Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

Slm arkadaşlar. Bende pkoluyum. Dün yurtdışından yengem geldi. Almanyadaki arkadaşından meryem ana otu almış. Bana getirdi. 4 yıllık evliyim. Çocuğum olmadı. Başlığı görünce çook heyecanlandım. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende bi deneyecem. Bakalım hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlarr bacılarımm bana da hacdan meryem ana otu geldi de malum çocuk istiyorum ne yapmam lazım onunla nasıl kullanmalıyım detaylı anlatır mısınız rica etsem

Selamlarr bacılarımm bana da hacdan meryem ana otu geldi de malum çocuk istiyorum ne yapmam lazım onunla nasıl kullanmalıyım detaylı anlatır mısınız rica etsem

Valls bu konuda bir sürü yöntemi varmış. Ben kendi yaptığım yöntemi yazayım. Ota 3 kere meryem süresi okudum. Küçük bir parçasını bir beze muska gibi dikip üzerimde taşıyorum. Sadece banyo olacağım zaman çıkarıyorum üzerimden. Bir parçasını da suya koyup suyunu içmek gerekiyormuş. Onu henüz yapmadım.

Tamam canm çok sağ ol

Kızlar Meryem Ana otu üzerinde taşınacak diyorlar ama benimki çok büyük bölüp temi tasiyayim ama kimiside suya konulup içilecek diyolar napmaliyim

Kızlar Meryem Ana otu üzerinde taşınacak diyorlar ama benimki çok büyük bölüp temi tasiyayim ama kimiside suya konulup içilecek diyolar napmaliyim

Cevat aksit hoca uzerimizde tasimamiz gerektigini soyledi. Meryem otu dogumu kolaylastirmak icin iciliyormus sancilar baslayinca. Kucuk bir parca böl cok ince bir beze sar sag gogsunun uzerinde tasi gebe kaldigini ogrenir ogrenmez cope at. Ot uzerindeyken hergun 1 tane meryem suresi oku. Ise yarayanlar var ama bende yaramadi. Zamani gelmedi sanirim :26:

Çok sağol tatlım ya aslında bunlar aracı verici olan Rabbimiz o en uygun zamanı bekliyordur.ins Rabbim fazla bekletmez bizi

bende bu ay kullanmaya başladım kızlar.adetimin 14.günü takmaya başladım ot ogün elime geçti çünkü umreden geldi.üzerine 3 kez meryem suresini okudum bir parçasını koparıp beze sardım ve üzerime taktım.sonrada 2 rekat namaz kılıp dua ettim.çok inanarak taktım.adet tarihim 6 temmuz bekliyorum.getiren arkadaş kalan parçayı çaydanlıkta kaynatmamı ve hergün 2 şer bardak eşimle beraber içmemi söyledi.ama henüz içmeye başlamadım adet olursam ozaman içmeye balayacağım.su bittikçe tekrar kaynat dedi.inşallah şifa olur şimdilik sadece üzerimde taşıyorum.

Faydasını görürüz inşallah. Geçen ay kullanmays başladım ben. Adet oldum. Bakalım hayırlısı

Canim hayırlı sonuç alıp almadığını bizimle Paylaş. Banada Fadime ana otu geldi. Suya koy iç dediler koydum sadece 3 gün icebildim. Sonra döktüm üzerimde tasimami soylemediler. Bende 6 temmuzda adet günüm bekliyorum

tamam canım mutlaka yazarım buraya.hem iç hem üzerinde taşı dediler.ama ben bir dahaki ay ramazandan sonra içmeye başlayacağım buay soğan kürü yaptım şimdide aslanpençesi çayı içiyorum oda 1 ay sürecek.üzerimde taşıyorum sadece üzerine 3 tane meryem suresi okudum taktım.bu süre zarfında hamile kalmazsam ozaman içmeye başlayacam ramazandan sonra canım.

Kaç yıllık evlisin ilk bebek mi olacak ?

3 senelik evliyim canım 1 yıl istemedik.istemeye başladıktan 17 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.eşim varikosel ameliyatı olmuştu.ameliyattan 10 ay sonra hamile kaldım ama boş gebelik nedeniyle 3 ay önce kürtaj oldum kürtaj sonrası tahlillerimiz yeniden yapıldı eşimdede bendede sıkıntı olmadığını ilaca gerek olmadığını söyledi doktor.doğal yoldan 6 ay deneyin dedi canım.kürtaj sonrası bu 2.denememiz geçen ay 6 haziranda oldum adet benim döngüm 29-32 gün hemen hemen bakalım inşallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…