- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi Madamgonca
-
O senin ve patronunun arasındaki sorun.Mesai isteyeceksin.Ben meden mesai almadan onun işini yapayım ?
Mesaimi veriyor olsaydı benim için sorun olmazdı herhalde değil mi ?O senin ve patronunun arasındaki sorun.Mesai isteyeceksin.
Onun işini o geç geldiğinde ben yapmak zorunda kalıyorsam kimi ilgilendirir ?Sizi ilgilendirmez eğer müdürü değilseniz.Müdürü dışında kimseye hesap vermek zorunda değil insanlar.Derdinizi müdürünüze anlatın.
Tuhaf ya cidden anlamıyorum.Koni sahibi onun işi de bize kalıyor demis hala sizi ilgilendirmez diyorlar bal gibi de ilgilendiriyor iste
Ben anlamıyorum bu sitedeki bazı Kadınları hemcins düşmanlığı mıdır nedir ya da sosyal hayatta hırsını sinirimi ifade edemedikleri için mi bu kadar sataşmalı yorumlar yapıyorlar. Araştırma konusu ciddenNe saçma yorum yapanlar olmuş seni ilgilendirmez diye konu sahibi diyor ki onun işi de bize kalıyor!Benim tek tavsiyem amirlerine konuyu anlat sen efendilik yapıp sustukça böyle sömüren tipler çok olur.Ayrıca hak aramak sünnettir hakkını ara.
Bende diorumki bu arkadasınin deil patronunla senin sorunun.Ayrıca Geç gelmesinin önlemini sen deil patronun alacak.Oradan sorumlu müdür veya üst olsaydın tutanak tutup eksik çalışma saati girerdin personele.Ama boyle bi yetki verilmemis size.Sizde onun gibi bir elemansıniz.Önce patronunuza söz gecirin.Kıza surat yapmakla elinize bise gecmez.Sizi tınlamaz.Mesaimi veriyor olsaydı benim için sorun olmazdı herhalde değil mi ?
Bizim şirkette mesai Uygulaması yok.
Bizimde vardı böyle bir arkadaş bazı insanlar uykusundan bir türlü vazgeçemiyor tabii bigün cidden başına bir olay geldi ozamanda işine son verdiler.Çocuyğu falan varmı arkadaşının ne iliyim belki de bilmediğiniz bir gerekçesi olabilir söyleyemediği.İnsana hatasını farkettirmek için aynısını yapmak gerekişr.Erken gelmiyormuş ama nasıl olcak bilmiyorum.Merhaba iyi Akşamlar herkese ,
Çalıştığım yerde mesai Arkadaşım sürekli hemen hemen hergün işe geç geliyor. Bizim mesai 9 da Başlıyor kız hergün 10-11 arası geliyor. Bahane olarakta Birgün gece zehirlendim hastanede serum yedim , baska Birgün gece dişimin ağrısı tuttu acile gittim , baska Birgün adet oldum belim ağrudı sağlık Ocağına gidip ilaç yazdırdım , baska Birgün annem çok hasta oldu gece onu hastaneye kaldırdık , Birgün bankada işim vardı geciktim vs vs haftada 3 kere bunlardan birini söylüyor. Bana dert olan kısmı o geç kaldığında onun işini de yapmak sorunda kalıyoruz. Arkadas hergün yalan mı söylüyor yüzüne vurmalı mıyım yalan söylediğini veya ne yapmalıyım ?
Patronunuz veya mesul müdürünüz yok mu?Merhaba iyi Akşamlar herkese ,
Çalıştığım yerde mesai Arkadaşım sürekli hemen hemen hergün işe geç geliyor. Bizim mesai 9 da Başlıyor kız hergün 10-11 arası geliyor. Bahane olarakta Birgün gece zehirlendim hastanede serum yedim , baska Birgün gece dişimin ağrısı tuttu acile gittim , baska Birgün adet oldum belim ağrudı sağlık Ocağına gidip ilaç yazdırdım , baska Birgün annem çok hasta oldu gece onu hastaneye kaldırdık , Birgün bankada işim vardı geciktim vs vs haftada 3 kere bunlardan birini söylüyor. Bana dert olan kısmı o geç kaldığında onun işini de yapmak sorunda kalıyoruz. Arkadas hergün yalan mı söylüyor yüzüne vurmalı mıyım yalan söylediğini veya ne yapmalıyım ?
Ben anlamıyorum bu sitedeki bazı Kadınları hemcins düşmanlığı mıdır nedir ya da sosyal hayatta hırsını sinirimi ifade edemedikleri için mi bu kadar sataşmalı yorumlar yapıyorlar. Araştırma konusu cidden
Arkadaşıma söyledim.Bu ne kepazelik millet iş bulmak için çırpınıyor , hanımefendi de ki rahata bak. Yahu insanların başlarına ne felaketler geliyor genede zamanında işinde oluyor. Yöneticilerin haberi yok mu bu durumdan? Hemen yöneticiniz ile görüşün. Ben olsam hiç bir şekilde yaptığınız işten gocunmadığınızı , işinizi , mesai arkadaşlarınızı ve şirketinizi çok sevdiğinizi ancak bu şekilde aptal yerine koyulmaktan hoşlanmadığınızı söylerdim. Bu konuşmadan sonrada asla o yalancının işlerini yetiştirmeyin bırakın kendi debelensin.
Evet pozisyonlar ayrı.ben anlamadim is yerinde onun isi bunun isi mi var?
eger pozisyonlar ayni ise, is istir, oradayken yaparsin,
onun isini de yapiyorum diyorsunuz, mesaiye mi kaliyorsunuz? yok orada oldugunuz surede calisiyorsunuz iste.
bence sizi ilgilendirmez, is verenine hesap vermekle sorumlu o kisi.
hem belki baska derdi vardir da boyle gizliyordur, is veren asil sebebi biliyordur, olabilri de.
siz de hic kendinizi bunaltip sikmayin ayrica,
siz bu bahaneleri siralamayip isinizi dogru sekilde yapiyorsaniz,
elinizden geleni yapiyor durustce calisiyorsaniz kendinizle gurur duyun,
birakin millet ne yapiyorsa yapsin.
Kıza surat yaptığımı hangi cümlede gördünüz acaba ?Bende diorumki bu arkadasınin deil patronunla senin sorunun.Ayrıca Geç gelmesinin önlemini sen deil patronun alacak.Oradan sorumlu müdür veya üst olsaydın tutanak tutup eksik çalışma saati girerdin personele.Ama boyle bi yetki verilmemis size.Sizde onun gibi bir elemansıniz.Önce patronunuza söz gecirin.Kıza surat yapmakla elinize bise gecmez.Sizi tınlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?