- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
Ins canım Rabbim bu mübarek ayda yüzüne güler. Bende bi dış gebelik geçirdim 2013 Mart ayında ondan beri tık yok.inan çok zor bi süreç Heray kirmizilar gelecek mi diye beklemekten yoruldum. Biz nekadar istesekte Rabbim zamanı geldiğinde verecek. O yüzden sabredip beklemeyi ogrenmeye başladım3 senelik evliyim canım 1 yıl istemedik.istemeye başladıktan 17 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.eşim varikosel ameliyatı olmuştu.ameliyattan 10 ay sonra hamile kaldım ama boş gebelik nedeniyle 3 ay önce kürtaj oldumkürtaj sonrası tahlillerimiz yeniden yapıldı eşimdede bendede sıkıntı olmadığını ilaca gerek olmadığını söyledi doktor.doğal yoldan 6 ay deneyin dedi canım.kürtaj sonrası bu 2.denememiz geçen ay 6 haziranda oldum adet benim döngüm 29-32 gün hemen hemen bakalım inşallah olur.
Ins canım Rabbim bu mübarek ayda yüzüne güler. Bende bi dış gebelik geçirdim 2013 Mart ayında ondan beri tık yok.inan çok zor bi süreç Heray kirmizilar gelecek mi diye beklemekten yoruldum. Biz nekadar istesekte Rabbim zamanı geldiğinde verecek. O yüzden sabredip beklemeyi ogrenmeye başladım
Kardeşim ben bu ay üstümde taşıdım.Banyoda çıkardım sadece....Çok duydum bu ot sebebiyle hamile kalanları.Allah ne derse o olur..merhaba ben aranızda yeniyim 9. ayda 2 senem dolacak evliliğimde polikistik overliyim meryem ana eli ni duydum işe yarar mı gerçekden bi umut işte bizimkisi
]Merhaba arkadaşlar , Mekke den bir tanıdığımız Bir poşet Meryem Ana otu getirdi . İhtiyacımızdan fazlası elimizde isteyen arkadaşlara bedava verilir..
Kargo size ait . Ürün bedava :) isteyen mesaj atsın oki
Cevat aksit hoca uzerimizde tasimamiz gerektigini soyledi. Meryem otu dogumu kolaylastirmak icin iciliyormus sancilar baslayinca. Kucuk bir parca böl cok ince bir beze sar sag gogsunun uzerinde tasi gebe kaldigini ogrenir ogrenmez cope at. Ot uzerindeyken hergun 1 tane meryem suresi oku. Ise yarayanlar var ama bende yaramadi. Zamani gelmedi sanirim :26:
hayır canım bulsam bende kullanıcam ama bulamıyorum... merakda ediyorm ama... sen kullan bakalım önce eğer olursa bende kullanaym inşallah işe yarar...
bende ıse yaradı canım hamıleyım :) haber wereyım dedım :)
sevgili elfa34 eğer elinde hala mevcutsa bende rica edebilirmiyim?]Merhaba arkadaşlar , Mekke den bir tanıdığımız Bir poşet Meryem Ana otu getirdi . İhtiyacımızdan fazlası elimizde isteyen arkadaşlara bedava verilir..
Kargo size ait . Ürün bedavaisteyen mesaj atsın oki
Arkadaşlar Meryem Ana OtuBende geçen ay Meryem Ana otu içtim ama sadece 3 gün icebildim ve hamile olduğumu öğrendim ama ne yazık ki düşük yaptım keşke daha çok icebilseydim ; ( şimdi tekrar ismarladim gelince adet bitiminde diğer adet baslangicina kadar içmeye çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?