Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

Hayir canim kaynatarak kullanana hic denk gelmedim. Eger ikka suya koyacaksan kucuk parca kopar beze sar gogsunde tasi .kalan buyuk parcayi sudan gecir surahiye koy uzerine su ile tamamla yarin icmeye basla. Yada ilişki gününde
Teşekkür ederim canım kayinvalidem getirmiş hacdan orada demişler kaynat diye benim de bilgim yoktu arastirim dedim iyice kafam karışmisti

Kaç gün için günde 41 kere okudunuz öğrenebilir miyim rica etsem

Nasil kullanacaksin canim .bendende simdi leke geldi bende dr gidicem tamane baslasin adet 3.gunu gidicem
Başta kafam çok karışmisti canım uzun araştırmalar sonunda ılık suya da koysam geceden sabaha suyun rengi Değişiyor Muş yani aromasıni bırakıyor diye düşündüm kaynatinca çok ağır oluyormuş tadı kötü kokuyor diyen de var kaynatmam geceden sabaha bekletirim kaynatmadigim için su eksildikce üstüne bir iki litre daha koyarım öyle yapanda varmış bir ceviz büyüklüğünde parçaya suyun rengine göre 3-5 litre su eklemeyi düşünüyorum sence sen nasıl yapmayı düşünüyorsun canım kaynatinca aroması fazla olur icemem diye korktum ilk defa bilmediğim bişey denicem

Canim benim oyle yapma .sen uzerinde tasimak icin kucuk bir oarca kopar camasirina sigacak kadar yani serce parmak kadar bisey yeterli .geri kalanini sudan gecir surahiye koy iki litrelik klasik surahiye uzerine icme suyu koy geceden sabaha kadar coktan acilip aromasini birakir. Canim bazisi cok guzel tarcinli bir tat diyor ama benimki cok agir ve aciydi yinede esimle ictik ama agirdi yani. Bitince uzerine su tamamladikca tadi acildi biraz ama sana ve esine bir surahi yeter yani bana kalirsa su tamamlamadan bitene kadar icin haftada iki yada uc ilişki gunlerinizde ilişkiden once 1 cay bardagi canim. Ben bu ay suya koymicam sadece tasicam ve 41 meryem suresi okuyacagim cnm dr ada gitcen yunurta takibi.bide yaki yapistiricam belime sanada tavsiye ederim yakiyi . Ben sana soyleyimde cnim sen yinede bildigin gibi kullan

Peki canım üstüne şu ilave etmem üzerinde taşınacak olanı sağ göğsünde taşıyormussun öyle yapmışlardır

Kahnatmayalim yani dimi canim

Canım tasindik eve net baglanmasini bekliyorum ondan giremedim sen nasilsin var mi bebek sanki hamile gibi hissettim seni
Gule gule oturun canim hayırlı olsun yeni eviniz. Yeni eve yeni bebek insallah canim. Malesef canim hamile değilim yine regl geldi 5.gunum bugun ilaca basladim cnm yeniden .sende durumlar nasil cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…