- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Daha önceki konularda söylemiştim eşi hak vermiyor aslında görmezden geliyor morseverin tavırlarını.Bence eşinin tarafı bunu hiç görmek istemiyor, kaynana gelininin alt komsusuna gidiyor, gelinine uğramıyor. Kapıya geliyor oğluyla konuşup gidiyor içeri girmiyor. Bu arkadaş da çorba iciyordum nasil kapiyi calar diye burfa konu aciyor. Eşi annesine giderken hiç gel sen de morsever demiyor. Istemiyorlar yuzunu gormek bence. Kendisi de eşim anlayışlı gitmek istemememi anlayısla karşılıyor diyor. Adam da kaynana da bezmistir canından.
Anladigım o ki morsever mubarek gunde doğmuş, yavaş sakin insanlara denk gelmis.
Zavalli cocugun ailesi Evlenirken maddiyattan dolayı bir iki sözlerini tutamadılar diye her gün kendi kendini yiyor bir gün kininde boğulacak o olacak. Bunlar hep issizlikten dicem ama iş biraz oyalar, insanın kalbi kararmayagorsun allah kimsenin kalp gözünü kapatmasın. Keşke bir işe girip çalışabilseydi :)
Ailem çevrem akrabalarım bnim yanımda bna hak verirken eşimde benim yanımda dururken biri bile böyle yapma bu konuda hatalısın demez onların insan olmadıklarını düşünürken böyle düşünmem çok normal bence.İnanılmaz sabit fikirlisin bu konuda.Öyle ki,ikinci bir ihtimal olması fikri bile kızdırıyor seni."Herşey muhakkak benim düşündüğüm gibidir"den öteye geçemiyorsun.Basit bir "nasıl" sorusundan bile nerelere geliyorsun.Diyorum ya kendine zarar.Başka da bir şey diyemiyorum çünkü ne desem aynı şeye takıldığından kabul etmeyeceksin.
Beni eşimden ayırmak isteyen insanlara iyi bakamam ha oğlunun delisiyse oğlu onu seçer ben yoluma bakarım eşime bu konuda söz verdirdim ben bir seçim sunularsa onları seçecek çünkü ben onları istemiyorum.Daha önceki konularda söylemiştim eşi hak vermiyor aslında görmezden geliyor morseverin tavırlarını.
Annesinin onu sorduğunu söylemesi annem iyi kadin aslinda.Sende biraz yumusasan normal bi ilişkimiz olsa aileyle mesaji vermek için bence.
Çalışmak bir yana azicik kendi hatalarina bakabilse yetecek.
Düğüne beş gün kala ayırmaya gelen insan beni istemesin zaten diğer türlüsü iki yüzlülük olur.Evime gelmeme sebepleri hem benim soğuk duruşum hemde ailemin yaptıklarını yedirememek bence hep iyilerdi hiçbir sorun çıkarmadılar hala öyleler çok şükür birde evime gelip aldıklarını görüp fenalaşmasınlar.Herkes kendi yaşadığını bilir eşim herşeye şahit zaten beni görmek istemiyorlarsa kaynanam beni neden soruyor acaba? Tek konu maddiyat değildi aileme akrabalarıma terbiyesizlik yapıldı benim düğünüm birkez oluyordu o günleri mahvetmeye çalışanları Allaha havale ediyorum.Düğüne beş gün kala herşeyi mahvetmeye çalışmış bizi ayırmaya çalışmış insanlar onlar ve sebep bayramda yapmadığım bir fincan kahve çok iyilerdir çoooook...
Eşimin böyle hesapları yoktur yalandan konuşmaz.Ben kv 'nin seni sorduğunu hiç sanmıyorum, eşin böyle söyleyip senin hala içindeki kin ve nefret atesinin şiddetini olcmek istemis.
Evet anlamadığı birçok şey var mesela bir insan sadce ve sadece çok iyi ya da çok kötü olamaz. Herkes sorun yaşar ama bunu iyi niyetle çözüp hayatına devam eder ya da hiç görüşmez. Morsever görüşmediği halde kendi kendini yiyor . Adamcaz anasini babasini uzaya mi firlatsin napsin bu adam.Daha önceki konularda söylemiştim eşi hak vermiyor aslında görmezden geliyor morseverin tavırlarını.
Annesinin onu sorduğunu söylemesi annem iyi kadin aslinda.Sende biraz yumusasan normal bi ilişkimiz olsa aileyle mesaji vermek için bence.
Çalışmak bir yana azicik kendi hatalarina bakabilse yetecek.
Buna benzer bir mesaj yazdim yazdim sildim.Kadin ileri görüşülmüş isteAna yüreği işte. Demek ki sezmiş birçok şeyi ve son anda da olsa bitirmek istemiş. Hayatta başaramadığı icin üzüldüğü tek şey budur bence.
