Mevzu baya karisik !

Kahve mi
Ya ne olacaaaadi
Gururlu kiz
Tarhana severligi ile halkin gozunde buyuyen kahve
Baya evine dondu demek
Baya da atip tutuyodu ama
He ya. Ben ona akıl verdiğime yanıyorum yani. Madem akıl alacağınız yok ne diye konu açıp üyelerin duygularıyla oynarsınız anlamam. Böyle bir şeyler yapmasa ister anasında kalsın ister kocasına dönsün beni ilgilendirmezdi. Gaza gelip seni ezmişti o konuda aklınca ama daha beter duruma düşmüş anlayacağın. Ben senin son konunda banlıydım yazamamıştım hiçbir şey sonradan okudum. Sana yüklenmek kolay ama galeyana gelip de ikiyüzlülük yapmamak gerekir. Bu forumda böyle üye doludur yani bu bir örnek. Olay da bundan ibaret...

Sevgili oz...
Seni dikkate bile almiyorum
Inatla mat etmeye calisiyosun
Bunu neden yapiyosun bebegim
Hazimsizligin neden ?

Sana özel demek isterdim ama değil böyle kolu başı oynayan üyeleri sevmiyorum durum bu,ha kafamdan bisey de uydurmuyorum ima etmiyorum ya da iftira atmıyorum değil mi?

Diyebilir mısın şu dediği yalan ben böyle bişey demedim ya da yapmadım diye ben sen ne yazdıysan onları önüne getiriyorum gerçekler acıdır

Kimin hakkında yazıyorsunuz ben bişey anlamadım, bu forumdada herkesin birbiriyle kuyruk acısı varmış bayadır girmiyordum çok şey kaçırmışım

Kim bu bahsedilen üye

Kimin hakkında yazıyorsunuz ben bişey anlamadım, bu forumdada herkesin birbiriyle kuyruk acısı varmış bayadır girmiyordum çok şey kaçırmışım
Benim kuyruk acım filan yok ben gerçeği söyledim. Dediğim üyeyi herkes bilirdi uzun süre gündemde kaldı bu durumla kuyruk acısı olmak ne alaka anlamadım?

Benim kuyruk acım filan yok ben gerçeği söyledim. Dediğim üyeyi herkes bilirdi uzun süre gündemde kaldı bu durumla kuyruk acısı olmak ne alaka anlamadım?

Üye kimdir çıkaramadım ama ben de gerçek bi şeyden bahsediyorum

Bak falanca üye de böyle yaptı diyince konu sahibinin durumu sevimli mi gelmeli insanın gözüne,o da yapmıştır bu da yapmıştır ikisi de boş değildir olayı bilmiyorum ama dediğim gibi

Bende merak ettim ama bir türlü yazmıyorlar..

Oooo bu konu rakidan uzaklasti
Hicbir seyi begenmeyen mutsuz kadinlar timi geldi baksana
Yok ben almıyım nitekim tüp bebek işlerim var bir topiğim bile var
bu yüzüme bel aşağı kanser araştırmanı yap uza şeklinde bir konuda çirkinleşmiş olunsada ki kanser olan arkadaşlara çok büyük ayıp
şöyle seyredeyim ne kadar fil hafızalı olsam bazılarını hiç sevmesem de Ağızdan çıkan kötü söZlerin (sanal da tabi klavye artisti oluyor çoğu kişi gerçekte çok sılık olduklarını hala düşünüyorum) tüm evreni dolaşıp geri döneceğini düşünürüm ne gerek var ya liseli kızlar gibi
tartışamam tek zevkler buysa yazık ya insanın başka hiç mi şeysi olmaz yahu

Hangi üye şu üye bu üye bu sorular önemli değil. Bir yıldır bu forumda olan anlamıştır kim olduğunu. Aldatıldığını kocasının peşine adam takıp öğrenen sonra yaygara kopartıp baba evine dönen fasulyenin konusunda ona sallayan bir kadındı. Şimdi ne oldu yine kocasına döndü. Yani herkes herkesin konusunda atıp tutuyor ama önce kendine bakmıyor. Normalde yazmam bu tarz şeylere karışmam ama örnek gösterilen üye fasulyenin eski konusunda öyle celallenmişti ki belirtmeden geçmek olmazdı.

Haaa kahve kokulu kadını diyosun

Valla ne oldu da kocasına döndü bilemem insallah para için dönmemiştir de çok aşıktır ondan dönmüştür

Kim ayol o üye neler kaynatıyosunuz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…