Az daha kaldır totosunu. Benı sevıyoe ne yaparsam yapayım bu cepte dıor. Engelle ve lütfen muhattap olmaSevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Dünyanın en güzel manzarası muhtemelen konuştuğu kişileri siz sanmistir karanlıkta. Boşuna kızmayın günahını da almayın adamcağizin.Sevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Sizi sevip istemediğini daha hangi yöntemle anlatırsa anlarsınız?Sevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Özür diledi yeniden sevgili olalım dedi.narsistlik kişilik bozukluğu olduğunu anladım .Sevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Eldeki kuş kaçmış sadece, sticker gibi her bulduğunuz yere yapıştırmayın narsist narsist. Nasıl bir şey olduğunu umarım ömrünüzde tecrübe etmezsiniz.Özür diledi yeniden sevgili olalım dedi.narsistlik kişilik bozukluğu olduğunu anladım .
Eldeki kuş kaçmış sadece, sticker gibi her bulduğunuz yere yapıştırmayın narsist narsist. Nasıl bir şey olduğunu umarım ömrünüzde tecrübe etmezsiniz.
Hani ilkokulda resim dersinde beyaz kağıt üzerine küçük müstakil bir ev, üstüne bacadan duman çizip ağaçları kış mevsimlik yapıp karşısınada akan bir yaz şelalesi ve dağların üstüne koyu sarıyla boyanmış güneş çizerdik ya. O manzaranın vibeını aldım cocuktan.
Gerçekte bu kadar güzel tabir edilirdur Yaz kış bacası tutuyor cidden :) bende şuan öyle boş abaza bı insan ao sözleri söylediğim için kendime kiziyorim..Hani ilkokulda resim dersinde beyaz kağıt üzerine küçük müstakil bir ev, üstüne bacadan duman çizip ağaçları kış mevsimlik yapıp karşısınada akan bir yaz şelalesi ve dağların üstüne koyu sarıyla boyanmış güneş çizerdik ya. O manzaranın vibeını aldım cocuktan.
Adamda hiçbir kişilik bozukluğu yok, aha psikolog olarak diyorum bunun kişilik bozukluğu ile ilgisi yok sizin özsaygınız yok ve kendinizi kullandırıyorsunuz, o da gidip gelip şansını deniyor. İstenmediğinizi anlamanız için illa bağırarak denmesi mi gerek? Burada size "hiç gururun yok mu" yazan kadına bile "mesaj attı, ne deyim?" diye sormuşsunuz, biri tükürünce de yağmur yağıyor diyor musunuz?Narsistlik kişilik bozukluğu var galiba şimdide öor diliyor yeniden deneyelim
Kendimi kullandiracagim bı durum olmadı.benimde psikolog arkadaşlarım var. Bu adam yuzde yüzde narsist ve bozukluk derecesinde olduğunu soylediler. İlk 3 ay hediyeler ailesiyle tanışmam icin tanımak için çaba sarfeden normal bı iliski yaşadım . Bu dönemde instada tanımadığı kadınlari ekledigini farkettim. Bunlar varsa ben yokum dedim.senden önce tabidiklarim dedi hepsini sildi. İnandım ve devam ettim . Sonra 3.4 günde bir yazmaya başladı.aradigimda işlerim bozuk canım sıkkın diyordu .bu süreçte yanında olurum ama bana karşı hislerin axaldiysa bile bitirelim dedim. seninle alakalı değil dedi. 10 gün boyunca hiç arayıp sormadı. Mesajlara saatler sonra cevap veriyordu. aşık oldum dedigi ilgiye bogdugu kadını umursamaya terslmeye başladı. Kuzenim eşi tarafindna aldatilmisti ona samimi olduğumuz zamanlarda yazismis sadece ama kuzenim ayrılacak diye.kuzenin haklı yazismakta konuşmakta aldatmaktir bende olsam bosanirdim diyen adam o esnada başka kızlara da yazan konuşan aynı adam .bu adam normal mi ?Adamda hiçbir kişilik bozukluğu yok, aha psikolog olarak diyorum bunun kişilik bozukluğu ile ilgisi yok sizin özsaygınız yok ve kendinizi kullandırıyorsunuz, o da gidip gelip şansını deniyor. İstenmediğinizi anlamanız için illa bağırarak denmesi mi gerek? Burada size "hiç gururun yok mu" yazan kadına bile "mesaj attı, ne deyim?" diye sormuşsunuz, biri tükürünce de yağmur yağıyor diyor musunuz?
Kusura bakmayın ama bu psikolojik rahatsızlıkların Kızılay dağıtmış gibi ortaya konulup işinize gelmeyen insanlara kişilik bozukluğu var demenize kızıyorum, bu sorunlarla cidden boğuşan insanlar var. Bu adam narsist ise size koyacak bir iki tanı da geliyor aklıma ama dersem ciddiye alırsınız diye yazmayacağım.
