- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Abartma ihtimal diyorum, bideMune bu arkadaşın 2.bir üyeliği varmı acaba şüphelendim
İnsanları tatil gününde rahatsız etme, ben belki banlanırım ama bu uyduruktan ucuz konunda eninde sonunda kapanır.. Yaşasın mikanos ve pitikareli masa örtüsü ben belki bu yaz oraya tatile giderim. Yuppinaaa..hoşçakal k.k ben kovulmadım, istifa ediyorum dermişim
Bu yüzden dedim ya, ahlaki zayıflığa bahane değil diye. Sizinle aynı fikirdeyim.Allah aşkına ya bizde neler ne tranvalı ilişkiler yaşadık da evli adamların kollarında teselli aramadık. Her üzülen her ayrılanın sözüde aynı biraz mutlu olmak istemiştim. Yakın çevremde de var böyle bir tip agzım yoruluyor psikolojik desteğe ihtiyacın var, doğru düşünemiyorsun demekten. Duvara konuşuyorum ama sekip geri geliyor resmen. Üzülünce herşey mübahmı oluyor yani. Sizi alıntılamış oldum ama yani konuya genel olarak konuştum. Sizin yorumunuza göre değil yanlış anlamayın.
İnsanları tatil gününde rahatsız etme, ben belki banlanırım ama bu uyduruktan ucuz konunda eninde sonunda kapanır.. Yaşasın mikanos ve pitikareli masa örtüsü ben belki bu yaz oraya tatile giderim. Yuppinaaa..hoşçakal k.k ben kovulmadım, istifa ediyorum dermişim
Evet sikayet ettim ,cunku haddini bilmekle yorum yapmak ayri seyler.
Yine de sana durust diyebilirim bi de laf sokmalari begenip citini cikaramayanlar var
Sen en azindan cesaretlisin
Tebrik ederim
Sen çok cesurdun da niye nick degistin
Açık açık yazsaydın da evli iken ilişki yaşamaya meyilli olmanın sana da yabancı olmadığını görseydi insanlar
Neymiş adama sen evlisin hayırdır demeye gitmiş,e sana da denmişti bu
Mesele cesaret değil yarın hafta içi banlı olmak istemem oyalanıyorum burda,ayrıca senin gibi biri için hiç ban yemek istemem,ayrıca empaticiler olmadan tadın yok sek gitmiyosun
Baya baya ustune alinmissin
Bu eski witch hunt kimligi degil ama onu kapattirdim .
Bence de banlanma
Tek eglencen bu
Işyerinde tek eğlencem bu gerçekten,üstüne de alındım evet, eee yani dediklerimi hükümsüz kılıyor mu
Patlıcanı kızartmadan karnıyarık yaptığımda aldığım o sası tadı aldım cidden sek çekilmiyosun
Dediklerime yalan diyemiyosun ya nasıl eğleniyorum boş boş konuş dur :)
Bu cumle kurulumu hatali.Haters gonna be make me famous
Bu cumle kurulumu hatali.
Aa sen witch hunt miydin? Sen vajinismus oldugu icin esinden ayrilan arkadas degil misin? O zaman nasil evli erkekle iliskin oldu?Baya baya ustune alinmissin
Bu eski witch hunt kimligi degil ama onu kapattirdim .
Bence de banlanma
Tek eglencen bu
Aa sen witch hunt miydin? Sen vajinismus oldugu icin esinden ayrilan arkadas degil misin? O zaman nasil evli erkekle iliskin oldu?
O Arkadas nereden uydurdu evli erkekle iliskin oldugunu?Ben witch hunt umda
Bu benjm konum degil
Gerektiginde zaten acik acik yaziyorum
Bunlarin arkasina saklanmam ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?