- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Uyanamiyorum dese daha mantıklı bu kadar bahane uydurması garipMerhaba iyi Akşamlar herkese ,
Çalıştığım yerde mesai Arkadaşım sürekli hemen hemen hergün işe geç geliyor. Bizim mesai 9 da Başlıyor kız hergün 10-11 arası geliyor. Bahane olarakta Birgün gece zehirlendim hastanede serum yedim , baska Birgün gece dişimin ağrısı tuttu acile gittim , baska Birgün adet oldum belim ağrudı sağlık Ocağına gidip ilaç yazdırdım , baska Birgün annem çok hasta oldu gece onu hastaneye kaldırdık , Birgün bankada işim vardı geciktim vs vs haftada 3 kere bunlardan birini söylüyor. Bana dert olan kısmı o geç kaldığında onun işini de yapmak sorunda kalıyoruz. Arkadas hergün yalan mı söylüyor yüzüne vurmalı mıyım yalan söylediğini veya ne yapmalıyım ?
Uyanamadığı için mi gercekten ?Uy
Uyanamiyorum dese daha mantıklı bu kadar bahane uydurması garip
Belki doğrudur? Patron sorun yapmıosa siz neden dert ettiniz? Siz onun isini en fazla 1 2 saat yapiosuz.Bunu patronunuz biliodur.O kisinin de dogru soleyip solemedigini biliodur. Bence kendinizi doldurup enerjinizi boşa harcamayın.Yalansa eğer yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.Merhaba iyi Akşamlar herkese ,
Çalıştığım yerde mesai Arkadaşım sürekli hemen hemen hergün işe geç geliyor. Bizim mesai 9 da Başlıyor kız hergün 10-11 arası geliyor. Bahane olarakta Birgün gece zehirlendim hastanede serum yedim , baska Birgün gece dişimin ağrısı tuttu acile gittim , baska Birgün adet oldum belim ağrudı sağlık Ocağına gidip ilaç yazdırdım , baska Birgün annem çok hasta oldu gece onu hastaneye kaldırdık , Birgün bankada işim vardı geciktim vs vs haftada 3 kere bunlardan birini söylüyor. Bana dert olan kısmı o geç kaldığında onun işini de yapmak sorunda kalıyoruz. Arkadas hergün yalan mı söylüyor yüzüne vurmalı mıyım yalan söylediğini veya ne yapmalıyım ?
Ben meden mesai almadan onun işini yapayım ?Belki doğrudur? Patron sorun yapmıosa siz neden dert ettiniz? Siz onun isini en fazla 1 2 saat yapiosuz.Bunu patronunuz biliodur.O kisinin de dogru soleyip solemedigini biliodur. Bence kendinizi doldurup enerjinizi boşa harcamayın.Yalansa eğer yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.
Yüzüne vursan suçlu çıkabilirsin bişey deme ama ben senin işini böyle haftada 3 gün yapmak zorunda değilim diyebilirsin ama eğer ona sende muhtaç olmayacaksanUyanamadığı için mi gercekten ?
Yalan mı söylüyor acaba yüzüne vursam mı yalan söylediğini
Olabilir öyle söyleyebilirimYüzüne vursan suçlu çıkabilirsin bişey deme ama ben senin işini böyle haftada 3 gün yapmak zorunda değilim diyebilirsin ama eğer ona sende muhtaç olmayacaksan
Bu konu arkadaşınızla değil patronunuzla ilgili. Patronunuzla konuşun bu konuyu. Arkadaşım yalan söylüyor diye değil ben fazladan iş yapıyorum benim işlerim geri kalıyor vs gibi açıklayın sorununuz neyse. Patronunuz buna gerekli çözümü üretmeli. Arkadaşınızla konuşur, uyarır vs ona kalmış bir durum.Ben meden mesai almadan onun işini yapayım ?
Eğer siz onun patronu değilseniz sormanız garip olur.Merhaba iyi Akşamlar herkese ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?