Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

Oyy kiyamam canimm neden ağlıyorsun hemen bak agri girmis akintida gelmiş demekki yeni yumurtladin. Degerlendir bu gunleri canimmm. Bende aynincanim belirtiler ayni devam goguslerim sisti cok sizliyor cok az kaldi merakla bekliyorum

Oyy kiyamam canimm neden ağlıyorsun hemen bak agri girmis akintida gelmiş demekki yeni yumurtladin. Degerlendir bu gunleri canimmm. Bende aynincanim belirtiler ayni devam goguslerim sisti cok sizliyor cok az kaldi merakla bekliyorum
inşallah hamilesindir canım durumu mutla haber ver canım aynen bende düşünüyorum bi yandanda yokmuş işte uğraşmayayım bir daha ki ay denerim diyorum bilmiyorum kararsız kaldım işte

inşallah hamilesindir canım durumu mutla haber ver canım aynen bende düşünüyorum bi yandanda yokmuş işte uğraşmayayım bir daha ki ay denerim diyorum bilmiyorum kararsız kaldım işte
Ya canim olmasa bile sen dene kaybedecek birseyin yok canimmm. Sonra oisman olursun keske deneseydim belkide yumurtlamistim dersin bak canim dene lutfennn. Ark 3gun ince dogum yapti bugun benegin fotoaunu atti o kadar guzel kii mis kokusunu hissettim sanki icim cizz etti akkimdan cikmiyor ikide bir bebegin foto bakiyorum.insallah bizde anne oluruz canim.. canim ben 15ini cars saniyodum saliymis meger sali yapcam yani testi duani eksik etme canim. Hayirli geceler kendinide uzme canim. Sen dene her seye ragmen.

hep dua ediyorum canım senin için inşallah rabbim bu ay bebeğini verir haber bekliyorum senden.deneyeceğim canım biz elimizden geleni yapalım takdir Allahtan .benimde öyle oluyor bebek görünce hamile görünce ama sabırlı olmak lazım. rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşallah canım benim

Gunaydin canim.cok sagol canimm insallah guzel haber veririrm. Namazdan sonra uyuyamadim hayaller kurdum agladim esimi uyandirmayim diye kalktim salonda kos kos oturuyorum .degerlendirdigin iyi oldu canim sonra eminim pisman olurdun. Simdi bebis haberininalimcaaa ohhhj iyiki diyeceksin canim.

bende uyumadım canım dolanıyorum umutsuzluk ağlamak yok gün doğmadan neler doğar ağlayıpta bebeğinide üzme bakiyim teyzesi kıyamaz ona az daha sabır bak öğrenmene az kaldı :)

bende uyumadım canım dolanıyorum umutsuzluk ağlamak yok gün doğmadan neler doğar ağlayıpta bebeğinide üzme bakiyim teyzesi kıyamaz ona az daha sabır bak öğrenmene az kaldı :)
Hehehjee canim benimmm. Hamileyim demi ben

dilerim yaradandan inşallah öylesindir canım ben benim bu ay olacağını düşünmüyorum ama inşallah senin olur da bayrama musmutlu girersin
belirtiler nasıl kız anlat bakim uzman oldum belirtilerde biliyo musun yumurtlamam olmadığını öğrendiğim gün kızın biri hamile olduğunu öğrendi gözümün önünde çok sevindim onun adına ama onun yerinde olmak istedim sanki bana söylenmiş gibi heyecanlandım oda baya üzdü beni ama napalım herşeyin başı sabır

dilerim yaradandan inşallah öylesindir canım ben benim bu ay olacağını düşünmüyorum ama inşallah senin olur da bayrama musmutlu girersin
Insallahhh canimmm. Canim bence sen boştan yere umitsizlige kapiliyorsun cunku akinti gelmis ve agri olmus bunlarda olmasa tamam derim ama umutsuzlugunu kabul etmiyorum .

Karnimda agriyo rahat bi pozisyon bulamadim sirt ustu uyuyamam yuz ustu yatincada goguslerim agriyo baski oluyo yan yatiyorum yandan agriyo aciyo ay napcami sasirdim
gögüslerin öyle olması iyi canım inşallah tutmuştur ben baktım da çoğu kişi gögüslerinden anlamış uçlarında acı var mı

Insallahhh canimmm. Canim bence sen boştan yere umitsizlige kapiliyorsun cunku akinti gelmis ve agri olmus bunlarda olmasa tamam derim ama umutsuzlugunu kabul etmiyorum .
umutsuzluk değilde ne bilim yok gibi işte benimde acaiyip gazım var çok fenayım karın ağrım filan rabbim hayıra çıkarsın

gögüslerin öyle olması iyi canım inşallah tutmuştur ben baktım da çoğu kişi gögüslerinden anlamış uçlarında acı var mı
Evet canim var hemde bayaa varr. Bende ondan umitleniyorum canim.ama olmazsada uzulurum ...

umutsuzluk değilde ne bilim yok gibi işte benimde acaiyip gazım var çok fenayım karın ağrım filan rabbim hayıra çıkarsın
Bak iste cnm belirtilerde var .o kadar kur denedin canim otu tasiyorsun ben on acok inanıyorum canim bize bebisimizi getirmede vesilemiz olacagina. Bu gaz bendede var corapda giyiyorum terkikte ama bitmedi :)

Evet canim var hemde bayaa varr. Bende ondan umitleniyorum canim.ama olmazsada uzulurum ...
inşallah vardır ama üzülmek doğal insan üzülüyor ama yeniden ayağa kalkacaksın hemde daha güçlü yine deniceksin rabbim hayırlı zamanı biliyor bizim için bak ben bu ayeti çok seviyorum umut oluyor bana sanada olur inşallah 'Ve gün gelecek RABBİN sana kalbindeki verecek ve sende hoşnut olacaksın'

Karnim agriyor ishal olmusum yaa zaten halim yok bide bu enerjimi alacak

Tabiki canim olumun acisina alisan insan neye alismazki. Atlatirim hemen ama ayetteki gibi olsun cok istiyorum canim. Iste iste ki vereyim demis ..... tum isteyenlere versin insallahhh. Bizim kusta uyandi teuzesi konusmaya basladi bi kac gundur cenesi hic durmuyor evimizin nesesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…