- 24 Ağustos 2015
- 270
- 224
- 53
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
canım dün adet oldum ben lavobaya gittim ne ağrı ne sızı vardı olmuşum.üzülmedim ağlamadım hiç hatta beklediğim bişeydi rabbim hayırlı zamanda versin inşallah ikimizede isteyen herkese de sen millete bakma canım benim onlar anlamıyorlar ki bizim elimizde olmadığını rabbim verirse olacağını,düşünmeden insanı o incitiyorlar kalbini paramparça ediyolar ki farkında değillerki ama çok şükür bu imtihan bize rabbimize unutturmuyor düşünsene bi çocuğumuz olup rabbimden bi haber yaşadığımızı aciz bir kul olduğumuzu unuttuğumuzu çok şükür bunun farkındayız elhamdüllilah inşallah bir gün öyle günler gelecek ki inanıyorum tüm kalbimle burda bebeklerimizi konuşuyor olacağız hiç canını sıkma burda birbirimizi görmesekte seni anlayan bir dostun olduğunu hatırla her zamanYorma Kendini cnim. Sen dikkatli ol yinede. Memlekette 2hamile haberi aldim.herkes bendende bekliyor soruyorlar.sinir oluyorum
Cnm cok first bulamadim k.bkma yeni goruyorum. Cnm sen herseyin farkinda bikincli ve inancli bir insansin moral olark iyi olmana sevindim. ALLAHIN IZNI ILE GELECEK O GUNLERDE INSALLAH.canım dün adet oldum ben lavobaya gittim ne ağrı ne sızı vardı olmuşum.üzülmedim ağlamadım hiç hatta beklediğim bişeydi rabbim hayırlı zamanda versin inşallah ikimizede isteyen herkese de sen millete bakma canım benim onlar anlamıyorlar ki bizim elimizde olmadığını rabbim verirse olacağını,düşünmeden insanı o incitiyorlar kalbini paramparça ediyolar ki farkında değillerki ama çok şükür bu imtihan bize rabbimize unutturmuyor düşünsene bi çocuğumuz olup rabbimden bi haber yaşadığımızı aciz bir kul olduğumuzu unuttuğumuzu çok şükür bunun farkındayız elhamdüllilah inşallah bir gün öyle günler gelecek ki inanıyorum tüm kalbimle burda bebeklerimizi konuşuyor olacağız hiç canını sıkma burda birbirimizi görmesekte seni anlayan bir dostun olduğunu hatırla her zaman
Mrb cnm.bence birde bunu dene ben sonuc alamadim ama herseyde bir hayir vardir.ben tekrar deneyecegimkızlar bende eşimde hareket sorunundan dolayı hamile kalamıyorum. bu meryem otu bizim de işimize yarar mı sizce? denemediğimiz kür ilaç kalmadı. 9 ay oldu hala yok
inşallah canım nasıl geçti bayram biz gurbette olduğumuz için ben pek anlamadım şimdide taşınma işleri uğraşıyoruz işteCnm cok first bulamadim k.bkma yeni goruyorum. Cnm sen herseyin farkinda bikincli ve inancli bir insansin moral olark iyi olmana sevindim. ALLAHIN IZNI ILE GELECEK O GUNLERDE INSALLAH.
Canim bizde memlekete gittik 9gun tatilden faydalandikinşallah canım nasıl geçti bayram biz gurbette olduğumuz için ben pek anlamadım şimdide taşınma işleri uğraşıyoruz işte
denicem canım inşallah. arkaşdaşımın göndermesini beklyorum. göndermedi halaMrb cnm.bence birde bunu dene ben sonuc alamadim ama herseyde bir hayir vardir.ben tekrar deneyecegim
Insallahh canim. Kullanimini biliyormusundenicem canım inşallah. arkaşdaşımın göndermesini beklyorum. göndermedi halainşallah faydası olur hepimize de
yok canım bilmiyorum. nette birileri diyo suyu içilecek. birileri diyo üzerinde taşınacak. emin olamadımInsallahh canim. Kullanimini biliyormusun
yok canım bilmiyorum. nette birileri diyo suyu içilecek. birileri diyo üzerinde taşınacak. emin olamadım
inşallah canım. bi bu ay eşimle malesef günleri kaçırdık. birde ben artık kendimi şartlandırmak istemiyorum yumurtlama günlerine. inan artık işkence gibi geliyo. görev olarak yaptığımızdan mı olmuyo diye düşünüyorum. bu ay oluruna bıraktık bakalım. olursa olur diye. bide böyle deneyelim dedik. ben çok stres yapıyorum. zoraki ilişkiden de olmazmış. o yüzden artık takip etmicem hiçbişeyi. kendimi dinlmeyi de bırakıcam. arkadaş göndersin de bende sadece taşırım. birde saffat enbiya sureleri var cnm. onların bazı ayetleri var. onları da yazayım sana oku mutlaka. bulunca yazarım burdanAy cnim bende o tedirginligi yasadim. Hem tasidim hem suyunu ictim. Ama olmadi benim cnm. Simdi adete 2hafta kaldi uzerideysiyacaktimda gungecti diye tasimayim dedim. Dr gidicem regl olunca o zmn bu defa sadece tasicam.... ayni zamanda hergun meryem suresini okuyacaksin unutma cnm
