Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

Gunaydin canim. Basladi kanama.
hayırlısı olsun canım demek ki bu ay vakti saati gelmemiş benimde olmucak biliyorum ama sabır edelim inşallah yeni ay yeni umut olsun ümidimizi gücümüzü kaybetmek yok unutma ANNELER GÜÇLÜDÜR bir gün bugünlerimizi çocuğumuza bakıp şükrederek hatırlıycaz sakın sıkma canını hayırlı vakit hayırlı zamanda hayırlı evlat olsunlar inşallah

Insallahh canim valla dun cok uzuldum saatlerce agladim basim catladi. Simdi daha yeni kendime geldim .adeti gormeden olmadi deme cnm inanxini umudunu yitirme ama belirtilerede aldanma bem cokk uzuldum hamileyim sandim sakir sakir kanıyorum ..... hayirlisi olsun calismalara devam yaki aldim yaki yapistircam bu ay dr gidemiycem cunku cnm .bayram haft giriyo kontrol zamani

dünden beri giremedim canım k.bakma yok belirtilere bakmıyorum canım olmucak diye düşündüğüm için hakkımızda hayırlısı sende o güzel canını hiç üzme sakın rabbimin bildiği bizim için hayırlı bi zamanı var o zaman gelince bizde meleklerimize kavuşcaz olsun canım belki doktor stresine girmeden bu ay kalırsın inşallah

yakı neye iyi geliyor canım adını duydum da ne olduğunu hiç bilmiyorum

yakı neye iyi geliyor canım adını duydum da ne olduğunu hiç bilmiyorum
Gunaydin cnim.artik Üzülmüyorum cok iyiyim cok sukur adet oldum kiste donusme ihtimalide vardi yumurtanin bunada şükür. Canim yakiyi beline yapistiriyosun 3gun duruyor biraz yakiyor tabi adi ustunde. Hamile kalan cok olmus bende bi deneyim dedim cnm. Agrilar icin kullanilan bi ted yontemi eczanede satiliyor 4 tl .yapmak istersen ayrinti veririm cnm durumun belli olsunda. Sen simdi umutsiz beklerkwn umudun gelebilir insallahhh

canım bayadır giremedim arkadaşım hastanede yattı şehir dışında işimiz vardı filan uzun zaman oldu benim 2 gün kaldı bakalım hayırlısı ama hiç zannetmiyorum kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum senin durumlar nasıl

Gecnis olsun canim Allah sifa versin. Bende memlekte geldim cnm. Bekime yaki yapistirdim bekliyorum cnm yeni doneme girdim artk cnm.inss senden hayirki hber aliriz cnm

Gecnis olsun canim Allah sifa versin. Bende memlekte geldim cnm. Bekime yaki yapistirdim bekliyorum cnm yeni doneme girdim artk cnm.inss senden hayirki hber aliriz cnm
sağol canım benim çok şükür hastaneden çıktı arkadaşım rabbim inşallah bu ay nasip eder bende adeti bekliyorum bakalım zilhicce ayındayız bu ayın yüzü suyu hürmetine birbirimize dua edelim rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlat sahibi olmayı

inşallah yakı vesile olur canım da nasıl bi yarar oluyormuş bu yakının hamile kalmak için
Sen önce bir test yap canim. Adet olmadan neler düşünüyorsun böyle rabbim hayirlisini versin. Canim net olarak bir bilgim yoknama cidden cok gebe kalan var.baska tooikte kinustugum arkadasim yapistirdi simdi hamileeee ayni zamanda ted gördü ama hersey bir vesile cnim. Eger adet olursan dene canim. Baya rahatzilik hissi veriyo ama dayandim .edelim cnm dualarimdasin har daim....

amin canım sende benim dualarımdasın benden az önce çok çok az pembe leke geldi eşimede gösterdim şimdi gidip gelip ped koydum ona bakıyorum ama belli olmaz belki sabaha adet olurum dua et canım bana inancım yok aslında hiç bu ay olacağına ama bakalım bugün çok üzüldüm laflar filan duydum rabbim bu imtihandan sabır şükürle çıkarsın bizi inşallah

Canim insallah cogalmaz iylece kalirda yerlesme kanamasiymis deriz . Canim zayen insan oyle hassas oluyorki her lafi ustune alınıyor. Sen baskalarini duymazdan gel bosver hic umursama. Hersey Allahtan veren alan rabbim. Allah hayirlisini nasip etsin insallah. Ped koyup beklemek cok gergin ha geldi ha gelecek ikide bir indirip indirip bakiyosun falan. Ben onkadar umutlanmisimki adetim 2gun sürdü 3.ve 4. Gin sadece sikince leke gekdi bende test yaptim tabiki tek cizgi cikti sonra bkarim 2.cizgi yerinde golge var umutlandim sonra duydumki idrari cok damlatimca ve idrar koyu olunca oyle oluyomus..... dusun adet olmusum bitmis ben hala inanmayip test yapiyorum. Kendime kizdim aferin dedim .bu ay rahat olacagim cunku bu aydanda umudum yok . Sende eger adet okursan canim uzme kendini sebin adet oldum demekki yumurtaliklarim calisiyor en kisa zamanda bana bebegimide getirecek de......

kuzum doğru söylüyorsun da işte insan üzülüyor yinede ama rabbime havale ettim bende artık seni o kadar iyi anlıyorum ki insanın umudu son ana kadar bitmiyor hiç adetde olsak acaba mı diyoruz benim bugün gelen giden yok kuzum beyaz akıntı var şimdide bakalım bekliyoruz hayırlısı belki yarına belki 1saate adet olcam hiç belli değil kendimi umutlandırmak hiç istemiyorum burayada çok bakamıyorum iyice insan triplere giriyor bakalım adet de olsam hamile de olsam ki hiç umudum yok yinede her türlü bomba gibi dönüş yapcam bakalım bide taşınma işimiz çıktı yeni eve yeni bebek yada yeni umut diycez inşallah yavrularımız hayırlı vakitte gelecek sende hiç sıkma canını heran umutlu ve güçlü olmalıyız

Yeni evinize gecince insallah bebis haberide alirsiniz canim Allah hayirlisini versin insallah. Ayrica ben senden hala umutluyum beyaz akinti falan

Yeni evinize gecince insallah bebis haberide alirsiniz canim Allah hayirlisini versin insallah. Ayrica ben senden hala umutluyum beyaz akinti falan
inşallah canım benim çok güzel olur ama nedense ben her an adet olcakmışım gibi hissediyorum bedenim bana oyunda oynuyo olabilir vücudumuza belli olmuyor ki rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için

inşallah canım benim çok güzel olur ama nedense ben her an adet olcakmışım gibi hissediyorum bedenim bana oyunda oynuyo olabilir vücudumuza belli olmuyor ki rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için
Canim kac gun oldu olmadin bak bence bi test yap

2gün geçti kuzum da eğer yerleşme kanamasıysa 4-5 gün sonra idrarda çıkıyomuş bayramın bitmesini bekliycem artık canım
Yorma Kendini cnim. Sen dikkatli ol yinede. Memlekette 2hamile haberi aldim.herkes bendende bekliyor soruyorlar.sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…