- Konu Sahibi sohrantifundam
-
Teşekkür ederim canım kayinvalidem getirmiş hacdan orada demişler kaynat diye benim de bilgim yoktu arastirim dedim iyice kafam karışmistiHayir canim kaynatarak kullanana hic denk gelmedim. Eger ikka suya koyacaksan kucuk parca kopar beze sar gogsunde tasi .kalan buyuk parcayi sudan gecir surahiye koy uzerine su ile tamamla yarin icmeye basla. Yada ilişki gününde
Kaç gün için günde 41 kere okudunuz öğrenebilir miyim rica etsembenim 4 yaşında oğlum var 2. çocuk için 2 senedir uğraşıyorduk olmuyordu hatta geçen sene aşılama yaptırdık tutmadı bende pko var eşim varikosel morfoloji %0 kasım ayında tüp bebek yaptırttçaktık şükürler olsun gerek kalmadı bide ben 41 meryem suresinide okudum her gün bitti hamile olduğumu öğrendim sende oku canım
Slm cnim naptin. BasladinmiTeşekkür ederim canım kayinvalidem getirmiş hacdan orada demişler kaynat diye benim de bilgim yoktu arastirim dedim iyice kafam karışmisti
Selam canım dün hastalandım adetim bitince başlayacağımSlm cnim naptin. Basladinmi
Nasil kullanacaksin canimSelam canım dün hastalandım adetim bitince başlayacağım
Başta kafam çok karışmisti canım uzun araştırmalar sonunda ılık suya da koysam geceden sabaha suyun rengi Değişiyor Muş yani aromasıni bırakıyor diye düşündüm kaynatinca çok ağır oluyormuş tadı kötü kokuyor diyen de var kaynatmam geceden sabaha bekletirim kaynatmadigim için su eksildikce üstüne bir iki litre daha koyarım öyle yapanda varmış bir ceviz büyüklüğünde parçaya suyun rengine göre 3-5 litre su eklemeyi düşünüyorum sence sen nasıl yapmayı düşünüyorsun canım kaynatinca aroması fazla olur icemem diye korktum ilk defa bilmediğim bişey denicemNasil kullanacaksin canim.bendende simdi leke geldi bende dr gidicem tamane baslasin adet 3.gunu gidicem
Canim benim oyle yapma .sen uzerinde tasimak icin kucuk bir oarca kopar camasirina sigacak kadar yani serce parmak kadar bisey yeterli .geri kalanini sudan gecir surahiye koy iki litrelik klasik surahiye uzerine icme suyu koy geceden sabaha kadar coktan acilip aromasini birakir. Canim bazisi cok guzel tarcinli bir tat diyor ama benimki cok agir ve aciydi yinede esimle ictik ama agirdi yani. Bitince uzerine su tamamladikca tadi acildi biraz ama sana ve esine bir surahi yeter yani bana kalirsa su tamamlamadan bitene kadar icin haftada iki yada uc ilişki gunlerinizde ilişkiden once 1 cay bardagi canim. Ben bu ay suya koymicam sadece tasicam ve 41 meryem suresi okuyacagim cnm dr ada gitcen yunurta takibi.bide yaki yapistiricam belime sanada tavsiye ederim yakiyi . Ben sana soyleyimde cnim sen yinede bildigin gibi kullanBaşta kafam çok karışmisti canım uzun araştırmalar sonunda ılık suya da koysam geceden sabaha suyun rengi Değişiyor Muş yani aromasıni bırakıyor diye düşündüm kaynatinca çok ağır oluyormuş tadı kötü kokuyor diyen de var kaynatmam geceden sabaha bekletirim kaynatmadigim için su eksildikce üstüne bir iki litre daha koyarım öyle yapanda varmış bir ceviz büyüklüğünde parçaya suyun rengine göre 3-5 litre su eklemeyi düşünüyorum sence sen nasıl yapmayı düşünüyorsun canım kaynatinca aroması fazla olur icemem diye korktum ilk defa bilmediğim bişey denicem
