- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Eee o zaman niye uzuluyorsunuz ki? Bu arkadadinizla dostligunuz bir adam yuzunden zedelendi ve arkadasiniz bes para etmez biri yuzunden sizi bitirdi diye cok da bir sey kaybetmemissiniz aslinda. Siz bir dost olarak ona dogruyu gostermeye calismissiniz. O da cekecegi cile varmis ki adami elden kacirmasinin sucunu size atmis. Boyle bir arkadasi kaybetseniz ne yazar?Aslina bakarsan yardimlik bisi soz konusu degil ..
Biri 3 gunluk adam icin yikildi birinin ne oldugunu anlamadan cekti gitti
Sizinle aynı şekilde düşünüyorum, konu sahibi kendisi bence nabız yokluyorŞeyma Subaşı'ya fena özenmiş anlaşılan....
Bu arada arkadaşın falan değil, sensin bunu yaşayan.
Okadar insanı aptal yerine koyacak kadar zeki, ama evli bi adamı ayartacak kadar da zavallı.
Yazık.
Allah akıl versin.
Şeyma Subaşı'ya fena özenmiş anlaşılan....
Bu arada arkadaşın falan değil, sensin bunu yaşayan.
Okadar insanı aptal yerine koyacak kadar zeki, ama evli bi adamı ayartacak kadar da zavallı.
Yazık.
Allah akıl versin.
Yahu arkadaşım evli barklı herifi eve atacak rakı sofrası kuracak , beni arayacak , ben de herşeyi bütün mide bulandırıcı ayrıntıları bildiğim halde gidip "selam millet , keyifler nasıl?" diye oturup sohbete başlayacak bir de "canım sen evliydin demi?" diye geniiiiiş geniiiş adama sorcam!!!! Yok artık yani!
Evli adamla düşüp kalkacak kadar zavallı olan arkadaşınızdan pek de bir farkınız yok kusura bakmayın! Konuya bak , ne kadar normal evli adamla takılmak! Nasıl barıştırsak sizi tek sorun bu!
Ne zaman genişledik biz bu kadar ya????
O rakı sofrasından adamın boş döndüğünü hiç sanmıyorum
Alacağını almış bahane sunmuş gitmiş
Sıradaki hatunla şarap içer artık
Evde rakı sofrası kurup alem yapmaya meyilli 2 iğrenç insan 3.arkadaşmış neymiş çagırmaz asla çünkü onların niyeti belli. Bu işte bir terslik var, arkadaş dediğiniz insanın siz oldugunuzu düşünüyorum.. Adamın istediği küçük bir kaçamak kullanabilecegi bir kadınmış, bence sen arıza çıkardın adamda seni başından attı,Şimdi nasılsın özgüvenin yerlerdemi..
Çok saçma siz elin adamına bunu hatırlatacagınıza 15 yıllık sözde metres olabilmek içim çırpınan arkadaşınıza evine elin adamını almadan hatırlatsaydınız daha uygun olurdu, bu işte bir terslik var, hiçbiriniz normal değilsiniz. Ayrıca işin özü adam alcagını alıp kadını başından defetmiş gayette iyi olmuş,Adam 35 yasinda biliyo musun
35 yasinda isi gucu yerinde bi muhendis...
Hey naber canim demek icin gitmedim
Bizzat bu soruyu sormaya gittim ..
Canim sen evli degil miydin ????
Ara sira unuttugu bi seyi hatirlattim ..
Eger midesiz olsaydim yasayin ne haliniz varsa gorun
Bi kadehte bana koyun derdim !
Çok geniş cvplar dahada eminim artık bu sizsiniz, ego tatmini cvplar. Özgüven yerlerde belliki..Yok degil
Cunku ben hep planlarim
Bunlara dusmem
Adam 35 yasinda biliyo musun
35 yasinda isi gucu yerinde bi muhendis...
Hey naber canim demek icin gitmedim
Bizzat bu soruyu sormaya gittim ..
Canim sen evli degil miydin ????
Ara sira unuttugu bi seyi hatirlattim ..
Eger midesiz olsaydim yasayin ne haliniz varsa gorun
Bi kadehte bana koyun derdim !
Çok saçma siz elin adamına bunu hatırlatacagınıza 15 yıllık sözde metres olabilmek içim çırpınan arkadaşınıza evine elin adamını almadan hatırlatsaydınız daha uygun olurdu, bu işte bir terslik var, hiçbiriniz normal değilsiniz. Ayrıca işin özü adam alcagını alıp kadını başından defetmiş gayette iyi olmuş,
birkaç mesajında daha gördüm adamın 35 yaşında olmasını neden ısrarla söylüyorsun?
adamın yaşının bu olaydaki etkisi ne ?
Yoo takipteyim salaga yatman beni eglendiriyor, seviye zaten belli konunda hayırlı işlerBen o salagi uyardim
Kahveye gelecek sadece dedi ..
Evine alamazsin mi deseydim ..
Bunlar eriskin insanlar ..
Hayat oyle bir sey ki
Yapmam dedigini yapar
Olmam dedigini olursun ..
Ben hayata o kadar kati bakamiyorum
Sizin gibi yani !
Isten 8.30 da ciktim
Arkadasa ugradim ve evde raki sofrasi vardi ..
Oturdum tanistim ve bu soruyu sordum ..
Bi seyleri size ispat etmek zorunda hissetmiyorum kendimi ..
Mideniz bulandiysa okumazsiniz olur biter
Çok geniş cvplar dahada eminim artık bu sizsiniz, ego tatmini cvplar. Özgüven yerlerde belliki..
Akli basinda olmasi gereken yasta
Omrunun yarisinda ..
Benim lafimla etkilenmicek yasta o yuxden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?