- 24 Ağustos 2015
- 270
- 224
- 53
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
belirtiler başlamaya başladı galiba canım :) hadi inşallah gelmiştir bu ay bende adetin 21.günü progesteron baktırcam bakalım nasıl çıkacakBende evdeyim cnm çalışmıyorum. Yataktayim sitedeyim iste cnm her zamanki gibi. Midem cok bulaniyo cnm yaa cikaricam sanirim ;(
Inslalah yumurtlamissindir canimbelirtiler başlamaya başladı galiba canım :) hadi inşallah gelmiştir bu ay bende adetin 21.günü progesteron baktırcam bakalım nasıl çıkacak
inşallah gerçektir canım nasıl kasık ağrın var mı benim hafif hafif var buarada grip değilmişim çok şükür dün gece baya yandım terledim filan inşallah belirtidirde hamile kalmışızdırInslalah yumurtlamissindir canim. Bilmiyirumki cnm namaza kalktim o zamnda bulanti vardi agzim aci tat var. Sabah esime kalktim yine öyleyim hala midem kötü . Psikokojikte olabilir gercek olsun yaaa
Var canim böyle sizlama hissi var sürekli olarak hissediyorum bide en ufak bi darbede cok agriyo esim kalkarken elini vurdu yanlislikla basil sizladi aklim seyimde calisiyor artikinşallah gerçektir canım nasıl kasık ağrın var mı benim hafif hafif var buarada grip değilmişim çok şükür dün gece baya yandım terledim filan inşallah belirtidirde hamile kalmışızdır
benimde öyle sızlıyo sank inşallah ya bugün nasipse yusuf suresine başlamayı düşünüyorum 7gün okunacakmışVar canim böyle sizlama hissi var sürekli olarak hissediyorum bide en ufak bi darbede cok agriyo esim kalkarken elini vurdu yanlislikla basil sizladi aklim seyimde calisiyor artikinsallah canim grip olmadigina sevindim. Aýy nolur hamile olalim
Uzunmu canim sure ? Meryem suresine devam ediyorsun demi . Ya canim insallahhbenimde öyle sızlıyo sank inşallah ya bugün nasipse yusuf suresine başlamayı düşünüyorum 7gün okunacakmış
yok canım onu bi kere okuduk otun üstüne yasin okuduğum için ona devam etmedim evet uzun sure ama napalım okuyacağız artık adet olursam bi daha ki aya başlarım meryem suresineUzunmu canim sure ? Meryem suresine devam ediyorsun demi . Ya canim insallahh
Anladim cnim. Aksam esim gelince bakrim bnm int fazla yok. Ben her aksam okuyorum meryem suresini cnmyok canım onu bi kere okuduk otun üstüne yasin okuduğum için ona devam etmedim evet uzun sure ama napalım okuyacağız artık adet olursam bi daha ki aya başlarım meryem suresine
ne güzel canım.Allah kabul etsin inşallahAnladim cnim. Aksam esim gelince bakrim bnm int fazla yok. Ben her aksam okuyorum meryem suresini cnm
Insallah cnm. Cnm sen kc yasindasin :)ne güzel canım.Allah kabul etsin inşallah
22 yaşındayım canım.sen ?Insallah cnm. Cnm sen kc yasindasin :)
Ablayim ben 2422 yaşındayım canım.sen ?
91 li misin canim evet ablamissin ama 2 yaş var çok yokmuşAblayim ben 24.kiz bildirim gelmedi tesadufen dahabyeni gördüm mesaji .
Evet cnm 91 liyim. Ska yaptim cnimm91 li misin canim evet ablamissin ama 2 yaş var çok yokmuş
canım belirtiler ne alemde bende affedersin kabızlık ve gaz var.bide alt karnım şiş gibi eşime gösteriyorum dalga geçiyor 44 kiloyum normalde göbeğim hiç yok bak var diyorum filan ay Allahım ağlancak halimize gülüyoruz :)Evet cnm 91 liyim. Ska yaptim cnimm
Günaydın canimmmm erken yatmistik dun gece cnm. Ayy canimm ne kadar zayıfsin yerim seni boyun kaccanım belirtiler ne alemde bende affedersin kabızlık ve gaz var.bide alt karnım şiş gibi eşime gösteriyorum dalga geçiyor 44 kiloyum normalde göbeğim hiç yok bak var diyorum filan ay Allahım ağlancak halimize gülüyoruz :)
Ben kolay kokay kabiz olmam ama suan sikintikiyim cnm. Kabiz olmamak lazim bagirsakklarini calistirmaya çalış cnm. Kayisi ye varsa kuru kayisi uzerine su icGünaydın canimmmm erken yatmistik dun gece cnm. Ayy canimm ne kadar zayıfsin yerim seni boyun kacvalla canim benimde ayva gobegim vardi herkeste oldugu kadar simdi kocaman oldu siskinlik var dedigin gibi asiri gaz var yaa gazman gibiyim .ya sabahlari midem bulaniyor simdi var mesela bulanti psikolojikmi bilmiyorum sag kasigimdaki ince agri hic gecmiyo bacagimi kendime dogru çekiyorum baski yapiyo biseye sanki. Goguslerde hala aciyo ucu esim gelip gidip karnimi seviyo bende moda giriyorum icinde bebek var diyorum durumlar böyleeee.
bende öyleyim bak bebek var burda diyorum çok alemiz ya :) bugün boğazlarım şişti yattım hep sonunda grip oldum neyse ki çok kötü değilim boyum 1.68 canım baya zayıfım evet kilo alamıyorum gören 15 yaşında sanıyo zaten beni :) inşallah bebek belirtisidir bunlar canım kasık ağrısı 10 gün önceden başlayanlar varmış benim çok hafif oldu bugün ama bakalım hayırlısıBen kolay kokay kabiz olmam ama suan sikintikiyim cnm. Kabiz olmamak lazim bagirsakklarini calistirmaya çalış cnm. Kayisi ye varsa kuru kayisi uzerine su icyada salatalik ye uzerine su ic
teşekkür ederim canım :) bi hamile kalayım da gelsin kilolar yeterki benimde bel ağrım oluyo ara ara bide tuvalet ihtiyacı sıklaştı psikolojikte olabilir inşallah seninde benimde belirtiler gerçektir de hamileyizdirAyyy canim masallah manken gibisin.hamile kalimca bu fizigi cok ararsinn .benim biy 163 kilo 56 .ya cnm gecmis olsun. Insalah oyledir tatlimmm. Benimde agrim var ayıptır soylemesi wc den sonra cok agriyor anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?