- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
canım ilaç kullanmak da istemiyorum bende gördüm mandalina şaşırdım hatta meyve alayım bali inşallah çabuk atlatırım yada bebektendir bu ateş basmalarıbir doğsunlar verecekler bu kadar geç kalmanın hesabını onlar
bizde alalım bali bak şimdi benimde canım çekti çok severim mandalinayı :) yok kız kıyar mıyız sevmelere doyamayız biz onları.sağ salim gelsinlerde bi inşallah tez zamanda :)Popolarimi isirriz ayy yok kiyamayiz . Canlari sağolsun. Belkide cnim oda olabilir. Bende görünce sasirdim ama canim istedi görüncede aldik
Al canim belkide bebisin cani cekmistirbizde alalım bali bak şimdi benimde canım çekti çok severim mandalinayı :) yok kız kıyar mıyız sevmelere doyamayız biz onları.sağ salim gelsinlerde bi inşallah tez zamanda :)
yok canım ya o kadar değildir ama aşermenin dibine vurcam :)Al canim belkide bebisin cani cekmistiryerin onun tatlı canini
Hahahaha aynen .esime diyorum sen yandinnn artik gece yarisi canim ne ister bilemem diyeyok canım ya o kadar değildir ama aşermenin dibine vurcam :)
istesin kız yeterki olsun da istesin dimi ama koşa koşa alırlarHahahaha aynen .esime diyorum sen yandinnn artik gece yarisi canim ne ister bilemem diye
Kosarlarr tabiistesin kız yeterki olsun da istesin dimi ama koşa koşa alırlar
canım belki geç yumurtluyorsundur belli olmaz sen yinede çalışmalara devam et belli olmaz sende bayrama hamile girersin inşallah
inşallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahKosarlarr tabidusuncesi bile guzelll
Gunaydin canim nasilsininşallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Gunaydin canim nasilsin[/QU
sanada günaydin canım :) iyiyim mucize şekilde hamile kalanlara bakıp bakıp ağlıyorum .sabahın bu saatinde yine aklımda bebek fikri psikologa mı gitsem ne yapsam bilmiyorum
Cnimmmm benimmm.psikokog seninanlarmi kafana takma derbyillar yada lustrol mu ne varya onu yazar baska ne bikiyolar sanki. Bizimde bebegimiz olacak canim azcik kaldiisen nasılsın canım bu arada kendimden seni sormayı unutmuşum k.bakma :)
bilmiyorum umudum bi gidiyor bi geliyor herkes mucizeler yaşıyor kafaya takmadığım çok ay oldu ama olmadı hayırlısı Allahtan rabbim ol der olur inşallah da insan çok yoruluyor işteCnimmmm benimmm.psikokog seninanlarmi kafana takma derbyillar yada lustrol mu ne varya onu yazar baska ne bikiyolar sanki. Bizimde bebegimiz olacak canim azcik kaldii.
Haklisin cnm ne diyeyim kelin ilaci olsa hesabi.. sende yasayacaksin mucizeni cnm hic üzülmek yokk cnimbilmiyorum umudum bi gidiyor bi geliyor herkes mucizeler yaşıyor kafaya takmadığım çok ay oldu ama olmadı hayırlısı Allahtan rabbim ol der olur inşallah da insan çok yoruluyor işte
inşallah canım rabbim bir tek bana tüm isteyenlere versin herkesin yüzü gülsün inşallahHaklisin cnm ne diyeyim kelin ilaci olsa hesabi.. sende yasayacaksin mucizeni cnm hic üzülmek yokk cnim
Insallahh canimmm insallahhh.inşallah canım rabbim bir tek bana tüm isteyenlere versin herkesin yüzü gülsün inşallah
sen neler yapıyosun çalışıyo musun evde misin.ben evdeyim çalışmıyorumInsallahh canimmm insallahhh.
Bende evdeyim cnm çalışmıyorum. Yataktayim sitedeyim iste cnm her zamanki gibi. Midem cok bulaniyo cnm yaa cikaricam sanirim ;(sen neler yapıyosun çalışıyo musun evde misin.ben evdeyim çalışmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?