- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Arkasasım ben seni alıntılamadım durup dururken bırakın napuyosa yapsın yazıyorsun.Aman ya bırakın napıosa yapsın.Laftan sözden anlamıosun konu sahibi.Burda millet seninle üstün arasında diyor sen millete cemkiriosun.Madem dusuncelerimize saygin yok surekli farkli fikirlere kardi cikiosun ozman konu acmayacaksin.Burda cemkirdigin kadar patronuna cemkirsen belki işin hallolmustu
Asıl sen hiç iş hayatı görmemişsin.Üniye başladım çalışmaya başladım.Yani 11 yıl oluyor.Seni katlar gecerim.Sen arkadasinin arkasından kötü düşünen fakat patronuna ses cikaramayan birisin.Lutfen senin gibi elemanlarim olmasin.Sana yazdiklarimin aynisini bircok kisi yazmis bunu uslerine mudurlerine patronuna bildir diye.Okuman yazmanda yok galiba.Sende beni alintilamazsan sevinirim cahil insanlarla ugrasmak istemiorm.Arkasasım ben seni alıntılamadım durup dururken bırakın napuyosa yapsın yazıyorsun.
Kimse de senin yazdığınla aynı doğrultuda birşey yazmamış farkındaysan :)
Belli ki hayatında hiç iş tecrübesi olmamış birisin.
Amacın ne bilmiyorum ama kimseye de çwnkirmedim.
Daha alıntılamazsan sevinirim.
Ben yıllardır çalışıyorum. O zaman vasıfsız işlerde çalışmışsın.Asıl sen hiç iş hayatı görmemişsin.Üniye başladım çalışmaya başladım.Yani 11 yıl oluyor.Seni katlar gecerim.Sen arkadasinin arkasından kötü düşünen fakat patronuna ses cikaramayan birisin.Lutfen senin gibi elemanlarim olmasin.Sana yazdiklarimin aynisini bircok kisi yazmis bunu uslerine mudurlerine patronuna bildir diye.Okuman yazmanda yok galiba.Sende beni alintilamazsan sevinirim cahil insanlarla ugrasmak istemiorm.
VasıfsızmıBen yıllardır çalışıyorum. O zaman vasıfsız işlerde çalışmışsın.
Yukarda yazdım zaten üstlerime bildireceğimi okumadan yorum yapıyorsun.
Birçok kişinin ne yazdığı belli. Senin üslubun çirkin.
Ilk başta ben seni alıntılamadım. Sen geldin yazdın durup durup bende senin gibi cühela ile tartışmak istemiyorum. Benim sayfam olduğuna göre çıkış sağda.
Canım benim :) demek 2019 da mali Müşavir olacaksın daha bana yetişmene çok yolun var dahaVasıfsızmıHanım hanım insan kaynakları uzmanıydım ve de mali müsavir oluyorum 2019da personellerin maaslarindan tut maliye sgk ticaret odasi isleri elimden gecer.Siz korkularla bastirilmis patronuna tek kelime edemeyen insanlardansiniz.Ben ofisim oldugunda ayni durumda gec gelene eksik calisma saati fazla calisana mesai ucreti eklerim.Oyle arkadan fitne dusuneceginize patronunuza belirtin isteklerinizi. Ha vasifsizsaniz tabiki ses cikarmaktan korkarsiniz sizde haklisinz.
Korkularla bastırılmışta Değilim onun sen hayal gücünle yazıyorsunVasıfsızmıHanım hanım insan kaynakları uzmanıydım ve de mali müsavir oluyorum 2019da personellerin maaslarindan tut maliye sgk ticaret odasi isleri elimden gecer.Siz korkularla bastirilmis patronuna tek kelime edemeyen insanlardansiniz.Ben ofisim oldugunda ayni durumda gec gelene eksik calisma saati fazla calisana mesai ucreti eklerim.Oyle arkadan fitne dusuneceginize patronunuza belirtin isteklerinizi. Ha vasifsizsaniz tabiki ses cikarmaktan korkarsiniz sizde haklisinz.
Sen bu iş hayatındaki bilgisizlikle bende önce mali musavir olduysan kendimi atarimCanım benim :) demek 2019 da mali Müşavir olacaksın daha bana yetişmene çok yolun var daha
Allah bilir aöf mezundur sen şimdi ya da Anadolu'da okumuşsundur.
