- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
Ben subazaldindiye uzerine okunmuş su ekledim tadi açıldı cnim yogun tat gitti bende korktum fayda etmez diye iki bardak ictim bugun. . Yesin bol bol cikoduymuştum onu canım eşim çok sever bitter çikolatayı zaten :) şuan saraçoğlunun kürünü uyguluyor inşallah vesile olurda iyileşir benim su bitti içtik hepsini bakalım rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler
bi kere canım yani her cuma 1defa olucak canım.inşallah canım yine devam olucak bu sefer sağ salim doğsun diye ooo daha bir sürü sebebimiz olucak dua etmek için rabbime her zaman muhtacız.aslında şanslıyız biliyo musun belki hemen bebeğimiz olsaydı evlat sahibi olmanın ne kadar büyük nimet olduğunu aslında ne kadar aciz bir kul olduğumuzun farkına varıyoruz rabbim dualarımızı tez zamanda kabul etsin inşallahTamm cnm Peki kc defa okuyosun onu anlamadim kenzul arsi . Insallh annesi bebek hberi alınca duayi kesmeyiz
Canim senin dedigin bu prodector marka testini alicam adet gunumde mi yapayim sence yoksa bi gün öncesimi fikir ver bna cnmduymuştum onu canım eşim çok sever bitter çikolatayı zaten :) şuan saraçoğlunun kürünü uyguluyor inşallah vesile olurda iyileşir benim su bitti içtik hepsini bakalım rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler
Ben subazaldindiye uzerine okunmuş su ekledim tadi açıldı cnim yogun tat gitti bende korktum fayda etmez diye iki bardak ictim bugun. . Yesin bol bol cikobenimkide sever hergun zorla yediriyorum surekli agzina teptigimden rahatsiz olmaya basladi
Bende bu cuma okunus oldum hep devam edeyim onzmaan cnm. Dogru diyorsun hamile kalmak bana cok mucuzevi geliyor dusundukce aklim ermiyir rabbim ne kadar buyuk diyorum. .. su meryem otuda cok etkiliyo beni dk larca inceliyorum .Allah kullari için neler yaratmis bizler yeterki farkina varip faydalanmasini bilelim....bi kere canım yani her cuma 1defa olucak canım.inşallah canım yine devam olucak bu sefer sağ salim doğsun diye ooo daha bir sürü sebebimiz olucak dua etmek için rabbime her zaman muhtacız.aslında şanslıyız biliyo musun belki hemen bebeğimiz olsaydı evlat sahibi olmanın ne kadar büyük nimet olduğunu aslında ne kadar aciz bir kul olduğumuzun farkına varıyoruz rabbim dualarımızı tez zamanda kabul etsin inşallah
Canim senin dedigin bu prodector marka testini alicam adet gunumde mi yapayim sence yoksa bi gün öncesimi fikir ver bna cnm
aynen öyle canım sudan çıkarınca sanki el kapandı gibi oldu saklıyorum doğum için :)Bende bu cuma okunus oldum hep devam edeyim onzmaan cnm. Dogru diyorsun hamile kalmak bana cok mucuzevi geliyor dusundukce aklim ermiyir rabbim ne kadar buyuk diyorum. .. su meryem otuda cok etkiliyo beni dk larca inceliyorum .Allah kullari için neler yaratmis bizler yeterki farkina varip faydalanmasini bilelim....
Aynen cnm bide ayıptır söylemesi cevizli sucuk aldim aksam verdim ya cnm istemiyi diyor bana biraz yardimci ol dedim kizdim hemen yedibiz neler yiyip içiyoruz onlarda bi el atacak artık bu işe benim eşim ameliyat filan oldu sağolsun yormadı beni o konuda evlenmeden önce öğrenmiş bu durumu bana söyledi bende kabul ettim tabiki buda bizim imtihanımız
Tamam cnm adet gunumde yapicam ay cok heyecanlandim. Senin yine 2 cikmis benim hep <0.00 cikiyor beynimden vurulmusa dönüyorum her defasindacanım o test adet gününde en doğru sonucu veriyormuş sen o gün yap en garantisi o olur hem betahcg de artmış olur inşallah 100 150 filan çıksın artsın artsın :) 2 değerini görmekten bıktım
Bende saklicam cnm ama neden erkenden cikardin yunurtlama gunlerin geldimi .aynen öyle canım sudan çıkarınca sanki el kapandı gibi oldu saklıyorum doğum için :)
iyi yapmışsın canım güçolur hem :) amin canım cümlemizinAynen cnm bide ayıptır söylemesi cevizli sucuk aldim aksam verdim ya cnm istemiyi diyor bana biraz yardimci ol dedim kizdim hemen yedi.ne guzel cnm farkina vario paylasmis sende birakmamisisn rabbim yuzunuzu güldürsun. ..
Ben adet gunune kadr icecegimBende saklicam cnm ama neden erkenden cikardin yunurtlama gunlerin geldimi .
bende çok kötü oluyorum deliymişim de sanki durmadan test yaptırmaya geliyo gibi hissediyorumTamam cnm adet gunumde yapicam ay cok heyecanlandim. Senin yine 2 cikmis benim hep <0.00 cikiyor beynimden vurulmusa dönüyorum her defasinda
yumurtlama günüm geldi bide suda kalınca koku yapıyormuş ertesi gün çıkarın gibi bişey yazıyordu canım ondan çıkardımBende saklicam cnm ama neden erkenden cikardin yunurtlama gunlerin geldimi .
Aaaa ben bilmiyodum canim benimki kac gundur suda valla ama buzdolabinda duruyor eksir diye korktum .yarin cikrayim bariyumurtlama günüm geldi bide suda kalınca koku yapıyormuş ertesi gün çıkarın gibi bişey yazıyordu canım ondan çıkardım
Bende her gecikmede once evde test yapio sonra inanmaayip gidiyorum bide mida giriyorum kesin oldu diye sonra bozulup bozulup geliyorumbende çok kötü oluyorum deliymişim de sanki durmadan test yaptırmaya geliyo gibi hissediyorum
tamam canım sende kendine iyi bak bu ay kurban bayramının hürmetine bebeklerimiz gelecek inşallahCanim ben artik yatıyorum. Iyi geceler kib aeo cems22
Canim ben artik yatıyorum. Iyi geceler kib aeo cems22
Cevaplarin icin tesekkur ederim cnmmm . Insalah iyi gelecek canim sabah bel agriaiyla uyandim cok dayanilmaz bi agriydi saatlerce halida yattım gecsin diye . Korktum acikcasi. Artik hayırlısı canimm.Canimmm gunaydin dün gece uyumustum simdi gordum sorularini.
1.evet hakiki zeytinyagi ile olacak ben bunay adet olursam yapacagim
2.yaki ilkinde 3 gun kaldi ve yakmadi ikincieinde malum yaz ve hava cok sicak terletince dustu kendisi
3.esime hergun folik asit veriyorum
4.ay malesef kari koca cikolatadan pek hoslanmiyoruz
5.insallah bu ot hepimize cok iyi gelecek bol bebisimz olacak ♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?