- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
- Konu Sahibi Gelecegimolsun
-
Biz 2. Kadina kizdigimiz gibi aldatilip senelerce bosanmayan kadina da kiziyoruz kusura bakmayin. Evet aldatildiginiz yere kadar sucunuz yok, hadi bi sure dogru yola doner diye beklediniz affetmeyi de tercih ettiniz buraya kadar da sucunuz yok. Ama adam aldatmayi birakmamis ki birakmayi da dusunmuyor resmen 2 nizde adamin koynunuzdan cikip baskasinin koynuna girdigini bile bile kabullenmissiniz. Simdi bunca senenin ustune kiskanma luksunuz kalmamis malesef. Ac kalirim yine de o adami midem almaz. Ha cok mu sikinti yasarsiniz gonderin adami oteki eve baksin size yine bosamayin, cocuklariniz icin bosanmis gibi gorusun, yada anlasin esinizle bosanin ama duzeninizi bozmasin devam ettirsin siz de bi ise girin vs bi dunya yol var yok demeyin.Maalesef yok hiç calismadimda hayatımda bosansan olmuyo bosanmasan olmuyo bu kadar yıl bunları düşünerek surdurdum bi şekilde buraya da yeni üye oldum arkadaş söyledi içimi döküp başka bi çare bulabilirmiyim acaba diye ama dalga konusu oldum
sizin gibi torunlar elin oğlunun mantığındaki kadınlar yüzünden çekiyoruz zaten... Çocuklar elin oğlunun değil hanımefendi çocuk anne babanın... Herkes çocuğunu babasıyla büyütmek ister ama babanın da ADAM olması lazım... Bu konuda ki baba için bu vasıf çok fazla...burda çok fazla acımasız insan var yargısız infaz yapan kimse istemez zaten böyle bi hayatı Allah ta size böyle bu dert vermiss onların başına gelmediği için bosan demeleri çok kolay beş parasiz o uc çocuğa nasıl bakacaksınız hadi baba evine dondunuz babanız annenizinde huzuru bozulur siz evladisiniz ama torunlarda bi yere kadar sonuçta elin oglunun onlarda . Baba evine dönünce kaçınılmaz gerçek siginti gibi hissetceksiniz. Ama bunu anlamiyo bazıları yasamadan bilinmez he ise girer para kazanirsiniz o zaman da basarsiniz tekmeyi
Nasıl yani sende mi aldatılıyorsun???Yorumlar cok ağır olmus...Allah yardımcınız olsun;bu evli adamlarla düşüp kalkanları bir araya toplayıp;yakmak lazım.Hepimizin yuvasını bu tur f....ler yada aileleri yıkıyor.bende her ikisi.
Keske baştan kabul etmeseydin.kocan yalanlar söyleyerek ;onunla'da devam ediyor.kanunlar bu ikinci Kadınlar icin;neden ceza yasası çıkarmaz.
Boşanmayı göze alamıyorsun belli.o zaman bilmiyormuş gibi davranmaya ;inanmış gibi devam edeceksin.imam nikahı kıyarak karisi yapmış.birakmaz.o kadınla hiç konuştun mu?
Nasıl yani sende mi aldatılıyorsun???
Neden boşanmıyorsun ???
Nasıl yani sende mi aldatılıyorsun???
Neden boşanmıyorsun ???
Allah yardımcın olsun canım benim ya aldatıyorsa mahkemede telefon dökümanlarının incelenmesini iste eğer kanıtlanırsa donuna kadar alırsın hem kocan olacak o pisliğe hemde o ahlaksız kadına tazminat davası acabilirsin..Benim
Ben boşanıyorum.davami açtım.beyefendi boşanmak istemediğine dair;yalan yanlış dilekçe yazmış.bende tekrar yazdım çekişmeli davam devam ediyor.
yetmeyen ne demiisin ben soyliyim sokkata gordugu karilar cazubeli geliyir cesit cesitBelki bu konu icin doğru tespit olabilir.
keşke hepsi böyle olsalar da dersiniz ki cahil, eğitimsiz...
Etrafımda 4 ornek var, hali vakti yerinde, eşleri gayet güzel bakımlı kadınlar, çiftler üniversite mezunu, hepsinin de çocuğu var.
Adamlar gidiyor 2. Ye... yani yetmeyen ne anlamak mümkün değil.
Adam karakterli olacak...
Allah yardımcın olsun canım benim ya aldatıyorsa mahkemede telefon dökümanlarının incelenmesini iste eğer kanıtlanırsa donuna kadar alırsın hem kocan olacak o pisliğe hemde o ahlaksız kadına tazminat davası acabilirsin..
Benim görüncem bunları yapacağını söyledi adam korkudan boşanmayı kabul etti... normalde adam boşanmak istemiyordu..
Dilekçeyi nasıl geri alabiliyor???Alcak adamın dökümanları temiz.watsapp üzerinden hep konuşmaları.tabi eşim
Olacak kişi Sözde beni hiç aldatmamış.bekarken ki dostuymuş.bunu hep rahatsız etmiş tehdit etmiş vs.
Kendini ispatlaması savcılığa verdirdim.kadinin hep telefonla aradığı çıktı.mahkeme günü yaklaşınca;eşim olacak kişi numarayla dilekceyi geri aldı.Allah büyük.hersey ortaya çıkacak.
Dilekçeyi nasıl geri alabiliyor???onu anlamadım
Kafan mı iyi senin?eskiden oldugu gibi osmanluda oldugu gibi ŞERIAT olmali !! kimse nefsine hakim olamiyor zina yapan taslancak hirsizlik yapannun eli kesilce vs vs bakin bakalim ozaman bunlari yapabiliyolar mi calismak zor hirsizlik yap kariyi begenmedin zina yap icki ic milletin malina saldir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?