Esin bu konuda söz vere bildi yaniBeni eşimden ayırmak isteyen insanlara iyi bakamam ha oğlunun delisiyse oğlu onu seçer ben yoluma bakarım eşime bu konuda söz verdirdim ben bir seçim sunularsa onları seçecek çünkü ben onları istemiyorum.
Bitirmek ne demek ya evli olan biziz resmi nikahınımız var ve eşimle benim hiçbir sorunum yokken bunu nasıl düşünür bir insan nasıl bir vicdan buna hak verir inanamıyorum size.Benim eşimle bir sorunum çok şükür kendi rahat dursun ben değil sorun çıkaran hep onlardı çünkü bizim eşimle birebir sorunumuz olmadı.Hep onların yaptıkları ailem bile tek sorun çıkarmadı.Ayrıca eşime birgün annesi ayrıl ondan derse bunu yapacak bunun sözünü ben aldım eşimden onu seviyorum diye onlara katlanamam.Ana yüreği işte. Demek ki sezmiş birçok şeyi ve son anda da olsa bitirmek istemiş. Hayatta başaramadığı icin üzüldüğü tek şey budur bence.
Evet verdi çünkü ben uğraşmak istemiyorumEsin bu konuda söz vere bildi yani
Onların yaptıkları karşılığında sustum işte uzak durdum benim yaptığım bu başka ne yapsaydım bundan fazlasını yaptıysam yarına çıkmak nasip olmasın.Evet anlamadığı birçok şey var mesela bir insan sadce ve sadece çok iyi ya da çok kötü olamaz. Herkes sorun yaşar ama bunu iyi niyetle çözüp hayatına devam eder ya da hiç görüşmez. Morsever görüşmediği halde kendi kendini yiyor . Adamcaz anasini babasini uzaya mi firlatsin napsin bu adam.
Peki annesi madem iyi görünmek icin oğluna seni soruyor, sen neden eşini onlara göndermek icin kıvranıyorsun, gitmemesini benden bilmesinler diyorsun beni kotu bilmesinler kafasındasın? Anası oğluna kendini kanıtlamak zorunda değil doğurmuş büyütmüş sen neden iyi gelin oglunu anasindan sakinmiyo imaji yaratmak istiyorsun? kv hanıma surekli iki yüzlülük yapiyor deyip duruyorsun asıl iki yüzlü kim acaba?Eşimin böyle hesapları yoktur yalandan konuşmaz.
Yarın ise gideceğim icin uyumak zorundayim artık daha fazla mükemmel bir insan olduğunu okuyamicam yarın devam ederim.Onların yaptıkları karşılığında sustum işte uzak durdum benim yaptığım bu başka ne yapsaydım bundan fazlasını yaptıysam yarına çıkmak nasip olmasın.
Zamanında kaynatamı ailesinden koparıp başka yere götüren onlarla görüştürmeyen kaynata ve kaynanasının ölümüne bile göndermeyen bir kaynanam var. Eşim büyük babasının ve büyük annesinin ismini bile bilmiyor.Benim çocuğum olursa onları bilecek görecek çünkü ben onlar gibi değilim onlar bana yaptı benim aileme terbiyesizlik yaptılar.Peki annesi madem iyi görünmek icin oğluna seni soruyor, sen neden eşini onlara göndermek icin kıvranıyorsun, gitmemesini benden bilmesinler diyorsun beni kotu bilmesinler kafasındasın? Anası oğluna kendini kanıtlamak zorunda değil doğurmuş büyütmüş sen neden iyi gelin oglunu anasindan sakinmiyo imaji yaratmak istiyorsun? kv hanıma surekli iki yüzlülük yapiyor deyip duruyorsun asıl iki yüzlü kim acaba?
Ne olacak benide engellemişti dayanamayip okuyor..Tereliye nicki sana yakışmadı bence.
Ya terelelli yap olmadı morsever’e geri dön.
Konun içinde zaten beni engelliyorsun ama hayat böyle çekilmez. Yazık içinde taşıdığın o kalbe, hakkını veremiyorsun.
İnanmak istediğiniz şeye inanın ben bu kadar kötüysem eşim beni bırakırdı niye bırakmadı peki benim ne param var ne oylum annesi kadarda sevemem onu eeeee...Yarın ise gideceğim icin uyumak zorundayim artık daha fazla mükemmel bir insan olduğunu okuyamicam yarın devam ederim.
Çok şükür hakkını veriyorum bana insan gibi davranan değer veren iki yüzlülük yapmayıp enayi yerine koymayan insanlarla mutluyum çok şükür diğerleri benden uzak olsun.Tereliye nicki sana yakışmadı bence.
Ya terelelli yap olmadı morsever’e geri dön.
Konun içinde zaten beni engelliyorsun ama hayat böyle çekilmez. Yazık içinde taşıdığın o kalbe, hakkını veremiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?