- Konu Sahibi sohrantifundam
-
Olmadi olmadi olmuyo yine adet oldum cok yoruldum surekli mucadele etmkten surekli savasmktan mucadele etmkten cok yoruldum yapcak bisey yok verecek olan rabbim kimsenin gucu yetmex mevlamdan baska isyan etmiyorm ama icim yaniyo yavrumu kucagima alma hayaliyle yasiyorm cevremdeki hwrkesin cocugu oldu insan gormk istemiyorm artik hemn baska bisey yokmus gbi direk cock yani olsa zatn yapicm ne soruyosunz ki bazilarina artik dayanamiyorm bile sormana gerek yok bn haber verirm olunca faln diyorm artk
]Merhaba arkadaşlar , Mekke den bir tanıdığımız Bir poşet Meryem Ana otu getirdi . İhtiyacımızdan fazlası elimizde isteyen arkadaşlara bedava verilir..
Kargo size ait . Ürün bedava :) isteyen mesaj atsın oki
selam arkadaşlar bende bu otu duydum hatta elime kadar geldi komşum sağolsun :) 9 senelik evliyim ve sebebi açıklanamyan kısırlık(infertilite) bizimkisi 1 aşılama 2 tüp bebek oldum ama sonuç(-) o yüzden gitmiyorum artık tüp bebeğe ve yeni birşey duydum ve bugünden itibaren denemeye başladım yeşil elmayı ortadan 2 ye bölüp ayrı ayrı saklama kablarına koyuyoruz ve 21 gün meryem suresini okuyup kapağı açıp üfleyip kapatıyormuşuz 21 günün sonunda yarısını eşiniz yarısını siz yiyormuşuz ve o gün eşinizle beraber oluyormuşuz allah'ın izni ile hamile kalınıyormuş kabedeki hocalar söylemiş olanda varmış ve birdem bahsettiğim meryem otu onuda küçük bir parçaya bölüp bir bez parçasınin içine koyup dikiyoruz adetli olurken eşinizle birlikte olurken bile takılı kalacakmış üzerimizde hamilelik gerçekleşirse akar suya atacakmışız:) dediğim gibi bugün başladım rabbim herkese versin inşallah kalırsam hamile burdan bilgilendiririm sizler bir umut :)))
merhaba kızlar :)
bende bı tanıdıgımdan meryem ana otunu aldım. kendısı kabeden getırmıs. bana verdıgı otu uzerımde tasımam gerektıgını soyledı we banyo harıc uzerınden hıc cıkarma dedı.2 rekatta namaz kıl dedı ve Allahımın ıznıyle ınsallah olur dedı. Kabeden geldıgımden berı 9 kısı hamıle kaldı dedı :)
meryem ana suresı de okunuyomus suyu fln ıcılıyomus dedım. o da yok dedı onları yapmana gerek yok dedı. cocuk dogana kadar da ustunden cıkarmaman gerekıyor dedı. otu satan kısı bu sekılde tarıf etmıs.umarım ıse yarar
cunkı benım prl 30 cıkmıstı.doktorum cok fazla yuksek degıl demıstı.parlodel verdı bana.ılacın bıtmesıne 26 gun kaldı. normalde adetım 30 32 gunde bır olurdu.ıolac kullandıgım ay 28 gun oldu. bu ay 25 mayısta adet olmam gerekıyo. su an yumurtlama donemındeyım ama henuz bır agrım yok.
gecen ay da yumurtlama donemınde hıc agrım olmamıstı tam 28.gun adet olmustum.sanırım bu ay da adet olucam..
canım üstümden doğana kadar çıkarmayacakmışım demişsn ama cevat akşit videosunu izle bi kalır kalmaz çıkması gerekiyor diyo..yoksa düşük olur diyo dikkat et istersen.. bulmuşken kaybetmeyelim demii :)
kızlar yaklaşık 8 yıllık evliyim 5 başarısız tüp bebek denemem var hiç hamile kalamadım bugüne kadar ,kışın Meryem ana otunun üzerinde taşıdıktan sonra hamile kalanları okudum kendimi inandırarak 3 tane Meryem suresini okuyup dua edip bende taşıdım üzerimde ,normalde hiç adetim gecikmez o ay 1 hafta adetim gecikti ve göğüslerimde diğer aylara göre daha çok hassaslaştı daha sonra belimde ağrıyla beraber belli belirsiz pembe lekeler gelmeye başladı ve 1 hafta sonra adetim geldi bilmiyorum adet düzensizliğimiydi ya da kısa bi hamilelik mi ama ben inanıyorum bu otun şifalı bi ot olduğuna
yine denemeyi düşünüyorum
ewet canım ınanmamız we hayırlısını ıstememız gerekıyor. bende cumartesı gunu takmaya basladım. Allahım hayırlısını versın. ben hap kullandıgım ıcın bu ay da adet olacagımı dusunuyorum. pek umudum yok yanı.. parlodel bıttıkten sonra belkı hamıle kalabılırım o da nasıpse tabı kı
inş şifalı gelir ben inanıyorum allah bi yerden bi şifa verecekbebişlerimiz gelicek
inş şifalı gelir ben inanıyorum allah bi yerden bi şifa verecekbebişlerimiz gelicek
ewet canım onu bende duydum.. aldıgım kısı umreden geldıgınden berı 9 kısı hamıle kalmıs :) onlar da uslerınde cıkarmamıslar. buna guwenerek yazdım.. sen kullandın mı bu ottan :)
hayır canım bulsam bende kullanıcam ama bulamıyorum... merakda ediyorm ama... sen kullan bakalım önce eğer olursa bende kullanaym inşallah işe yarar...
bakalım canım ınsallah ıse yarar :) ıse yaramasını ınan cok ıstıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?