Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

Çoook komiksiniz ya))))))) östrojen dolu tabi hoplar spoşlar:)) inşallah güzel haberlerinizi alırım ..benim k9rler var yoksa içerdim..içedebilirim hiiiiç belli olmaz nolcek)

Çoook komiksiniz ya))))))) östrojen dolu tabi hoplar spoşlar:)) inşallah güzel haberlerinizi alırım ..benim k9rler var yoksa içerdim..içedebilirim hiiiiç belli olmaz nolcek)

hakkaten ilişkiden öncemi içilmesi gerekir zamanı falan varmı ya ??

tatlım regl biter bitmez ikinizde içmeye başlamanız yeterli olacaktır..anca etki eder bence..ilişki öncesi değil aynı anda sabahları ac karnına..3 gün üstüste..

tam zamanı yani 3 gün üstüste eşim 1 bardak ben 1 bardak içelim hadi hayırlısı çok sağol :)))

kızlar otu sürahiye koymuştum yumurtlama günlerinde içeriz diye.sabah bi baktım kokmuş su iğrenç kokoyurdu hemen döktüm bu gece yapıp yarın içmeye başlicam ya

Aynisi olmaz mi neden kokmuş ki? Ben daha suyunu icmedim simdilik üzerimde tasiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bitki içinde bir gece beklemeliymiş.ertesi sabah bitkiyi çıkarıp atın.suyunu 3 gün için dediler.doğruymuş ben 2-3 gün ellemedim sonra bi baktım kokyo hemen attım.sonra yenisni yaptım.sabah hemen otu çıkardım.şimdide suyunu içiyorum hçte kötü değil şifa niyetine bismillah çekip bi dikişte bitiriyorum :)))

Kizlar bn dun meryem otunu surahiye koydum bi parcasinida uzerimde tasiyorm yalniz meryem suresini bikere okudum uc kere degil okuycak kmse bulamaddim bnde yeni ogreniyorm okumayi kuani kerimi yani yavas okuyorm bisde baska derslermde vardi bisey olyrmu acaba bide sabah ictim bi bardak midem bulandi bn hic sevmem ihlamur nane limon faln yani su ve cay disindaki svilara alerjim vat gbi nasil icicem bilmiyorm

canım ben 1 kez meryem suresi okuyabildim sadece.ve saedce 1 gün içebildik dayanamadık.inşallah şifa olsun sana..

merhaba kızlar bısey sormak ıstıyorum..

sımdı benım anladıgım ; meryem ana otunu alıyoruz. yuwarlak sekılde olan ota 3 kere meryem ana duasını okuyoruz. bı parca koparıp sol tarafımızda saklıyoruz.ve bı parca daha koparıyoruz surahıye koyuyoruz. bır gece suyun ıcınde beklıyoruz otu ve sabah otu surahının ıcınden alıp atıyoruz su kokmasın dıye.

sanırım sadece yumurtlama gunlerı 3 gun ust uste ıcıcez bu suyu.bır bardak bız bır bardak esımız ıcıcek.ve hamıle oldugumuzu ogrenır ogrenmez otu uzerımızden cıkarıcaz.

pekı 2 rekat namazı ne zaman kılıcaz ?suyu ıctıgımız ılk aksam mı ?

bısey sorabılır mıyım ? meryem suresı 98 ayetten olusuyo.her gun 1 ayet degıl oldugu gıbı tumduayı okuyacagız sanırım degıl mı ? dua baya uzunmus kafama takıldı.

evet baya uzun :) hepsini 1 günde okuyacaksın ayet ayet değil :)

evet baya uzun :) hepsini 1 günde okuyacaksın ayet ayet değil :)

anladım :) pekı dıger yazdıklarımı okuyabıldınız mı ? ben yenı duydum da meryem ana otunu.sız de okuyomusunuz ? faydasını gordunuz mu ? kımısı dıyo kı uzerınde taıdıgı oy hamıle kalınca renk degıstırıyo.dogru mu kı :)

valla diğerlerinide okudum bende bildiklerimi yazayım.bir parçasını üstümde taşıyorum beze sardım.halada taşıyorum ilk ayım bu.kalan parçasını sürahiye koy suyla doldur 3 gün eşinle iç diyorlar ama sadece 1 gün içiliyor gerisi çöpe gidiyor çünkü bitki suyu kokuyor.meryem sureside okuyamıyorum allah affetsin..ayrıca renkte değiştirmedi otum bugün gittim doktora gebede değilim

otun rengı mor olmus bıtanesının :) ot suyun ıcınde kalınca cok kotu kokuyomus.ama bı gece bekletıp ertesı sabah otu suyun ıcınden alırsan kotu kokmuyomus.bende bakalım haftaya baslıcam sanırım.bı tanıdıgım verıcek bana otu.hayırlısı artık :)

Rabbım ınsallah en yakın zamanda hamıle kalmayı nasıp eder bızlere :)

yok canım ben bi keresinde otu içinde bıraktım zaten hepten kokmuştu şöp oldu.başka zaman gece yaptıysam sabah attım otu.ama 2.gün yine koktu biz içemedik açıkçası :) ama inşallah sende olur.benim zaten tüp bebeğe başladık sen gebe kalırsın inş :)

benim yengem doguma gittiginde meryem ana otunu suya koymusdu merakliyim ya ogrenecem herse yi sordugumda dogumu kolay olsun diye o meryem ana otu suda acinca rahimde aciliyomus yengem cok nazli ve iki cocunda iki hafta yatmisken en son meryem ana otunu suya koydugumuzda hic birsey hissetmemis ili

Kızlar bende bu ay kullanıcam ya sonuçlarınızı merek ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…