Mevzu baya karisik !

Bu yüzden dedim ya, ahlaki zayıflığa bahane değil diye. Sizinle aynı fikirdeyim.

Evet sikayet ettim ,cunku haddini bilmekle yorum yapmak ayri seyler.
Yine de sana durust diyebilirim bi de laf sokmalari begenip citini cikaramayanlar var
Sen en azindan cesaretlisin
Tebrik ederim

Evet sikayet ettim ,cunku haddini bilmekle yorum yapmak ayri seyler.
Yine de sana durust diyebilirim bi de laf sokmalari begenip citini cikaramayanlar var
Sen en azindan cesaretlisin
Tebrik ederim

Sen çok cesurdun da niye nick degistin
Açık açık yazsaydın da evli iken ilişki yaşamaya meyilli olmanın sana da yabancı olmadığını görseydi insanlar

Neymiş adama sen evlisin hayırdır demeye gitmiş,e sana da denmişti bu

Mesele cesaret değil yarın hafta içi banlı olmak istemem oyalanıyorum burda,ayrıca senin gibi biri için hiç ban yemek istemem,ayrıca empaticiler olmadan tadın yok sek gitmiyosun

Baya baya ustune alinmissin
Bu eski witch hunt kimligi degil ama onu kapattirdim .
Bence de banlanma
Tek eglencen bu

Işyerinde tek eğlencem bu gerçekten,üstüne de alındım evet, eee yani dediklerimi hükümsüz kılıyor mu

Insanlara ahlak dersi vermeyi misyon edinmissin
Bi kamyoncu gibi dan dun konusup asaletten uzak yazismalarin ,silik hayatinin bir bolumunu burada ona buna ayar vererek geciremezsin..
Ikinci cocugu yap gazin alinsin
Olup olacagi bu zaten
Daha fazlasini bekleme olur mu ..
Jartiyer yakisir mi bilmem ama evet iticisin .
Optum bye !

Aa sen witch hunt miydin? Sen vajinismus oldugu icin esinden ayrilan arkadas degil misin? O zaman nasil evli erkekle iliskin oldu?

Ben witch hunt umda
Bu benjm konum degil
Gerektiginde zaten acik acik yaziyorum
Bunlarin arkasina saklanmam ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…