- 24 Ağustos 2015
- 270
- 224
- 53
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
bel ağrısı filan canım bebek belirti mi veriyor neCev
Cevaplarin icin tesekkur ederim cnmmm . Insalah iyi gelecek canim sabah bel agriaiyla uyandim cok dayanilmaz bi agriydi saatlerce halida yattım gecsin diye . Korktum acikcasi. Artik hayırlısı canimm.
Hic bi fikrim yok unutlanmak istemiyorum. Esimle disari ciktik gezemedim ya eve gidicem dedim .suan cok kotu hissediyirum bacaklarim tutmuyor ellerim titriyo kasigimdada agri var . Bebegim geliyordur insallahh. Ben agriyi cekerim onun icinbel ağrısı filan canım bebek belirti mi veriyor ne
Hic bi fikrim yok unutlanmak istemiyorum. Esimle disari ciktik gezemedim ya eve gidicem dedim .suan cok kotu hissediyirum bacaklarim tutmuyor ellerim titriyo kasigimdada agri var . Bebegim geliyordur insallahh. Ben agriyi cekerim onun icin
inşallah canım ya senin yumurtlama dönemi geçti dimiHic bi fikrim yok unutlanmak istemiyorum. Esimle disari ciktik gezemedim ya eve gidicem dedim .suan cok kotu hissediyirum bacaklarim tutmuyor ellerim titriyo kasigimdada agri var . Bebegim geliyordur insallahh. Ben agriyi cekerim onun icin
Cars kontroke gittimya canim yumurta catlamaya baskamisti dr bu gunlerde catlar dedi yani tam bu gunler hatta bugun son gun. Bak yine bel agrisina uyandim cok kotu yaa uyusuk aci ve agri hissi karisik. Bebek varsa bile bunkadar erkekn belirti vermez heralde yada once olduysa verir ay bilmiyorum kafam allak bullak cnminşallah canım ya senin yumurtlama dönemi geçti dimi
Canim dun otu surahiden cikardim legene koydum kurusun diye .aksam çıkarmıştım sabah namazinda bi baktimki eski haline dönmüş. Ya belki sama sacma gelir ama öyle duygulandim ki tüylerim diken diken oldu. Allah neler yaratıyor biz kullari icin insallah meryem ana eli otu vesilesiyle hamile kalicaz. Gidip gelip ota bakiyorum cokk guzel
Bisey olmaz heralde cnm . Valla cnm ben hic kullanmadim ovulasyon testi hic bilmiyorum ama her ay ayni tarihte yumurtlama olmayabilir tek bildigim buEsim cope atmis yaaains bise olmaz. Kizlar 31.gunde yaptigim ovuslasyin testleri kopkoyi iki cizgi ven3 gundur iliski oluyor. Sanirim yunurtam bugun catladi. 33.gun bugun cok sacma 33.gun yumurtlamak
benimde öyle olmuştu canım bende dolaba kaldırdım tekrar benimde 2 gün filan kaldı bitmesine şüpheli ilişkiden 10 gün sonra belirti vermeye başlıyor diyorlar ama bende halsizlik ve bel ağrısı var ama bakalım hayırlısı canımCanim dun otu surahiden cikardim legene koydum kurusun diye .aksam çıkarmıştım sabah namazinda bi baktimki eski haline dönmüş. Ya belki sama sacma gelir ama öyle duygulandim ki tüylerim diken diken oldu. Allah neler yaratıyor biz kullari icin insallah meryem ana eli otu vesilesiyle hamile kalicaz. Gidip gelip ota bakiyorum cokk guzel
dün gece bende baya kötüydüm moralim iyice bozukdu bugün çok şükür iyiyim hamile insanlardan bir süre uzak durucam hiç iyi gelmiyo banabenimde öyle olmuştu canım bende dolaba kaldırdım tekrar benimde 2 gün filan kaldı bitmesine şüpheli ilişkiden 10 gün sonra belirti vermeye başlıyor diyorlar ama bende halsizlik ve bel ağrısı var ama bakalım hayırlısı canım
canım belki geç yumurtluyorsundur belli olmaz sen yinede çalışmalara devam et belli olmaz sende bayrama hamile girersin inşallahEsim cope atmis yaaains bise olmaz. Kizlar 31.gunde yaptigim ovuslasyin testleri kopkoyi iki cizgi ven3 gundur iliski oluyor. Sanirim yunurtam bugun catladi. 33.gun bugun cok sacma 33.gun yumurtlamak
Hayırlısı olsun cnim .inanki dusunmekten yoruldum velet aklimdan çıkmıyor bide karnima girsebenimde öyle olmuştu canım bende dolaba kaldırdım tekrar benimde 2 gün filan kaldı bitmesine şüpheli ilişkiden 10 gün sonra belirti vermeye başlıyor diyorlar ama bende halsizlik ve bel ağrısı var ama bakalım hayırlısı canım
inşallah canım.bende grip oluyorum galiba ateş basmaya başladı eşimde gripti bana geçirdi galibaHayırlısı olsun cnim .inanki dusunmekten yoruldum velet aklimdan çıkmıyor bide karnima girse
benimde öyle adete kadar bin tane belirti buluruz biz herhaldeHayırlısı olsun cnim .inanki dusunmekten yoruldum velet aklimdan çıkmıyor bide karnima girse
inşallah canım.bende grip oluyorum galiba ateş basmaya başladı eşimde gripti bana geçirdi galiba
benimde öyle adete kadar bin tane belirti buluruz biz herhalde
yok canım alınmam tabikide :) şuan olmasaydı iyi olurdu aslında tam yumurtlama dönemi ateş iyi gelmiyormuş spermlere.gecmis olsun canim. Guldugume alinmazsin umarim. Esimden bana yada benden esime grp gecince komigime giderd i
aklımızdan çıksa çocuk olana kadar akıl sağlığımız yerinde olursa çok şükürBi rahat duramiyoruzki
Cnm c vit şeyler ye. Kiz pazarda madalina cikmisti mdenk gelirse al tam yesil kabuk eksi eksi hemen iyi gelir.yada evde nurofen aferin falan varsa ic . Valla oynatmaya az kaldi bebeğim nerdeyok canım alınmam tabikide :) şuan olmasaydı iyi olurdu aslında tam yumurtlama dönemi ateş iyi gelmiyormuş spermlere
canım ilaç kullanmak da istemiyorum bende gördüm mandalina şaşırdım hatta meyve alayım bali inşallah çabuk atlatırım yada bebektendir bu ateş basmalarıCnm c vit şeyler ye. Kiz pazarda madalina cikmisti mdenk gelirse al tam yesil kabuk eksi eksi hemen iyi gelir.yada evde nurofen aferin falan varsa ic . Valla oynatmaya az kaldi bebeğim nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?