Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

ÜSTÜNÜZDEMİ TASIDINIZ MERYEM OTUNU YOKSA SUYUNUMU İÇTİNİZ
NASIL YAPTINIZ TARİF EDERMİSİNİZ

Bende 37 haftalık gebeyim bu otu suya koydum suyunu içmemi söylediler şimdi de ya erkenden doğum yaparsam diye korkuyorum benim gibi 2-3 hafta önceden suyunu içen var mı?

merhaba arkadaşlar banada bu ottan geldi dal halinde var birde yumru halinde çok sert bişey daha ama nasıl kullanılmalı konusu netleşmedi kafamda kaynatıp içeceksin diyen var sürehide bekleyecek diyen yumru halinde olan için hiç bir şeye rastlayamadım bilgisi olan kullanan arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim Allah herkesin kalbine göre versin inşallah

Bende 37 haftalık gebeyim bu otu suya koydum suyunu içmemi söylediler şimdi de ya erkenden doğum yaparsam diye korkuyorum benim gibi 2-3 hafta önceden suyunu içen var mı?

Doğumu da kolaylaştırıyor diyorlar, rahim ağzını genişletip yardımcı oluyormuş. Daha doğuma varken kullanmayın bence.. Siz peki Meryem Otu ile mi hamile kaldınız?? Nasıl kullandığınızı yazabilir misiniz lütfen...

bu otu sadece hacdan gelenlermi getiriyo aktarlarda filan bulamazmıyız
Bulunuyor artık. Gittigidiyordan aldım ben 20 TL'ye ama hala kullanamadım. Çok fazla kullanıp fayda gören var. Allah herkese nasip eder inşallah..

Canım benim de 8 senedir çocuğum olmuyor ve meryem otunu önerdiler. Gittigidiyor.com dan aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı oabilirler mi lütfen.

Ben de aynı durumdayım. 20 TL'ye bulunca bir de bunu deneyeyim dedim ama iki haftadır doğru düzgün bilgi alamadım. Herkes farklı bir şey söylüyor.. İnşallah kullanıp fayda görenler bize de yardımcı olurlar.

Bana da öğrencimin babanesi getirdi,hacıdan almış,bana kaynatıp iç dedi ama sonradan baktım ki suya da koyulabiliyormuş,ya da üstünde taşıyormuşsun...ben kaynatıp içtim yumurtlamaya yakın bıraktım,eşim de içti...ve hamile kaldım ama ne yazık ki düşük yapacağım...otu saklamıştım,iyileşeyim yine içeceğim.

Arkadaşlar, elimde okunmuş meryem ana eli otu var,her kim isterse,Allah rızası için postayla gonderebilirim,2tane var elimde,bende üzerimde taşıyorum,geçen ay başladım taşımaya,Rabbim herkese versin bebek.

Canm bana gonderr misin halen duryorsa ben almak istym ama hacdn geldigine emin olmyrm gitti gidiyor. Com da vrda Yasmin3521

Zeynep Bal özel mesajına bakar mısın? Ben de istemiştim.

benim arkadaşım aldı gittigidiyor.com'dan. 40 yaş üzeri, hamile kalamazsın dedikleri umutsuz bir kadın. İşe de yaradı gerçekten... Ot hamileliğe vesile olunca ben de aldım, kullanmaya başladım. Üzerinde Arapça kelimeler var. Arapça bilen birine okuttum, Mekke'den geliyor ot dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi. ŞU sitedekiler Hacdan getirdikleri konusunda iddialı. Bakalım, denemekten zarar gelmez..

arkadaşlar merhaba benim annem yeni umreden geldi orda duymuş bu otu sağolsun banada getirdi bulamayan varsa isteyene üzerinizde taşımanız için 1 dal içeminiz içinde bi kaç tane göndereilirim boşuna para vermeyin adresinizi yollayın bana msjla bende aynı durumdan müzdaribim 3 yıldır evlıyım 1 defa kımyasal gebelik yaşadım 1 defa aşılama yaptım olmadı iğneler ilaçlar hiç biri olmadı rabbım yüzümüze baksın tüp bebeğe başlıcaz ama annem bu otu getirince bıde bunu deneme ıstıyorum suan adetlıyım bitince bende baslıcam nasıl yapılıyo bılmıyorum ama ögrenır içerim netten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…