- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
Canim ben cok sey denedim.ne vesile oldu bilmiyorum. Meryem ana eli otunu ustumde tasidim. Belime ve gobegime yaki yapistirdim ve serephone kullanıyordum yumurta gekistirici bir ilac 3yumurta oluştu dr da catlatma ignesi vermedi gun asiri ikiski dedi şükürler olsun geldi mucizem. Birde hakiki zeytin yagini legene diktum ustunede sicak su yakmayacak sicaklikta yarim saat oturup kaljinca iliskiye girdim. Buda rahmi yumusatiyomus spermler hizli gidiyomus. Dedigim gibi hangisi vesile bilmiyorum şükürler olsun. Darisi tum isteyenlere canim.hemen sımdı baktımm cnm onunlamı hamıle kaldınn
aayy allahım ınsaallah banada nasıp eder bende klomen kullanıorm ıkı aydır bu ay yumurtam kendılıgınden catladı ıkı gün ilşki oldu üç gün gerekıodu ama üçüncü gün olmadı eşim stres yaptı bat a 8 gün var inşa hamileyimdirrr değilsem denicem bu yakıyı da cok merak edıormCanim ben cok sey denedim.ne vesile oldu bilmiyorum. Meryem ana eli otunu ustumde tasidim. Belime ve gobegime yaki yapistirdim ve serephone kullanıyordum yumurta gekistirici bir ilac 3yumurta oluştu dr da catlatma ignesi vermedi gun asiri ikiski dedi şükürler olsun geldi mucizem. Birde hakiki zeytin yagini legene diktum ustunede sicak su yakmayacak sicaklikta yarim saat oturup kaljinca iliskiye girdim. Buda rahmi yumusatiyomus spermler hizli gidiyomus. Dedigim gibi hangisi vesile bilmiyorum şükürler olsun. Darisi tum isteyenlere canim.
Tamam cnim az kalmis. Ve ben tamamen bu ay icin hazırlık yapyordum hic beklemiyodum kendimide hic dinlemedim belirti aramadim vucudumda. Sükürler olsun rabbime. Cnim bide klomen iciyosunya yumos buyuyunce yapistir yakiyi olurmu catlamaya yakin yani. Insalalh olmustur ama olmadiysa uzulmek yok bak yeni seyler ogrendin rabbim nasip edecek insalalhaayy allahım ınsaallah banada nasıp eder bende klomen kullanıorm ıkı aydır bu ay yumurtam kendılıgınden catladı ıkı gün ilşki oldu üç gün gerekıodu ama üçüncü gün olmadı eşim stres yaptı bat a 8 gün var inşa hamileyimdirrr değilsem denicem bu yakıyı da cok merak edıorm
aynenn cnm rabbımm yeterkı nasıp etsınnn önünde daglar olsa duramaz peki belirtn varmıydı hiçben gecen ay hamıle olmadgm halde birsürü belirti yasadım bu ay hiç bişy yokTamam cnim az kalmis. Ve ben tamamen bu ay icin hazırlık yapyordum hic beklemiyodum kendimide hic dinlemedim belirti aramadim vucudumda. Sükürler olsun rabbime. Cnim bide klomen iciyosunya yumos buyuyunce yapistir yakiyi olurmu catlamaya yakin yani. Insalalh olmustur ama olmadiysa uzulmek yok bak yeni seyler ogrendin rabbim nasip edecek insalalh
Cnm ilaci ilk kullandigim ay Allahim sukurler olsun ben hamileyim kesin diye dualar ediyidum.butun belirtim vardi adet gunumde test yapacaktim bi gun oncesi test aldim eve geldik bi baktim leke gelmis uzuldum ertesi gunde adet oldum zaten cok sasirdim ve cok uzuldum ve acaip siddetki bi adet donemiydi. Sonraki ay bayramdi cnim yarim kalacakti tedavim ben gitmek istemedim dr a bayramdan sonrakinde gittim bu hamile kaldigim tedavimdi yani .hic bekirti yoktu adetime 4 hun kala bianda karnim agridi goguslerim sisti falan bende adet bekliyorum erken olcam heralde olmadan test yapayimda icimde kalmasin dedim iki test almistim birini yaptim negatif cikti. Iki gun sonra digerini yaptim oda ne ikinci cizgi cikmisaynenn cnm rabbımm yeterkı nasıp etsınnn önünde daglar olsa duramaz peki belirtn varmıydı hiçben gecen ay hamıle olmadgm halde birsürü belirti yasadım bu ay hiç bişy yok
