- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
Insalalh canimmm. Ama benim gogsumda aciyor artik sanirim olmadi bu ay. Karnimda agriyoteşekkür ederim canım :) bi hamile kalayım da gelsin kilolar yeterki benimde bel ağrım oluyo ara ara bide tuvalet ihtiyacı sıklaştı psikolojikte olabilir inşallah seninde benimde belirtiler gerçektir de hamileyizdir
hamile olabilirsin hatta çünkü adetine 7 gün kalmış ay hadi inşallah namazlarımda hep dua ediyorum sana da rabbim kabul etsin dualarımızıAyyy canim masallah manken gibisin.hamile kalimca bu fizigi cok ararsinn .benim biy 163 kilo 56 .ya cnm gecmis olsun. Insalah oyledir tatlimmm. Benimde agrim var ayıptır soylemesi wc den sonra cok agriyor anlam veremiyorum
Senin adete kac gun kaldi cnmInsalalh canimmm. Ama benim gogsumda aciyor artik sanirim olmadi bu ay. Karnimda agriyo.bide ben artik meryen ana suyundan icmeyi kessemiki ya varsa düşük olursa diye geldi aklima.
benimkiler kaşınıyor :) umutsuzluk yok rabbim var olacak inşallah bende içiyorum canım yine su ekledim otun üstüne içiyorum bugün başladım bişey olmaz heralde ikimizde içiyoruz rabbim korusun bebeklerimiziInsalalh canimmm. Ama benim gogsumda aciyor artik sanirim olmadi bu ay. Karnimda agriyo.bide ben artik meryen ana suyundan icmeyi kessemiki ya varsa düşük olursa diye geldi aklima.
15 gün filan var canım baya var yani yumurtlama dönemim bitti hissediyorum yumurta 3.hafta dölleniyormuş bi yerde okudum haftaya tam belli olur seninde bu hafta belirtiler belli olur erken kasık ağrın başlamazdı bence bişey olmasaSenin adete kac gun kaldi cnm
Canim tesekkur ederim duan icin Allah razi olsun.bende ediyorum sana bana tum isteyenlere diye. Cok korkuyorum canimm yaa . Insallah olmustur. Benim az kaldigi icin olduysa olmustur artik diye düşünüyorum. Icmeye devammu edeyim sence az once ictik esimlebenimkiler kaşınıyor :) umutsuzluk yok rabbim var olacak inşallah bende içiyorum canım yine su ekledim otun üstüne içiyorum bugün başladım bişey olmaz heralde ikimizde içiyoruz rabbim korusun bebeklerimizi
Anladim cnim once ben haber vericem öyleyse15 gün filan var canım baya var yani yumurtlama dönemim bitti hissediyorum yumurta 3.hafta dölleniyormuş bi yerde okudum haftaya tam belli olur seninde bu hafta belirtiler belli olur erken kasık ağrın başlamazdı bence bişey olmasa
kesinlikle hamilesin anne adayıAnladim cnim once ben haber vericem öyleyseins guzel haber veririm canimm. Sonrada senden guzel haber alirim. Tamam umutsuz degilim ben hamileyim
Ay ben seni cok sevdimkesinlikle hamilesin anne adayı
biz içiyoruz canım siz de için bişey olmaz herhaldeCanim tesekkur ederim duan icin Allah razi olsun.bende ediyorum sana bana tum isteyenlere diye. Cok korkuyorum canimm yaa . Insallah olmustur. Benim az kaldigi icin olduysa olmustur artik diye düşünüyorum. Icmeye devammu edeyim sence az once ictik esimle
inşallah inşallah canım benim ya :)Ay ben seni cok sevdiminsalalh canim bak sende hamileymissin
Zaten az kaldi canim bitiririm ben onubiz içiyoruz canım siz de için bişey olmaz herhalde
bizimkide tarçınlı tat canım güzel gayetZaten az kaldi canim bitiririm ben onu.tadi baya aci bizimkinin .eksimis misir suyu gibi değişik bi tat birakiyo agizda. Bazilari tarçınlı tat diyorda
tamam canım kendine iyi bakCnm ben çıkıyorum. Calismam var
Canim dur tobe oyle deme . Sifa niyetine diye niyetlen. Benimkide agir ama ben ve esim yinede ictik.bazilari tarcinli guzel bir tat diyor diyor ama benimki aci eksi misir suyu gibi agir.yinede ictim ben sifa diyerekten. Bende beklemis otmu diye duundum ama bilmiykrum benimkide hacdan geldi. Bu arada sadece uzerinde tasiyarak hamile kalnlarda var cnim.bana da hacdan meryem ana otu geldi fakat suyunu içemedim çok kötü kokuyo iğrenç midemi bulandırdı kokusu acaba benimkinde bi sıkıntımı var yoksa normaldede kötü mü kokuyo? ben sadece bi parcasını üstümde taşıyabiliyorum faydası olur mu ki
canım iyisayılırım aslında dün progesteron ölçtürdüm doktor yumurtlama yok dedicems22 canimmm nerelerdesinnn iyimisin hersey yolundami ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?