- Konu Sahibi sohrantifundam
-
ÜSTÜNÜZDEMİ TASIDINIZ MERYEM OTUNU YOKSA SUYUNUMU İÇTİNİZbenim 4 yaşında oğlum var 2. çocuk için 2 senedir uğraşıyorduk olmuyordu hatta geçen sene aşılama yaptırdık tutmadı bende pko var eşim varikosel morfoloji %0 kasım ayında tüp bebek yaptırttçaktık şükürler olsun gerek kalmadı bide ben 41 meryem suresinide okudum her gün bitti hamile olduğumu öğrendim sende oku canım
Bnde kullandim hamileyim suan 34 haftalik insLlah seninde olur ben bi kismini beze sarip sag göğüsümde tasidim kucuk bi parca ger kalan buyuk parcayi cam surahiye koydum 15 gunden fazla hergun bi bardak suyunu ictim tabi bu arada doktorada devam ettim ve catlatma ignesi oldumm ama hamile kalana kadar uzermden cikartmadim bi iki ay sonra hamile oldumu ogrendim ama otu kullanmadan once uzerine arapcadan uc kez meryem suresi okunmali ya kndin yada kuran bilen birisi sey bide ilişki sirasindada uzerinde olacak ins olurr
Bende 37 haftalık gebeyim bu otu suya koydum suyunu içmemi söylediler şimdi de ya erkenden doğum yaparsam diye korkuyorum benim gibi 2-3 hafta önceden suyunu içen var mı?
Bulunuyor artık. Gittigidiyordan aldım ben 20 TL'ye ama hala kullanamadım. Çok fazla kullanıp fayda gören var. Allah herkese nasip eder inşallah..bu otu sadece hacdan gelenlermi getiriyo aktarlarda filan bulamazmıyız
Canım benim de 8 senedir çocuğum olmuyor ve meryem otunu önerdiler. Gittigidiyor.com dan aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı oabilirler mi lütfen.
Arkadaşlar, elimde okunmuş meryem ana eli otu var,her kim isterse,Allah rızası için postayla gonderebilirim,2tane var elimde,bende üzerimde taşıyorum,geçen ay başladım taşımaya,Rabbim herkese versin bebek.
Canm bana gonderr misin halen duryorsa ben almak istym ama hacdn geldigine emin olmyrm gitti gidiyor. Com da vrdaYasmin3521
Zeynep Bal özel mesajına bakar mısın? Ben de istemiştim.
Zeynep Bal özel mesajına bakar mısın? Ben de istemiştim.
Canım,elimde kalmadı ama inşallah elime gecerse bir yerden ilk sana gondericem.Canm bende ot yokki jasmnden istedm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?