Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

Slm kizlar bn meryem otunu suya koymustm ve bikere okumustm bi parcada ustmde tasiyorm okumayi yni ogrendigm icn bikere okuyabildim kafama takildi hocama sordum oda bpyle seylerin sayisi cok onmli bn okuyum dedi verdim birz okumus saolsun sakliyorm onu bu ay adet olursam bitince yapicm yine suan kndi okudugmu ustmde tasiyorm suyuda bn iki esim bi bardak ictik neyse adetime alti gun var yalniz bi haftadr belim agriyo ve goguslerim cok hassaslasti sabahlari uyuyamiyorm sekizde kalkiuorm bide arada gobegin altina sanci gibi oluyo sizce gebe olabilirmiyim normalde bn otuz uc gnde bi adet olurm gecn ay 29unda olmstum bu ay oylemi olur yksa uzarmi bilemiyorm dusunmeden edemiyorm varmi yokmu diye umut dunyasi iste rabbm isteyen herkese evlat nasip etsin ins aminnn

Kizlar bide sanki su bi haftadir daha sik idrara cikiyorm sanki saatte bi bzaen iki saatte bi bn psikolojik olark da yasayabilirim cnku cok yasadim off bilmiyorm eminm dusundugum icin reglm gec gelick buay hayirlisi rabbimden gelene raziyim

Ben de kullaniyorum iki haftadir. İnsallah ise yarar. Suyu iciyor musunuz yoksa sadece suya mi koydunuz. Yatak odasina mi koymak gerekiyor suyu acaba? Agzini kapattim acaba acsam mi?
Bir parcasini da kopardim kumasa sarip atletime igneledim. İnsallah ise yarar.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Olmadi olmadi olmuyo yine adet oldum cok yoruldum surekli mucadele etmkten surekli savasmktan mucadele etmkten cok yoruldum yapcak bisey yok verecek olan rabbim kimsenin gucu yetmex mevlamdan baska isyan etmiyorm ama icim yaniyo yavrumu kucagima alma hayaliyle yasiyorm cevremdeki hwrkesin cocugu oldu insan gormk istemiyorm artik hemn baska bisey yokmus gbi direk cock yani olsa zatn yapicm ne soruyosunz ki bazilarina artik dayanamiyorm bile sormana gerek yok bn haber verirm olunca faln diyorm artk

Aynı ben. Benim yasadiklarimi anlatmissiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meraba kizlar bende 1,5 yili gecti evleneli cocuk olmuyor hic korunmadik polikistik over var sol tarafimda cok kurler falan denedim ama olmadi esimdede sorun var sperm sayisi az bendede adet duzensizligi tedaviyede gitmiorum artik oluruna biraktim cunku daha 21 yasindayim ve bu genc yasta cok yiprandim cevvre baskisindan biktim herkes bise soruo boguluom cok agliom esim anlayisli ama oda dayanamio artik evliligime yansio bu olay napcam bilmiom bi akrabam meryem ana otugetirdi Kabeden onu beze diktim surahiyede kalani koydum 3 kez Meryem suresinide okudum ve insallah cok umutluyum 2 gune bi iliski gunleri yarim saat onceden icioz esimle ve hep uzerimde tasiorum banyo haricinde..yalniz ben otu surahiden hic cikarmadan su ekliom surekli bir koyuyo anlatamam Allah affetsin ama lagim gibi kokuyo yanlismi yapiorum ki cikacakmi ki surahiden ??bilgisi olan kullanan olumlu sonuc alan nolur hayirli haberlerinizi bekliorum hepinize ve bana Allah bu mutlulugu yasatsin insallah ..

arkadaşım bende bu ottan istiyorum ama güvenilir olduğuna eminsin değilmi? çünkü boşa ümitlenmek istemiyorum çok yıprandım artık... sana nasıl ulaşayım ben daha yeni üyeyim...

merhaba kızlar :)

bende bı tanıdıgımdan meryem ana otunu aldım. kendısı kabeden getırmıs. bana verdıgı otu uzerımde tasımam gerektıgını soyledı we banyo harıc uzerınden hıc cıkarma dedı.2 rekatta namaz kıl dedı ve Allahımın ıznıyle ınsallah olur dedı. Kabeden geldıgımden berı 9 kısı hamıle kaldı dedı :)

meryem ana suresı de okunuyomus suyu fln ıcılıyomus dedım. o da yok dedı onları yapmana gerek yok dedı. cocuk dogana kadar da ustunden cıkarmaman gerekıyor dedı. otu satan kısı bu sekılde tarıf etmıs.umarım ıse yarar

cunkı benım prl 30 cıkmıstı.doktorum cok fazla yuksek degıl demıstı.parlodel verdı bana.ılacın bıtmesıne 26 gun kaldı. normalde adetım 30 32 gunde bır olurdu.ıolac kullandıgım ay 28 gun oldu. bu ay 25 mayısta adet olmam gerekıyo. su an yumurtlama donemındeyım ama henuz bır agrım yok.

gecen ay da yumurtlama donemınde hıc agrım olmamıstı tam 28.gun adet olmustum.sanırım bu ay da adet olucam..

merhaba kalpsiz_38

bende cumartesı basladım bu otu uzerımde tasımaya. sızde hamıle kaldınız mı acaba ? ot ıse yaradı mı ? bende 2 yıllık ewlıyım 5 aydır korunmuyorum.yazınızı gorunced sormak ıstedım

canım üstümden doğana kadar çıkarmayacakmışım demişsn ama cevat akşit videosunu izle bi kalır kalmaz çıkması gerekiyor diyo..yoksa düşük olur diyo dikkat et istersen.. bulmuşken kaybetmeyelim demii :)

ewet canım onu bende duydum.. aldıgım kısı umreden geldıgınden berı 9 kısı hamıle kalmıs :) onlar da uslerınde cıkarmamıslar. buna guwenerek yazdım.. sen kullandın mı bu ottan :)

kızlar yaklaşık 8 yıllık evliyim 5 başarısız tüp bebek denemem var hiç hamile kalamadım bugüne kadar ,kışın Meryem ana otunun üzerinde taşıdıktan sonra hamile kalanları okudum kendimi inandırarak 3 tane Meryem suresini okuyup dua edip bende taşıdım üzerimde ,normalde hiç adetim gecikmez o ay 1 hafta adetim gecikti ve göğüslerimde diğer aylara göre daha çok hassaslaştı daha sonra belimde ağrıyla beraber belli belirsiz pembe lekeler gelmeye başladı ve 1 hafta sonra adetim geldi bilmiyorum adet düzensizliğimiydi ya da kısa bi hamilelik mi ama ben inanıyorum bu otun şifalı bi ot olduğuna
yine denemeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

ewet canım ınanmamız we hayırlısını ıstememız gerekıyor. bende cumartesı gunu takmaya basladım. Allahım hayırlısını versın. ben hap kullandıgım ıcın bu ay da adet olacagımı dusunuyorum. pek umudum yok yanı.. parlodel bıttıkten sonra belkı hamıle kalabılırım o da nasıpse tabı kı

inş şifalı gelir ben inanıyorum allah bi yerden bi şifa verecek bebişlerimiz gelicek

ewet canım onu bende duydum.. aldıgım kısı umreden geldıgınden berı 9 kısı hamıle kalmıs :) onlar da uslerınde cıkarmamıslar. buna guwenerek yazdım.. sen kullandın mı bu ottan :)

hayır canım bulsam bende kullanıcam ama bulamıyorum... merakda ediyorm ama... sen kullan bakalım önce eğer olursa bende kullanaym inşallah işe yarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…