etmemmm mii cnm allah evladını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın hayırlı ıyı habelerini al inşşaallah cok rahat hamilelik gecırırsınnn bnmde gecen ay ılk tedavmmdı bende bı ara kesın hamıleyım dıodum doktorm 21.gün testı yaptı hatta yumurtlama oldugu anlasldı hemde baya yuksektı adetımı bekledk test aldm ben tam adet gunu yaptm negatııf bu ay da moralımı cok yuksek tuttmm bnm fsh degerm sınırdaydı o yuzden sıkıntm vardı hayıt suyu fln içtim bol dua yanında moralim baya iyiydi yumurtam büyüdü 12mm oldu iki taneydi ne ara buyucekklerde catlıcaklar dıodum tam catladı agrıdan anladm ilşki oldu o gün inş tutmıştur progestan dıye bır ılac verdı sımdı doktor bana rahım duvarını kalınlastırıormus vede cocuk olursa tutunmasını saglıomusCnm ilaci ilk kullandigim ay Allahim sukurler olsun ben hamileyim kesin diye dualar ediyidum.butun belirtim vardi adet gunumde test yapacaktim bi gun oncesi test aldim eve geldik bi baktim leke gelmis uzuldum ertesi gunde adet oldum zaten cok sasirdim ve cok uzuldum ve acaip siddetki bi adet donemiydi. Sonraki ay bayramdi cnim yarim kalacakti tedavim ben gitmek istemedim dr a bayramdan sonrakinde gittim bu hamile kaldigim tedavimdi yani .hic bekirti yoktu adetime 4 hun kala bianda karnim agridi goguslerim sisti falan bende adet bekliyorum erken olcam heralde olmadan test yapayimda icimde kalmasin dedim iki test almistim birini yaptim negatif cikti. Iki gun sonra digerini yaptim oda ne ikinci cizgi cikmisadet gunumde kan verdim kesinlesti cnm. Yarinda kese kontrolum var .sende bana dua et olurmu
Allah razi olsun cnim aminnn cümlemize insallah. Moral cok onemli gercekten cnm drunda iyiynis bak önlem almis ne guzel cnm masallah. Az kalmis gunun sabirla bekle cnm sabrin sonu Selamet olsun cnimetmemmm mii cnm allah evladını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın hayırlı ıyı habelerini al inşşaallah cok rahat hamilelik gecırırsınnn bnmde gecen ay ılk tedavmmdı bende bı ara kesın hamıleyım dıodum doktorm 21.gün testı yaptı hatta yumurtlama oldugu anlasldı hemde baya yuksektı adetımı bekledk test aldm ben tam adet gunu yaptm negatııf bu ay da moralımı cok yuksek tuttmm bnm fsh degerm sınırdaydı o yuzden sıkıntm vardı hayıt suyu fln içtim bol dua yanında moralim baya iyiydi yumurtam büyüdü 12mm oldu iki taneydi ne ara buyucekklerde catlıcaklar dıodum tam catladı agrıdan anladm ilşki oldu o gün inş tutmıştur progestan dıye bır ılac verdı sımdı doktor bana rahım duvarını kalınlastırıormus vede cocuk olursa tutunmasını saglıomus
aaynnenn cnm inşaallah bende hamıle kalırım saglıkla kucagıma alırım yavrumuAllah razi olsun cnim aminnn cümlemize insallah. Moral cok onemli gercekten cnm drunda iyiynis bak önlem almis ne guzel cnm masallah. Az kalmis gunun sabirla bekle cnm sabrin sonu Selamet olsun cnim
Insallah canim rabbim nasip etsinaaynnenn cnm inşaallah bende hamıle kalırım saglıkla kucagıma alırım yavrumu
aammiinn bende hamılelerın dualarına cok guvenırım bu ay cok hamıleden dua aldm ıns kabul olur bu ayda hamıle kalan cok gecen aya göreInsallah canim rabbim nasip etsin
Evet cnm banada öyle geldi. Rabbim ol desin olmaz mi hic. Cnim beni haberdar et dualrim seninle .ben çıkıyorum cnmaammiinn bende hamılelerın dualarına cok guvenırım bu ay cok hamıleden dua aldm ıns kabul olur bu ayda hamıle kalan cok gecen aya göre
tamamm cnm sende haberdar et cok saollEvet cnm banada öyle geldi. Rabbim ol desin olmaz mi hic. Cnim beni haberdar et dualrim seninle .ben çıkıyorum cnm
Ayyy canim icim bir hoş oldu gercekmi ne güzel seyler bunlar allahin takdiri ....merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar
Canim cok sevindim senin adina :)) bende hamileyim ayni zamanda olmuş bebeklerimiz galiba giremedim bayadir eve net gelmedi de k.bakma kendine cok iyi bak canimSlm cnim. Sana bir haberim varr ben hamileyimdarisi sana insallahh canimm
Ayyy cnm bende cok sevindimCanim cok sevindim senin adina :)) bende hamileyim ayni zamanda olmuş bebeklerimiz galiba giremedim bayadir eve net gelmedi de k.bakma kendine cok iyi bak canim
Amin canim sağsalim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah rabbim :))Ayyy cnm bende cok sevindimhayirli olsun cnm ne guzel yaa şükürler olsun rabbime
selam bende denemek istiyorum inşallah yaaKizlar meryem ana otunu suya koymustum.. Yeşillenmiş .. O kuru dallar dan yesil filizler cikti..hic birsey Rabbime zor deil.. Bu yeseren dallar icimde umut gibi yeserdi
Dene canim .bende bu ay tasiyorum uzerimnde.. Insllah rabbim nasip eder. Hersey birer vesile aslindaselam bende denemek istiyorum inşallah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?