fayda edecek bize. Ben cok inanıyorum.Rabbim hepimizin gonlune gore versin ins.
bana da yumurtlama bozuklugu var dedi.bi dr pco diyor digeri hayir diyor. Anlayamadim bende. Ocakta kimyasal gebelik gecirdim
Benimde pco iste cnm pco ild icin yumurtlama duzensiz oluyo yada hic olmuyo. Canim uzuldum ama en azindan gebe kalabilmisin.bu ot bence fayda edecek bize. Ben cok inanıyorum.
İnşallah canimm. Bide ben yaki duydum hic bilgin varmi bunla ilgili cnmIns canim bende.cok inanıyorum. Elbet vakti vardir ve ins vakti gelmistir.
İnşallah canimm. Bide ben yaki duydum hic bilgin varmi bunla ilgili cnm
Elinden geleni yapmışsın cnm bence bubayda hamile kalacaksin insallahh. Senin profilini incekiyordum su zeytinyagla olan bilgiyi gordum okudum cok sasirdim hakiki zeyrinyagi demi cnm ve sen denedinmi . Yaki cok yakiyomu bide neden 1 gun durdu cnm 3gun niye tutmadin kendimi dusuyo ben hic görmedim bilmiyorum.Evet canim beline su eczane yakilarindan cekiyorlar 3 gun kaliyo sonra iliski yasaniyor.ben bu ay yaptim ilk dusugum den once de yapmıştım kasimda yapmistim aralikta hamile kalmistim.ocakta dusuk yaptim iste. Bu ayda gene yaptik ama 1 gun kaldi yaki.
Cok soru sordum k.bakmaElinden geleni yapmışsın cnm bence bubayda hamile kalacaksin insallahh. Senin profilini incekiyordum su zeytinyagla olan bilgiyi gordum okudum cok sasirdim hakiki zeyrinyagi demi cnm ve sen denedinmi . Yaki cok yakiyomu bide neden 1 gun durdu cnm 3gun niye tutmadin kendimi dusuyo ben hic görmedim bilmiyorum.
Insallah nasip olur canim. Üzülmemek elde olmuyo. Kiz o testler 25 tl falan heralde negatif cikarsa üzülürum uste para koyup dr a giderim ben o paraylaya insallah olur insallah.senin prob ne cnm sormusmuydum hatirlayamadim[/QUOTE
10 milyona almıştım ben predictor diye bi marka canım.benim tiroid yüksek çıktı ama tam belli değil bi daha test yapılacak eşimdede sperm azlığı var.inşallah olur Rabbim ol desin yeter ki.benim yasin bu gece bitti bu arada şimdi 7cuma kenzülarş duası okuyacağım bugün başladım.sende yap canım baya hamile kalan varmış anlamı çok güzel zaten
cok buyuk dileği olan 4444 tane okumak lazimmis cnm.srn kac okuyacaksin10 tl bisey degilmis cnm alirim.gozlerim agriyor pzt goz dr gitmeyi dusunuyirum hast ordaki ecz alirim artik mah ecz test almaya utanıyorum bi beceremedin diyecekins sorunlat hallolur cnm esine bitter çikolata yedir birde muz sperm sayisini artiriyomus.ben esimde sorun varni bilmiyorum teste pek yanasmadi bende zorlamak istemedim. Kenzul arsi okuyorum canim anlamı cok guzel gercekten hergun enaz 3 okuyorum. Yasini yapamadım ama cnm baslamak nasip olmadi
başka bi sitede gördüm 7cuma kenzülarş duasını okuyacakmışsın.yasini diyorsun onu 7günde 41 tane okudum canım.şimdi yarın nasip olursa meryem suresine başlamayı düşünüyorum bakalım adet olana kadar okurum olmazsam devam ederiz bebeğimle :)cok buyuk dileği olan 4444 tane okumak lazimmis cnm.srn kac okuyacaksin
duymuştum onu canım eşim çok sever bitter çikolatayı zaten :) şuan saraçoğlunun kürünü uyguluyor inşallah vesile olurda iyileşir benim su bitti içtik hepsini bakalım rabbim ne eyler ne eylerse güzel eylercok buyuk dileği olan 4444 tane okumak lazimmis cnm.srn kac okuyacaksin
Tamm cnm Peki kc defa okuyosun onu anlamadim kenzul arsi . Insallh annesi bebek hberi alınca duayi kesmeyizbaşka bi sitede gördüm 7cuma kenzülarş duasını okuyacakmışsın.yasini diyorsun onu 7günde 41 tane okudum canım.şimdi yarın nasip olursa meryem suresine başlamayı düşünüyorum bakalım adet olana kadar okurum olmazsam devam ederiz bebeğimle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?