Peki canım üstüne şu ilave etmem üzerinde taşınacak olanı sağ göğsünde taşıyormussun öyle yapmışlardırCanim benim oyle yapma .sen uzerinde tasimak icin kucuk bir oarca kopar camasirina sigacak kadar yani serce parmak kadar bisey yeterli .geri kalanini sudan gecir surahiye koy iki litrelik klasik surahiye uzerine icme suyu koy geceden sabaha kadar coktan acilip aromasini birakir. Canim bazisi cok guzel tarcinli bir tat diyor ama benimki cok agir ve aciydi yinede esimle ictik ama agirdi yani. Bitince uzerine su tamamladikca tadi acildi biraz ama sana ve esine bir surahi yeter yani bana kalirsa su tamamlamadan bitene kadar icin haftada iki yada uc ilişki gunlerinizde ilişkiden once 1 cay bardagi canim. Ben bu ay suya koymicam sadece tasicam ve 41 meryem suresi okuyacagim cnm dr ada gitcen yunurta takibi.bide yaki yapistiricam belime sanada tavsiye ederim yakiyi . Ben sana soyleyimde cnim sen yinede bildigin gibi kullan
Kahnatmayalim yani dimi canimCanim benim oyle yapma .sen uzerinde tasimak icin kucuk bir oarca kopar camasirina sigacak kadar yani serce parmak kadar bisey yeterli .geri kalanini sudan gecir surahiye koy iki litrelik klasik surahiye uzerine icme suyu koy geceden sabaha kadar coktan acilip aromasini birakir. Canim bazisi cok guzel tarcinli bir tat diyor ama benimki cok agir ve aciydi yinede esimle ictik ama agirdi yani. Bitince uzerine su tamamladikca tadi acildi biraz ama sana ve esine bir surahi yeter yani bana kalirsa su tamamlamadan bitene kadar icin haftada iki yada uc ilişki gunlerinizde ilişkiden once 1 cay bardagi canim. Ben bu ay suya koymicam sadece tasicam ve 41 meryem suresi okuyacagim cnm dr ada gitcen yunurta takibi.bide yaki yapistiricam belime sanada tavsiye ederim yakiyi . Ben sana soyleyimde cnim sen yinede bildigin gibi kullan
Yok cnm kaynatmaKahnatmayalim yani dimi canim
Canım tasindik eve net baglanmasini bekliyorum ondan giremedim sen nasilsin var mi bebek sanki hamile gibi hissettim seniCanim nasilsin. Neler yapıyorsun tasindinizmi
Gule gule oturun canim hayırlı olsun yeni eviniz. Yeni eve yeni bebek insallah canim. Malesef canim hamile değilim yine regl geldi 5.gunum bugun ilaca basladim cnm yeniden .sende durumlar nasil cnmCanım tasindik eve net baglanmasini bekliyorum ondan giremedim sen nasilsin var mi bebek sanki hamile gibi hissettim seni
Slm cnim. Sana bir haberim varr ben hamileyimCanım tasindik eve net baglanmasini bekliyorum ondan giremedim sen nasilsin var mi bebek sanki hamile gibi hissettim seni
gözun aydın cnm banada dua edersın ıns bende tedavvi göruormSlm cnim. Sana bir haberim varr ben hamileyimdarisi sana insallahh canimm
Ederim cnim .tedavin hairki oksun tedavinsonucin sana bebis haberi olsun inşallah cnim. Rabbim herkese nasip etsin insallahhgözun aydın cnm banada dua edersın ıns bende tedavvi göruorm
allah razı olsun cnm saolasın heryerde meryem ana otunu arıorm ama maalesef yokEderim cnim .tedavin hairki oksun tedavinsonucin sana bebis haberi olsun inşallah cnim. Rabbim herkese nasip etsin insallahh
Gitti gidiyirda varmis cnm oradan temin etallah razı olsun cnm saolasın heryerde meryem ana otunu arıorm ama maalesef yok
gerceğimidir acabaGitti gidiyirda varmis cnm oradan temin et
Gercegiymis cnim diyatida 20 yada 25 tl galiba bi arastir istersen cnm.gerceğimidir acaba
hemen sımdı baktımm cnm onunlamı hamıle kaldınnGercegiymis cnim diyatida 20 yada 25 tl galiba bi arastir istersen cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?