Valla cnim cok dogru diyosun. Dr a gidincede gorev gibi oluyo sirf ogun ilişki olmasi lazim diye oluyor. Akkimda cocuk fikriyle.bende bu ay hic bisey yapmadim .daha rahatim napayim ya akil sagligim daha onemli. Rabbim ol demeden olmayacagina gore kendimi hirpalamaya gerek yok diye dusundum.... ayetleri okuyacagim cnm cok tesekkur ederim Allah razi olsun.inşallah canım. bi bu ay eşimle malesef günleri kaçırdık. birde ben artık kendimi şartlandırmak istemiyorum yumurtlama günlerine. inan artık işkence gibi geliyo. görev olarak yaptığımızdan mı olmuyo diye düşünüyorum. bu ay oluruna bıraktık bakalım. olursa olur diye. bide böyle deneyelim dedik. ben çok stres yapıyorum. zoraki ilişkiden de olmazmış. o yüzden artık takip etmicem hiçbişeyi. kendimi dinlmeyi de bırakıcam. arkadaş göndersin de bende sadece taşırım. birde saffat enbiya sureleri var cnm. onların bazı ayetleri var. onları da yazayım sana oku mutlaka. bulunca yazarım burdan
Canim saffat suresini biz okuyoruz dua topigindeValla cnim cok dogru diyosun. Dr a gidincede gorev gibi oluyo sirf ogun ilişki olmasi lazim diye oluyor. Akkimda cocuk fikriyle.bende bu ay hic bisey yapmadim .daha rahatim napayim ya akil sagligim daha onemli. Rabbim ol demeden olmayacagina gore kendimi hirpalamaya gerek yok diye dusundum.... ayetleri okuyacagim cnm cok tesekkur ederim Allah razi olsun.
hangi topik canım bende katılabilirim aslında. linki atar mısın bana da?Canim saffat suresini biz okuyoruz dua topiginde
Cnm ben link atmayi bilmiyorum.sen benim profilime bak ordan görürsün cnm. Hz ibrahimin duasi diye bir topik yrin baslicaz bugun benide ekleyin diye yaz cnmhangi topik canım bende katılabilirim aslında. linki atar mısın bana da?
Canim nasilsin. Neler yapıyorsun tasindinizmicanım dün adet oldum ben lavobaya gittim ne ağrı ne sızı vardı olmuşum.üzülmedim ağlamadım hiç hatta beklediğim bişeydi rabbim hayırlı zamanda versin inşallah ikimizede isteyen herkese de sen millete bakma canım benim onlar anlamıyorlar ki bizim elimizde olmadığını rabbim verirse olacağını,düşünmeden insanı o incitiyorlar kalbini paramparça ediyolar ki farkında değillerki ama çok şükür bu imtihan bize rabbimize unutturmuyor düşünsene bi çocuğumuz olup rabbimden bi haber yaşadığımızı aciz bir kul olduğumuzu unuttuğumuzu çok şükür bunun farkındayız elhamdüllilah inşallah bir gün öyle günler gelecek ki inanıyorum tüm kalbimle burda bebeklerimizi konuşuyor olacağız hiç canını sıkma burda birbirimizi görmesekte seni anlayan bir dostun olduğunu hatırla her zaman
Canim kimisi kaynat diyor benim kafam karıştı kaynaşma gerek mi acaba benim elime yeni geçtiInsallah meryem ana eli otu ise yarar.kullanim sekkinde acikcasi benimde kafam karisik ben kullanacagim şekli yazayim denemek istersen sende oyke yaparsin canim. Otu yıkayıp surahiye koy uzerine meryem suresini oku 41 gun boyunca hergun oku bir parsini beze sar camasirina catal igne ile tuttur esinle birlikte olurken bile uzerindeki otu cikarma sadece banyo yaparken cikaracaksin bide birlikte olduktan sonra iki rekat namaz kilinacak. Ben sudan esimede icirmeyi düşünüyorum. Hamile kalirsanda ogrenir ogrenmez uzerinde tasidigin otu cikar canim. Allah yardimcin olsun. Niyetimiz belli insallah kabul olur...
Hayir canim kaynatarak kullanana hic denk gelmedim. Eger ikka suya koyacaksan kucuk parca kopar beze sar gogsunde tasi .kalan buyuk parcayi sudan gecir surahiye koy uzerine su ile tamamla yarin icmeye basla. Yada ilişki günündeCanim kimisi kaynat diyor benim kafam karıştı kaynaşma gerek mi acaba benim elime yeni geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?