Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

aa ne güzel kuşunuz mu var adı ne :) rabbim belkide bizim dualarımızdan hoşnut oluyor onun için bekletiyor nee güzel birşey bu dua da ısrarcı olmak lazımmış isteyelim elimizden geldiği kadar beklemek zor ama elden gelen bişey de yok

Aynen canim. Allahtan baska kimsemiz yok ondan isteyecegiz sabirla sukunetle... evet canimm cokk tatli hemde adi klasik mavis

Aynen canim. Allahtan baska kimsemiz yok ondan isteyecegiz sabirla sukunetle... evet canimm cokk tatli hemde adi klasik mavis
ne güzel olmuş adı öyle kendide güzeldir o :) ne güzel iyi yapmışsınız almakla benim evde hiç ses yok inşallah bigün sesten başımız ağrır 3 4 tane olurda :)

ne güzel olmuş adı öyle kendide güzeldir o :) ne güzel iyi yapmışsınız almakla benim evde hiç ses yok inşallah bigün sesten başımız ağrır 3 4 tane olurda :)
Cok tatli cnim gercekten bize nese oluyor bebek gibi bakıyoruz bir gorsen kusun bile sanslisi var diyorum esime . Hehehehe canimm ne guzel dua ettin ben azcik yaramaz olsun istiyorum zaten kiziyolar bana caninami susadin diye

Cok tatli cnim gercekten bize nese oluyor bebek gibi bakıyoruz bir gorsen kusun bile sanslisi var diyorum esime . Hehehehe canimm ne guzel dua ettin ben azcik yaramaz olsun istiyorum zaten kiziyolar bana caninami susadin diye
onlar anlamazlar ki biz onun herşeyine razıyız ama yinede azcık olsun yaramazlığı sonra bugünleri unutup şikayetde edebiliriz :)

Canim sarjim bitiyor tel kapanmak uzere cikmak zorundayim .sonra yine görüşürüz canim kib aeo hayirli gunler canim

bilmiyorum canım ya geçmesse giderim doktora tsh hormonum yükselmiş onun için çarşamba günü randevu aldım ona gidicem bunuda söylerim artık
Kurlerden olabilir canim dikkatli yapmak lazim kurleride iste .bencede siyle cnm belki onerisi olur. Kib cnm grsrz

Iyice moduna girdim umarim uzulmemm . Ayrica kesin unutup zaman zaman kizariz ben cok guzel gozlerimle kizarim
bende :) inşallah canım benim eğer vakti geldiyse olmuştur kuzum olmamışsa da vakti var diycez sabır edicez benim hiç ümidim yok bu aydan onun için rahatım heyecanım senin için

bende :) inşallah canım benim eğer vakti geldiyse olmuştur kuzum olmamışsa da vakti var diycez sabır edicez benim hiç ümidim yok bu aydan onun için rahatım heyecanım senin için
Allah bilir guzelim insallah ol demistir canim. Artik yarin bunsaatlerde coktan belli olur benim durumum.adetim 3gun geçmiş oldu suan canim olacagim diye aklim cikiyo surekli bakıyorum sanki bakinca olmayacak . Ben nedense senden hic umutsuz degilim canim ahhh ahhh nasilda yakisti bize hamilelik

ay ne güzel hadi bakalım bebek geldi galiba :) hayırlısı hakkımızda canım artık sen sonucu mutlaka bildir bana inşallah yarının en mutlu insanı sen olursun

ay ne güzel hadi bakalım bebek geldi galiba :) hayırlısı hakkımızda canım artık sen sonucu mutlaka bildir bana inşallah yarının en mutlu insanı sen olursun
Canim benim umutlar tukendi leke gelmeye basladi. Cok Üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…