Bence at canım kendini çünkü çok gereksizsin iş hayatında gayette başarılı ve bilgiliyimSen bu iş hayatındaki bilgisizlikle mali musavirsen kendimi atarimMalesef tutturamadın anlı şanlı örgün eğitim yüksek onur ögrencisi yettimi
Bana resmen vasifsiz islerde calismissin dedi.Tabiki kendimi anlatacam canm.Bi insan haklarino bilmiosa mesaisini alamiosa isterse 20 yil calissin.angaryaa...Herkes kendini övse böyle bir çözüm bulamayız değil mi ?
Nedir bu hemcinslerimizi aşağılama durumu ben anlamıyorum .Bu ego tatminin kimseye faydası olmaz hanimlar :) :)
Psikolojileri bozuk herhaldeHerkes kendini övse böyle bir çözüm bulamayız değil mi ?
Nedir bu hemcinslerimizi aşağılama durumu ben anlamıyorum .Bu ego tatminin kimseye faydası olmaz hanimlar :) :)
Cok basariliysan ozman mesaini almalisin cinimBence at canım kendini çünkü çok gereksizsin iş hayatında gayette başarılı ve bilgiliyim
Her şirket mesai vermiyor. Bizim oatron da vermiyor. TR de uygulamada kaç şirket mesai veriyor hiç haberin yok galibaBana resmen vasifsiz islerde calismissin dedi.Tabiki kendimi anlatacam canm.Bi insan haklarino bilmiosa mesaisini alamiosa isterse 20 yil calissin.angaryaa...
Bana resmen vasifsiz islerde calismissin dedi.Tabiki kendimi anlatacam canm.Bi insan haklarino bilmiosa mesaisini alamiosa isterse 20 yil calissin.angaryaa...
Ne diyosun sen ya ?Cok basariliysan ozman mesaini almalisin cinimHaklarini bilmelisin.Benim aklima sey geldi demekki o gec gelen kiz sizden iyiki islerini yetistirio ve seslenmiyor patronunuz
Belki ki Kuyruk Acın var böyle yazıp duruyorsun klavye delikanlılığı yapma daha fazla rahatsız edersen Mesajları savcılığa verlrlm. Sanal ortamda oksa kimsenin kimseyi rahatsız Etmeye Hakkı yok.Cok basariliysan ozman mesaini almalisin cinimHaklarini bilmelisin.Benim aklima sey geldi demekki o gec gelen kiz sizden iyiki islerini yetistirio ve seslenmiyor patronunuz
Neden?lafın mı kalmadı? Burası senin sayfan degil .Herkese acik konu aciosan insanlarin goruslerine katilirsin veya katilmazsin saygı duyacaksin edebini bileceksin.Bir daha da gereksiz sacma sapan dedikodu icin bir konu acma.Arkadasi gec geliomusmus.Sanki kendi patron.Siradan onun gibi bir personel oldugunu unutma.Zaten degerin olsa patronun senin haklarini korurdu....Ne diyosun sen ya ?
Terk et sayfamı derhal
Sanırım psikolojin normal değil.Neden?lafın mı kalmadı? Burası senin sayfan degil .Herkese acik konu aciosan insanlarin goruslerine katilirsin veya katilmazsin saygı duyacaksin edebini bileceksin.Bir daha da gereksiz sacma sapan dedikodu icin bir konu acma.Arkadasi gec geliomusmus.Sanki kendi patron.Siradan onun gibi bir personel oldugunu unutma.Zaten degerin olsa patronun senin haklarini korurdu....
Ben konu açtığıma göre venim sayfam okuyor ne konusu açacağımı da sana soracak Değilim.Neden?lafın mı kalmadı? Burası senin sayfan degil .Herkese acik konu aciosan insanlarin goruslerine katilirsin veya katilmazsin saygı duyacaksin edebini bileceksin.Bir daha da gereksiz sacma sapan dedikodu icin bir konu acma.Arkadasi gec geliomusmus.Sanki kendi patron.Siradan onun gibi bir personel oldugunu unutma.Zaten degerin olsa patronun senin haklarini korurdu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?