Adam normal siz anormalsiniz hala anlamak istemiyorsunuz. Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu solim arkadaslarinizda anormal demek ki adama hemen narsist teshisini koymus. Hala ozur diliyor felan diyorsunuz gidin tekrar barisin ozsayginiz yok gururunuz yok.Kendimi kullandiracagim bı durum olmadı.benimde psikolog arkadaşlarım var. Bu adam yuzde yüzde narsist ve bozukluk derecesinde olduğunu soylediler. İlk 3 ay hediyeler ailesiyle tanışmam icin tanımak için çaba sarfeden normal bı iliski yaşadım . Bu dönemde instada tanımadığı kadınlari ekledigini farkettim. Bunlar varsa ben yokum dedim.senden önce tabidiklarim dedi hepsini sildi. İnandım ve devam ettim . Sonra 3.4 günde bir yazmaya başladı.aradigimda işlerim bozuk canım sıkkın diyordu .bu süreçte yanında olurum ama bana karşı hislerin axaldiysa bile bitirelim dedim. seninle alakalı değil dedi. 10 gün boyunca hiç arayıp sormadı. Mesajlara saatler sonra cevap veriyordu. aşık oldum dedigi ilgiye bogdugu kadını umursamaya terslmeye başladı. Kuzenim eşi tarafindna aldatilmisti ona samimi olduğumuz zamanlarda yazismis sadece ama kuzenim ayrılacak diye.kuzenin haklı yazismakta konuşmakta aldatmaktir bende olsam bosanirdim diyen adam o esnada başka kızlara da yazan konuşan aynı adam .bu adam normal mi ?
Kendini kullandırmak deyince ne anladınız acaba? Adama tüm yaptıklarından sonra mesaj atmanız kendinizi kullandırmaktır. Allah yardımcınız olsun çünkü siz kendinize yardımcı olmuyorsunuz, kendinize gram saygınız olsa yazdığım mesajdaki "yüzüne tükürülse yağmur yağıyor dersin" lafına takılırdınız, gidip adamla ilgili kısma takılmışsınız. İnsanın biraz ağırına gider.Kendimi kullandiracagim bı durum olmadı.benimde psikolog arkadaşlarım var. Bu adam yuzde yüzde narsist ve bozukluk derecesinde olduğunu soylediler. İlk 3 ay hediyeler ailesiyle tanışmam icin tanımak için çaba sarfeden normal bı iliski yaşadım . Bu dönemde instada tanımadığı kadınlari ekledigini farkettim. Bunlar varsa ben yokum dedim.senden önce tabidiklarim dedi hepsini sildi. İnandım ve devam ettim . Sonra 3.4 günde bir yazmaya başladı.aradigimda işlerim bozuk canım sıkkın diyordu .bu süreçte yanında olurum ama bana karşı hislerin axaldiysa bile bitirelim dedim. seninle alakalı değil dedi. 10 gün boyunca hiç arayıp sormadı. Mesajlara saatler sonra cevap veriyordu. aşık oldum dedigi ilgiye bogdugu kadını umursamaya terslmeye başladı. Kuzenim eşi tarafindna aldatilmisti ona samimi olduğumuz zamanlarda yazismis sadece ama kuzenim ayrılacak diye.kuzenin haklı yazismakta konuşmakta aldatmaktir bende olsam bosanirdim diyen adam o esnada başka kızlara da yazan konuşan aynı adam .bu adam normal mi ?
Sen erkeksin de o kız sanki…Sevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Sana deli gibi aşıkta ondanSevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Bu taktiği nedne kullaniyorlar ?Kendini kullandırmak deyince ne anladınız acaba? Adama tüm yaptıklarından sonra mesaj atmanız kendinizi kullandırmaktır. Allah yardımcınız olsun çünkü siz kendinize yardımcı olmuyorsunuz, kendinize gram saygınız olsa yazdığım mesajdaki "yüzüne tükürülse yağmur yağıyor dersin" lafına takılırdınız, gidip adamla ilgili kısma takılmışsınız. İnsanın biraz ağırına gider.
Bu dediğiniz narsistik kişilik bozukluğu değil, "lovebombing" denen bir taktik. Psikolog arkadaşlarınız da oturup görüşme yapmadan bu kadar kolay tanı koyuyorlarsa diplomalarını tekrar değerlendirsinler, ben alanı ruh sağlığı ile ilgilenmek olan klinik psikoloji eğitimine sahibim ve bu kadar kolay tanı koyamıyorum. Burada psikolog yetkinliği mevsuzuna girmeyeyim ama kişilik bozukluğu ha deyince denecek bir şey değil hem de bu durumu sadece adamın garipliği ile açıklayamazsınız, sorun sadece adamda olamaz. Ha adam narsist davranıyor derseniz size hak veririm ama narsistik kişilik bozukluğu apayrı bir dünya ve bir psikolog bunu biliyor olmalı. Bu mantıkla sizde histriyonik ya da borderline olabilirsiniz yani, öyle saçmalık mı olur? Sorumluluk almamak için psikolojik rahatsızlıkları kullanmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?