- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi witch hunt
-
He ya. Ben ona akıl verdiğime yanıyorum yani. Madem akıl alacağınız yok ne diye konu açıp üyelerin duygularıyla oynarsınız anlamam. Böyle bir şeyler yapmasa ister anasında kalsın ister kocasına dönsün beni ilgilendirmezdi. Gaza gelip seni ezmişti o konuda aklınca ama daha beter duruma düşmüş anlayacağın. Ben senin son konunda banlıydım yazamamıştım hiçbir şey sonradan okudum. Sana yüklenmek kolay ama galeyana gelip de ikiyüzlülük yapmamak gerekir. Bu forumda böyle üye doludur yani bu bir örnek. Olay da bundan ibaret...Kahve mi
Ya ne olacaaaadi
Gururlu kiz
Tarhana severligi ile halkin gozunde buyuyen kahve
Baya evine dondu demek
Baya da atip tutuyodu ama
Sevgili oz...
Seni dikkate bile almiyorum
Inatla mat etmeye calisiyosun
Bunu neden yapiyosun bebegim
Hazimsizligin neden ?
Kimin hakkında yazıyorsunuz ben bişey anlamadım, bu forumdada herkesin birbiriyle kuyruk acısı varmış bayadır girmiyordum çok şey kaçırmışımHe ya. Ben ona akıl verdiğime yanıyorum yani. Madem akıl alacağınız yok ne diye konu açıp üyelerin duygularıyla oynarsınız anlamam. Böyle bir şeyler yapmasa ister anasında kalsın ister kocasına dönsün beni ilgilendirmezdi. Gaza gelip seni ezmişti o konuda aklınca ama daha beter duruma düşmüş anlayacağın. Ben senin son konunda banlıydım yazamamıştım hiçbir şey sonradan okudum. Sana yüklenmek kolay ama galeyana gelip de ikiyüzlülük yapmamak gerekir. Bu forumda böyle üye doludur yani bu bir örnek. Olay da bundan ibaret...
Hakkaten,o ne yavan tattır öyle ya...Patlıcanı kızartmadan karnıyarık yaptığımda aldığım o sası tadı aldım cidden sek çekilmiyosun
He ya. Ben ona akıl verdiğime yanıyorum yani. Madem akıl alacağınız yok ne diye konu açıp üyelerin duygularıyla oynarsınız anlamam. Böyle bir şeyler yapmasa ister anasında kalsın ister kocasına dönsün beni ilgilendirmezdi. Gaza gelip seni ezmişti o konuda aklınca ama daha beter duruma düşmüş anlayacağın. Ben senin son konunda banlıydım yazamamıştım hiçbir şey sonradan okudum. Sana yüklenmek kolay ama galeyana gelip de ikiyüzlülük yapmamak gerekir. Bu forumda böyle üye doludur yani bu bir örnek. Olay da bundan ibaret...
Benim kuyruk acım filan yok ben gerçeği söyledim. Dediğim üyeyi herkes bilirdi uzun süre gündemde kaldı bu durumla kuyruk acısı olmak ne alaka anlamadım?Kimin hakkında yazıyorsunuz ben bişey anlamadım, bu forumdada herkesin birbiriyle kuyruk acısı varmış bayadır girmiyordum çok şey kaçırmışım
Benim kuyruk acım filan yok ben gerçeği söyledim. Dediğim üyeyi herkes bilirdi uzun süre gündemde kaldı bu durumla kuyruk acısı olmak ne alaka anlamadım?[/QUO
Kuyruk acısını genel anlamda söyledim herkesin birbirine var bir taşlaması yukarıda.. Bu bahsedilen üyekim ki? Konusu neydi bu kadar gündemde.
Benim kuyruk acım filan yok ben gerçeği söyledim. Dediğim üyeyi herkes bilirdi uzun süre gündemde kaldı bu durumla kuyruk acısı olmak ne alaka anlamadım?
Bende merak ettim ama bir türlü yazmıyorlar..Üye kimdir çıkaramadım ama ben de gerçek bi şeyden bahsediyorum
Bak falanca üye de böyle yaptı diyince konu sahibinin durumu sevimli mi gelmeli insanın gözüne,o da yapmıştır bu da yapmıştır ikisi de boş değildir olayı bilmiyorum ama dediğim gibi
Yok ben almıyım nitekim tüp bebek işlerim var bir topiğim bile varOooo bu konu rakidan uzaklasti
Hicbir seyi begenmeyen mutsuz kadinlar timi geldi baksana
Ben özetleyebilirim istersenBöyle başında başka entrika sonunda başka entrika olan konuları sevmiyorum. İşin yoksa bütün sayfaları oku şimdi...
konu buraya nasıl geldi, kim kimdir, konusu geçen koca evine dönen kimdir bunları merak ediyorum:)Ben özetleyebilirim istersen
Hangi üye şu üye bu üye bu sorular önemli değil. Bir yıldır bu forumda olan anlamıştır kim olduğunu. Aldatıldığını kocasının peşine adam takıp öğrenen sonra yaygara kopartıp baba evine dönen fasulyenin konusunda ona sallayan bir kadındı. Şimdi ne oldu yine kocasına döndü. Yani herkes herkesin konusunda atıp tutuyor ama önce kendine bakmıyor. Normalde yazmam bu tarz şeylere karışmam ama örnek gösterilen üye fasulyenin eski konusunda öyle celallenmişti ki belirtmeden geçmek olmazdı.
Kim ayol o üye neler kaynatıyosunuz burdaYok kız ne empati yapması senin için demiyorum benim lafım o üyeye he gelip bu konuya bakmaz benim yorumumu görmez muhtemelen ama gündemi baya meşgul etti sonra da kocasının yanına süklüm püklüm döndü. Aa ama sana baya söylemişti ben anamın evindeyim diye hani bil o da geri dönmüş
Aaa o eşine mi döndü bayadır yok buralardaHaaa kahve kokulu kadını diyosun
Kim ayol o üye neler kaynatıyosunuz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?