METRESTEN nasıl kurtulabilirim

Ahahah
Üstüne bide ben cezalirim galiba gozyumdugum icin
daha neler yahu. Siz kendinize bahane mi arıyorsunuz bu adamla hayata devam etmek için.
ola ki mahkemeye düştünüz dediniz ki bu adam beni aldattı bana manevi tazminat verin. Hakim de aldatmış affetmişsin geçmiş ola der. Siz de 3 çocukla kalakalırsınız boşanacaksanız da anlaşmalı boşanın siz ev be para falan versin öyle

Seni kiskndrmya nsl clisio seni sevseydi zaten o kadinla olmazdiki.kiskandirmaya calissin demekki yeniden basladilar

Kaç senedir beraber olduklarını bile bile boşanmamışsınız da şimdi bunu mu dert ediyorsun? Ne yapacaksın hala görüşüyorsa oturduğun yerde oturmaya devam edeceksin sonuçta ne değişecek adam başka kadına imam nikahı kıymış senelerce birlikte olmuş şimdi zorunlu görüşüyorum diyormuş görüşmese ne?

siz bunu sindirip başka kadının koynundan sizin koynunuza girmesine izin vermişsiniz bir kere neden kıskandırmaya çalışsın sizi ya sanki bir yere gittiğiniz mi var? elinin altındasınız eşinizin siz evde bekliyorsunuz o dışarda gününün gün ediyor o gider başkası gelir siz devam edin öyle oturmaya ve kendinizi yemeye.

Seni cok iyi anlıyorum.bu kadar sabretmişsin.kocanin sana ilgisi çocuklara ilgisi davranışları nasıl?aciklamasi nedir?

esine bosarsan metrestende kurtulursun

Üstüne bide ben cezalirim galiba gozyumdugum icin

yoo ceza alınacak bir durum yok
bu hayatı devam ettirdiğiniz sürece zaten hayat sizi cezalandırmaya devam edecek
çocuklarınızın hiçbir şeyden haberi olmadığını falan mı sanıyorsunuz
ya da onların bu durumdan çok mutlu olduklarını
onlar her şeyin farkındadır
ve zaman gectikçe size olan saygıları da bitecek
saygı duymadıkları sırf kan bağı olduğu için katlanmak zorunda oldukları insanlar olacaksınız
kızınız varsa baba sevgisi ve aile ortamı olmadığı için nasıl yapsam da bu evden kurtulsam diye belki de hiç doğru olmayan evlilik yapacak oğlunuz varsa aynı babası gibi davranacak belki de hayatına giren her kadını aldatacak çünkü annesi ve babası bunun normal olduğunu ona öğretmiş
ve gün gelecek gayrimeşru çocuklar çıkacak ortaya
belki de sizin çocuklarınızdan daha cok ilgi ve sevgi gösterilmiş olacaklar baba tarafından çocuklarınız onların varlığı ile daha da mutsuzluğa gömülecek
kocanız olacak kişi elden ayaktan düşüp sizin başınıza kalınca da ohh sonunda eve döndü yuvasına döndü diye zafer kazandım sanacaksınız ama elinizde baktığınızda hiçbir şeyin kalmadığını ve yıllarınızı bu adam feda ettiğinizi göreceksiniz
bunlar bu tarz kuma durumlarında mutlak yaşanan şeyler

Siz adamdan boşanmayınca adamın burnu sürtmez yalnız. Adam memnun yemeği pişiyor püsürüklü giysisi yıkanıp ütüleniyor. Tertemiz yatakta uyyor. Ekmeği zaten yağlı ballı. Bir de diyorr ohh iki kadın da benim
Biri saçını süpürge ediyor, biri gönlümü hoş ediyor..
Şu yanlış düşünceden bi kurtulun önce..
Hem rıza göstermişsiniz hem nasıl kurtulurum diyorsunuz metres diye tabir ettiğiniz şahsı bir tek eve sokmadığınız kalmış.
Boşan şu adamdan aldattı ama evlatlarım için susmak zorundaydım psikolojim daha fazla dayanmadı dersin.
O uçkurcu kocan da evsiz barksız kalınca anlasın. O kadın buna bakar kahrını çeker sanmasın. O kadın gezerken yiyip içerken mutlu.. Aynı eve girmeyi yemez gözü.
Ama kendini daha fazla küçültme.
İğrenç bi hayat..

