- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
-
Aaa o eşine mi döndü bayadır yok buralarda
Hayırlısı olsun hakkında
Hayırlısı bakalım allah gönlüne göre versin inşallahÖyle diyollaaa
Merhaba, konu sahibinin bir arkadaşı evli bir adamın metresi olmak için çok çabalamış, mikanosa gidip pitikareli masaörtüsü serecekmiş,orada yaşayacakmış metres oldugu adamla ☺ama konu sahibi bu işi baltalamış arkadaşına göre ilişkisinin bozulmasına sebep olmuş ama aslında konu sahibinin çokta suçu yokmuş, adam bunu sepetlemiş üstelikte karısıda hamileymiş adamın..arkadaşı heryerden engellemiş konu sahibini 15 yıllıkta arkadaşıymış. Konu sahibi daha neler yapabilirim arkadaşım için diye konu açmış. Bana göre iddia tabiki konu sahibi sensin dedik üstelik konu sahibinin daha önceki üyeliğindeki konusuda evliyken başka bir adama aşık olmuş.. Ayrıca diğer yazan üyelerdede bir entrika döndü son sayfalarda bir üyenin bayagı gündemde bir konusu varmış onu serdiler bende takipteyim,banlanmazsam☺konu buraya nasıl geldi, kim kimdir, konusu geçen koca evine dönen kimdir bunları merak ediyorum:)
Herkesin kendi hayatı isterse 10 kere aldatılsın dönsün yesin yutsun hazmetsin üstüne soğuk su içsin. Ama gelip buradaki insanlara ahlak dersi vermesin benim tepki gösterdiğim şey o.
Konu sahibiinin eski konusunu ben de ağzım açık okumuştum bana göre de ortada büyük bir yanlış vardı ama fasulyenin eski konusunda ona tepki gösterip gösterip kendisi de benzer nedenlerle kocasına dönünce abes oluyor. Madem döneceksin ağzını kapalı tut millete dil uzatma insanlar da sana gülmesin.Burda kimse witch e sen kocana neden döndün demiyo zaten,ki hiç bosanmadın diyenler de var ben bilemiyorum yorumum yok o konuda
Insanlar aldatılır affeder ya da affetmez boşanır ya da boşanmaz ama tutupta evliyim ama aşık oldum kocamın kuşu ötmüyo derse,insanlar ona bisan aşkını yaşa dediği halde boşanırsam adam maddi yardımı keser bosandigimiz dönemde de yardim.etti falan derse yani özetle boşanma ama.askini yaşa cevabını beklerse orda yorumlar gelir
Witch kocasından ayrılıp geri dönmüş olsa konu bununla sınırlı olsa kim ne diyebilir
Kahve Kokulu Kadın sanırım.Kahve yazmışsınız kahvedelisi mi
Şimdi işte burda "Fitne Ficurluk" yapıyorKim bu bahsedilen üye
Şimdi işte burda "Fitne Ficurluk" yapıyor
Şimdi işte burda "Fitne Ficurluk" yapıyor
Yani öyle. Dediğim gibi ben ne Witchhuntı ne de Kahveyi haklı buldum. Birine vururken birini korumanın manası yok. Birine sallarken iyi ama aynısını kendin yaparken üyeliği kapat bir gün sonra yenisiyle gel. Burdaki ikiyüzlülük daha fazla benim anlatma amacım o. Yoksa isterse anasında kalır isterse kocasına para ya da aşk için döner bana ne...Ne diyelim hakkında hayırlısı olsun,hepimizin
Yok artık. Ben yeniyim buralarda bir yıl oldu diğer dediklerinizi bilmiyorum ama adetiyse tabii bir şey diyememyaa ben de aynısını düşünmüştüm
demek ki fark ediliyor
zaten kendisinin adeetidir. kocasını terkeder geri dönünce de eski üyeliği kapatıp yeni üyelik alır
böyle böyle açıp kapadığı üyelik sayısı 5 e ulaşmıştır.
yaa ben de aynısını düşünmüştüm
demek ki fark ediliyor
zaten kendisinin adeetidir. kocasını terkeder geri dönünce de eski üyeliği kapatıp yeni üyelik alır
böyle böyle açıp kapadığı üyelik sayısı 5 e ulaşmıştır.
Bu konuyla baglantısı nedir, ben birtürlü çözemedim olayıNe diyelim hakkında hayırlısı olsun,hepimizin
Farkedilmez mi üslup hemen ele verir daha öncesi de var yani bu ilk değil öyle mi
Üsluptan değil konuları aynı zaten....Farkedilmez mi üslup hemen ele verir daha öncesi de var yani bu ilk değil öyle mi
Bu konuyla baglantısı nedir, ben birtürlü çözemedim olayı
Üsluptan değil konuları aynı zaten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?