- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
O Arkadas nereden uydurdu evli erkekle iliskin oldugunu?
O yüzden başka üyelik aldın dimi halbuki biz annenin evine dönüp tarhana kaşıklıyosun sanıyoduk
Ha ille sucuk olmak istiyodun mevcut nicki degistirebilirdin cesur kişiliğinden şüphe ediyo insan
Aa sen witch hunt miydin? Sen vajinismus oldugu icin esinden ayrilan arkadas degil misin? O zaman nasil evli erkekle iliskin oldu?
bende mesela ayrılık olayına inanmıyorum..
boşanma hiç olmadı dimi witch ?
Ahahahaahah yok canim oldu
Ozelde gorustugum insanlar mevcut ..
Tek duze bi hayat olmadigi kesin
Normal karsilayin demedim zaten
Sevende var sevmeyen de
Benim sevmedigim bi kac kisi var ama
.ok koklamis gibi oluyorum adini gorunce ..
ben gerçek olmadığını düşünmüyorum zaten.
son konundaki tekrar evlenme sebeplerinde hemfikirde değildik:))
Eski üyeliğindeki konunu okudum orada evliyken başka bir adama aşık oldugunu yazmışsın, ne yaptın boşandınmı? Yasak aşk mı yaşıyorsun? (bu arada banlanmamışım banlanana kadar buralardayım, agır işsizim galiba)
Takil takil ..
Banlaninca hepimiz bir gidicez zaten .
Eski üyeliğindeki konunu okudum orada evliyken başka bir adama aşık oldugunu yazmışsın, ne yaptın boşandınmı? Yasak aşk mı yaşıyorsun? (bu arada banlanmamışım banlanana kadar buralardayım, agır işsizim galiba)
Aaa witch demek sensin , birçok yorumunda beni sinirden delirtmiş olsanda esprilerini son derece kaliteli buluyordum. Dönmene sevindim. Kimse kalmadı buralarda. 3-5 tartışmaya gitmeyin bir yere yahu. Bırakın kim ne derse desin , alt tarafı kk. Ne takıyorsunuz anlamam.Ben witch hunt umda
Bu benjm konum degil
Gerektiginde zaten acik acik yaziyorum
Bunlarin arkasina saklanmam ki ben
Canım bazıları da tarhana kaşıkladığı anasının evinden gene koca evine süklüm püklüm dönüyorO yüzden başka üyelik aldın dimi halbuki biz annenin evine dönüp tarhana kaşıklıyosun sanıyoduk
Canım bazıları da tarhana kaşıkladığı anasının evinden gene koca evine süklüm püklüm dönüyor
Witchhuntın son konusunda kimse masum değildi yani
Canım bazıları da tarhana kaşıkladığı anasının evinden gene koca evine süklüm püklüm dönüyor
Witchhuntın son konusunda kimse masum değildi yani
Aaa witch demek sensin , birçok yorumunda beni sinirden delirtmiş olsanda esprilerini son derece kaliteli buluyordum. Dönmene sevindim. Kimse kalmadı buralarda. 3-5 tartışmaya gitmeyin bir yere yahu. Bırakın kim ne derse desin , alt tarafı kk. Ne takıyorsunuz anlamam.
Ya birde gitmişin rakı sofrasına çok mu lazım görüşme o kızla kendi kendine suçlasın seniKesinlikle ..Hamilelik suphesinden bahsediyormus hatta cocuk bana evcil hayvan gibi geliyor falan..
Bugun de diyor ki ben boyle bir firsatim varken baba olmayi deneyecegim ..
Velhasili kelam neden aglamis
Neden gelmis gitmis
Ve neden suclu benim anlamiyorum.
Saydi sovdu bana !
Yok kız ne empati yapması senin için demiyorum benim lafım o üyeye he gelip bu konuya bakmaz benim yorumumu görmez muhtemelen ama gündemi baya meşgul etti sonra da kocasının yanına süklüm püklüm döndü. Aa ama sana baya söylemişti ben anamın evindeyim diye hani bil o da geri dönmüşAaaaa deme oyle alinirlar empati yaptigini dusunebilirler
Ama.cevap yok ne oldu o iş
Yok kız ne empati yapması senin için demiyorum benim lafım o üyeye he gelip bu konuya bakmaz benim yorumumu görmez muhtemelen ama gündemi baya meşgul etti sonra da kocasının yanına süklüm püklüm döndü. Aa ama sana baya söylemişti ben anamın evindeyim diye hani bil o da geri dönmüş
Ya birde gitmişin rakı sofrasına çok mu lazım görüşme o kızla kendi kendine suçlasın seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?