Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

Ins canım Rabbim bu mübarek ayda yüzüne güler. Bende bi dış gebelik geçirdim 2013 Mart ayında ondan beri tık yok.inan çok zor bi süreç Heray kirmizilar gelecek mi diye beklemekten yoruldum. Biz nekadar istesekte Rabbim zamanı geldiğinde verecek. O yüzden sabredip beklemeyi ogrenmeye başladım

amin canım inşallah hepimize güler.dış gebelik daha da zor Allah kolaylık versin canım.hiç başa gelmeden bilinmiyormuş bu işller.biz bilirdikki insanlar evlenir istedikleri zamanda çocukları olur ama işin aslı öyle değilmiş zormuş gerçektende çok büyük bir nimetmiş yani sağlıkla sorunsuz bir evlat sahibi olabilmek.

Arkadaşlar cümleten ramazanınızı kutluyorum.Benm meryem ana otu aldım göğsümde taşıyorum ama içileceğini bilmiyordum.beniaydınlatırmısınız.selamlar...

merhaba ben aranızda yeniyim 9. ayda 2 senem dolacak evliliğimde polikistik overliyim meryem ana eli ni duydum işe yarar mı gerçekden bi umut işte bizimkisi

Merhaba yazalı baya olmuş ama ben yeni katıldım aranıza hiç bir yerde bulamıyorum bu otu hatta umreye giden bir tanıdığa söyledim bulamamış eminönündekilerede güvenemiyorum eğer sizde hala mevcutsa bana gönderebilirmisiniz 🙏🙏🙏

Kızlar haziranda adetim bittikten sonra meryem ana otu içtim sadece 3 gün icebildim ama 2 hafta geçti adet olmadım cuma günü kan verdim çıkmadı acaba bu ot yüzünden mi adetimde bi sorun oldu kullanipta benim gibi sorun yaşayan var mı

Bende iki ay denedim. Malesef yok😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende ıse yaradı canım hamıleyım :) haber wereyım dedım :)

canımm yaa valla okadar sevindimki sanki kendim kalmışım gibi inanamıyorum yaa maaaşşşaalllaaah diyelim.... rabbim kucağına almayıda nasib etsin inşallah... heyecanlandırdın şimdi beni hemen bende başlıyorum araştırmalara ve siparişlere.... gerçi sen sadece beş aydır deniyomussun ama neyse yinede umutlandırdın beni.......................
evet kızlar daha uzun süreli evli olup bu otu kullanarak hamile kalan var mı??????????

sevgili elfa34 eğer elinde hala mevcutsa bende rica edebilirmiyim?

bana da komşum vermişti kendi için getirtmiş umreden o 5 ben 6 senelık evlıyım şubat ayında hem içtim hem de üzerimde taşıdım..10-12 gün içmiştimki hamile olduğumu öğrendim.muhtemelen başladığımda hamileydim ama olsun yine de faydası oldu bence inanarak yapınca..bu arada malesef komşum hamile kalamadı

bana da komşum vermişti kendi için getirtmiş umreden o 5 ben 6 senelık evlıyım şubat ayında hem içtim hem de üzerimde taşıdım..10-12 gün içmiştimki hamile olduğumu öğrendim.muhtemelen başladığımda hamileydim ama olsun yine de faydası oldu bence inanarak yapınca..bu arada malesef komşum hamile kalamadı

bana da komşum vermişti kendi için getirtmiş umreden o 5 ben 6 senelik evliyim şubat ayında hem içtim hem de üzerimde taşıdım..10-12 gün içmiştim ki hamile olduğumu öğrendim.muhtemelen başladığımda hamileydim ama olsun yine de faydası oldu bence inanarak yapınca..bu arada malesef komşum hamile kalamadı

Bende geçen ay Meryem Ana otu içtim ama sadece 3 gün icebildim ve hamile olduğumu öğrendim ama ne yazık ki düşük yaptım keşke daha çok icebilseydim ; ( şimdi tekrar ismarladim gelince adet bitiminde diğer adet baslangicina kadar içmeye çalışacağım

Arkadaşlar Meryem Ana Otu

Son düzenleyen: Moderatör:
ARKADAŞLAR PROF.DR.CEVAT AKŞİT HOCANIN MERYEM ANA OTU KONUŞMASINI BULDUM. BURADA BU OTUN NASIL KULLANILACAĞINI ANLATIYOR.LİNK AŞAĞIDA

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar merhaba. ablamın kayınvalidesi hacdan getirmiş bana verdi ama nasıl kullanıcağımı bilmiyorum 2 3 gün içerisinde regl olucam bu otu nasıl kullanmalıyım ne zaman kullanmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirimm

Bnde kullandim hamileyim suan 34 haftalik insLlah seninde olur ben bi kismini beze sarip sag göğüsümde tasidim kucuk bi parca ger kalan buyuk parcayi cam surahiye koydum 15 gunden fazla hergun bi bardak suyunu ictim tabi bu arada doktorada devam ettim ve catlatma ignesi oldumm ama hamile kalana kadar uzermden cikartmadim bi iki ay sonra hamile oldumu ogrendim ama otu kullanmadan once uzerine arapcadan uc kez meryem suresi okunmali ya kndin yada kuran bilen birisi sey bide ilişki sirasindada uzerinde olacak ins olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…