Kocanın tüm parasını ye borca sok sarhoş et tapuları üzerine geçir sonra da boşa. Yapabilir misin? Sanmıyorum. Bu tatlı bi atışma değil ki biraz da ben onu süründürmek istiyorum diyorsunuz? Adam sürünmüyor keyif sürüyor farkında mısınız? Yemek ütü yapmamakla da süründürmek olmaz uyanın.

Herkes borsanın demiste öyle kolay olmuyor maalesef be kara koca boşanmak kolay kadının maddi geliri eğitimi yoksa nasıl başlanabilir baba evine dönünce eskisi gibi olmuyo hele üç cocukla ... dislanmislik sigintilikk ... çok zor yakın bi tanidigimdan biliyorum kızları evlenmeden önce prenses gibiydi boşandı geldi cocuguyla baba evine ama aile iyi olsada hissetrmemeye calissada çocuk gürültü yapyo dede kiziyo kızda kötü oluyo tabi geldik insanların huzurunu bozduk diye .yani öyle kolay değil boşanmak . Maddi geliri vardir bosansin bosanmazsa enayidir zaten . Allah yardımcınız olsun bi maddi gelirsiniz varmiydi acaba ?

Aldattıktan sonra da çocuk sahibi olmaya devam ettiysen sen her yola tamam dersin zaten böyle devam.
Maalesef yok hiç calismadimda hayatımda bosansan olmuyo bosanmasan olmuyo bu kadar yıl bunları düşünerek surdurdum bi şekilde buraya da yeni üye oldum arkadaş söyledi içimi döküp başka bi çare bulabilirmiyim acaba diye ama dalga konusu oldum

burda çok fazla acımasız insan var yargısız infaz yapan kimse istemez zaten böyle bi hayatı Allah ta size böyle bu dert vermiss onların başına gelmediği için bosan demeleri çok kolay beş parasiz o uc çocuğa nasıl bakacaksınız hadi baba evine dondunuz babanız annenizinde huzuru bozulur siz evladisiniz ama torunlarda bi yere kadar sonuçta elin oglunun onlarda . Baba evine dönünce kaçınılmaz gerçek siginti gibi hissetceksiniz. Ama bunu anlamiyo bazıları yasamadan bilinmez he ise girer para kazanirsiniz o zaman da basarsiniz tekmeyi

hiç inanmadım bu konuya

bu kadar yıl düşünmek yerine çalışmaya başlasaydınız
ama tabi hazır yemek varken niye çalışasınız ki
metresten hiçbir farkınız yok bana göre
maddi durum vs. diye de acındırmaya çalışmayın kimse annesinin karnında maaşla doğmuyor çalışıp çabalayıp bir yere geliniyor

Ağzına sağlık arkadasım

Ay cahilce yorum yapmışım, ben her şartta alabilir sanıyordum demek ki affetmemek gerekiyor öğrendiğimiz anda hukukun bizden yana olabilmesi için. Çok teşekkürler avukat hanım bence ders olur hepimize bu olay.

Ay cahilce yorum yapmışım, ben her şartta alabilir sanıyordum demek ki affetmemek gerekiyor öğrendiğimiz anda hukukun bizden yana olabilmesi için. Çok teşekkürler avukat hanım bence ders olur hepimize bu olay.

zina ve hayata kast ,pek kötü onur kırıcı davranış sebebiyle açılacak davada affeden tarafın dava hakkı yoktur.Kanunda açıkça yazar.
konu sahibi ancak nafaka alabilir çocuklar ve kendi için o da tabi mahkeme kararında yazar ama bakalım adamdan tahsil edilebilir mi
4 yıldır bunu bilerek yaşayan kadın da çok açık affetmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…