- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.742
- 198
- Konu Sahibi Gelecegimolsun
-
Anladım canım Allah'ım sabır ve kolaylık versin.. peki ailesini memlekete göndermedi mi??Sözde tehdit ettirdi.annesi ablası üzerinden.tehdit eden mafya bozuntusu benim yanımda da aradı.buda beni ikna etti.ailesini memleketine göndereceğini söyledi.v.s
Ne sacma bir cevap vermissiniz.olay birinin ilk kadini ya da ilk erkegi olmak degilki.bir esin es olmadan once yasadiklari onu baglar,evlendigi kisiyi degil.esimin benden once yasadiklari beni ilgilendirmezki.adi ustunde BENDEN ONCE.benimde esimden once yasadiklarim onu ilgilendirmez.cunku onlar esimden onceydi.her insan evlenmeden once sevilir ,sever.seven insan dokunur sevdigine.ne yani esim benden once duygysuz bir ot muydu?herhalde yani sevdi sevildi.onemli olan birbirine iyi gunde kotu gunde diye baglilik yemini ettikten sonrasi.eslerden birisi gunun birinde artik bu yemine uymak istemiyorsa yapilabilecek tek sey bu birlikteligi sonlandirmaktirEvlimisin bekarmisin bilmiyorum ama sen eşinin ilk kadinimisin senden önce biriyle olmadiginimi zannediyorsun senin miden alicakmi
Anladım canım Allah'ım sabır ve kolaylık versin.. peki ailesini memlekete göndermedi mi??
Peki davayı aldatıldığını yeni fark etmiş gibi açsa? Son birkaç haftalık 1 aylık delil toplayıp öncesi haberi yokmuş gibi. 7 senedir bilerek yaşadım demeyecek son zamanlarda evine çocuklarına bana ilgisiz davranışlarını gördüğüm eşimin delillerle beni aldattığını tespit ettim ve boşanmak istiyorum diyecek olmaz mı öyle? Farzı misal..zina ve hayata kast ,pek kötü onur kırıcı davranış sebebiyle açılacak davada affeden tarafın dava hakkı yoktur.Kanunda açıkça yazar.
konu sahibi ancak nafaka alabilir çocuklar ve kendi için o da tabi mahkeme kararında yazar ama bakalım adamdan tahsil edilebilir mi
4 yıldır bunu bilerek yaşayan kadın da çok açık affetmiştir.
Yorumlar cok ağır olmus...Allah yardımcınız olsun;bu evli adamlarla düşüp kalkanları bir araya toplayıp;yakmak lazım.Hepimizin yuvasını bu tur f....ler yada aileleri yıkıyor.
kocamın benden önce geçmişinde birisi olmasıyla, metresi olması aynı şeymi.böyle saçma sapan kılıflar uydurarak olayı normalmiş gibi yansıtma çok komik oluyo.Evlimisin bekarmisin bilmiyorum ama sen eşinin ilk kadinimisin senden önce biriyle olmadiginimi zannediyorsun senin miden alicakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?