- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi Gelecegimolsun
-
Hala aldatılmanın yükünü diğer kadınlara yıkıyorsunuz ya pes.Yorumlar cok ağır olmus...Allah yardımcınız olsun;bu evli adamlarla düşüp kalkanları bir araya toplayıp;yakmak lazım.Hepimizin yuvasını bu tur f....ler yada aileleri yıkıyor.bende her ikisi.
Keske baştan kabul etmeseydin.kocan yalanlar söyleyerek ;onunla'da devam ediyor.kanunlar bu ikinci Kadınlar icin;neden ceza yasası çıkarmaz.
Boşanmayı göze alamıyorsun belli.o zaman bilmiyormuş gibi davranmaya ;inanmış gibi devam edeceksin.imam nikahı kıyarak karisi yapmış.birakmaz.o kadınla hiç konuştun mu?
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah daha fazla üzülmeden bir an önce kurtulursun..Cok tesekkur ederim.maalesef orada da kandırıldım.Allah dürüst insanlarla karşılaştırsın.tanidigimda tek şartım dürüst olmasıydı.bir insanın kucucuk yalanını yakaladığımda;ona bir daha güvenmem demiştim.basima geldi.Adam yalan makinası çıktı.
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah daha fazla üzülmeden bir an önce kurtulursun..
Hala aldatılmanın yükünü diğer kadınlara yıkıyorsunuz ya pes.
Yahu evlilik kurumunda söz verenler imzayı atanlar kadınla erkek değil mi? Evlilik kurumunu ayakta tutacak olan eşler değil mi? Neden illa diğer kadınlar suçlanır, onlara yakıştırmalar yapılır, yuvayı yıkan O kişiymiş gibi gösterilir.
Yuvayı yıkan üçüncü şahıslar değil karı kocadan biridir.
Biz kadınlar kocişlerimizi affetmeye ne kadar meyilliyiz.
Nasıl olmalıydı yorumlar? Metrese saydırıp koçişine sahip çık yuvanı kurtar mı diyelim.
O yuvayı yıkanı yanlış biliyorsun bizzat kocanın kendisi yıkıyor. Adam istemese 3. şahıs hayatta yıkamaz değil mi?
biraz ağır yorumlar yapılmış ama durum da böyle. ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler. metresten kurtulmak diye bir şey olamaz zira sizin değil kocanızın hayatında bu kişi o istemeden de gitmeyecek. maddi durumunuz aile durumunuz el vermiyorsa ve boşanamıyorsanız sizi anlıyorum ama dediğim gibi o halde evde huzur kaçırmanın bir anlamı yok. yokmuş gibi geçinmeye çalışacaksınız.
bosanirsam ekmeğine yağ surerim o benimle uğraştı bende onunla uğraşmak istiyorum burnundan getirmek istiyorum.:))
Evlimisin bekarmisin bilmiyorum ama sen eşinin ilk kadinimisin senden önce biriyle olmadiginimi zannediyorsun senin miden alicakmi
Geçmişi geçmiş bizi ilgilendirmez zaten ama geleceği için aynı şeyi söylenmez kendi bulundugu durumu bi anlasa konu sahibi farkıda anlayacakkocamın benden önce geçmişinde birisi olmasıyla, metresi olması aynı şeymi.böyle saçma sapan kılıflar uydurarak olayı normalmiş gibi yansıtma çok komik oluyo.
Selam arkadaşlar eşim beni aldattı 7 yıl boyunca 4.yilda öğrendim evlikigimi bitiremedim 3 çocuğum var 7.yilda onunla bittiğini söyledi bana inanmak istedim imam nikahı kiymis bosadigini söyledi bi senet meselesi yüzünden bi süre görüşmek zorunda oldugunu söylüyor ama bu sırada beni kiskandirmayada calisiyo çıldırtma ya calisiyo yeniden birlikteler gibi geliyor bana bu durumda ne yapmalıyım akıl verirseniz sevinirim
Selam arkadaşlar eşim beni aldattı 7 yıl boyunca 4.yilda öğrendim evlikigimi bitiremedim 3 çocuğum var 7.yilda onunla bittiğini söyledi bana inanmak istedim imam nikahı kiymis bosadigini söyledi bi senet meselesi yüzünden bi süre görüşmek zorunda oldugunu söylüyor ama bu sırada beni kiskandirmayada calisiyo çıldırtma ya calisiyo yeniden birlikteler gibi geliyor bana bu durumda ne yapmalıyım akıl verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?