Mesai arkadasım

Mune arkadaşla ilgilenir misin ? Sanırım psikolojisi sıkıntılı

Stajim bitti be tühhh yine tutturamadın.Cahilsin ya anlatayim.3 yıl stajın bitio sonra bitirmeye giriosun haniNeyse boşwer.Seninle muhatap oldugum icin pismanim byessss

Stajim bitti be tühhh yine tutturamadın.Cahilsin ya anlatayim.3 yıl stajın bitio sonra bitirmeye giriosun haniNeyse boşwer.Seninle muhatap oldugum icin pismanim byessss
Canım o yollardan Çoktan geçtim master mezunu OLdupum için de 2 sene sürdü kimin cahil olduğu belli

Mune bak sana sikayet etmeyi öğrenmiş ama patronuna tik yok Korku basa bela.Ban yersemde yiyeyim.Sende kurdugun cümlelerden yemelisin.

Mune bak sana sikayet etmeyi öğrenmiş ama patronuna tik yok Korku basa bela.Ban yersemde yiyeyim.Sende kurdugun cümlelerden yemelisin.
Sen ne kadar rahatsız birisin ya ? Derdin ne ?
Defol git sayfamdan terbiyesiz !
Patronumla ne konuştuğumu nereden biliyorsun da abuk sabuk yorumlar yapıyorsun.
Beni bi daha rahatsız etme hadi dön işine
Belli ki bi yorumda kuyruğuna bastım canın fena acımış

Canım o yollardan Çoktan geçtim master mezunu OLdupum için de 2 sene sürdü kimin cahil olduğu belli
Benim master konusunda bilgim yok oyuzden yorum yapamam.Ama senin bilgin olmadigi halde yorum yapiosn.Stajim bitti.2019da bitirme sinavim var cahilcim.Stajer degilim yani.Ofisimi Mayista acicam lutfen acilisa gel sensiz olmaZ☺☺☺

Benim master konusunda bilgim yok oyuzden yorum yapamam.Ama senin bilgin olmadigi halde yorum yapiosn.Stajim bitti.2019da bitirme sinavim var cahilcim.Stajer degilim yani.Ofisimi Mayista acicam lutfen acilisa gel sensiz olmaZ☺☺☺
Aöf mezunu OLdupun için masterı bilmemen normal küçük beyin.
Allah bilir stajını da akrabanın yanında yapmışsındır.

Mune
Şu arkadasa iyi bir ban ver bence.
Çok istiyor baksana.
Kaşınıyor hatta deli midir nedir

İş bölümü yapın, bunu da yazılı hale getirin müdür beyin imzasiyla teblig edin bu kişiye, herkes kendi görev alanından sorumlu olsun aksarsa da kendi işi aksasin boşuna uğraşmayın başkasının işini yapmakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…