Mevzuyu bana bağlama kaynana...

Ben kv 'nin seni sorduğunu hiç sanmıyorum, eşin böyle söyleyip senin hala içindeki kin ve nefret atesinin şiddetini olcmek istemis.
 
Daha önceki konularda söylemiştim eşi hak vermiyor aslında görmezden geliyor morseverin tavırlarını.
Annesinin onu sorduğunu söylemesi annem iyi kadin aslinda.Sende biraz yumusasan normal bi ilişkimiz olsa aileyle mesaji vermek için bence.
Çalışmak bir yana azicik kendi hatalarina bakabilse yetecek.
 
Ailem çevrem akrabalarım bnim yanımda bna hak verirken eşimde benim yanımda dururken biri bile böyle yapma bu konuda hatalısın demez onların insan olmadıklarını düşünürken böyle düşünmem çok normal bence.
 
Beni eşimden ayırmak isteyen insanlara iyi bakamam ha oğlunun delisiyse oğlu onu seçer ben yoluma bakarım eşime bu konuda söz verdirdim ben bir seçim sunularsa onları seçecek çünkü ben onları istemiyorum.
 

Ana yüreği işte. Demek ki sezmiş birçok şeyi ve son anda da olsa bitirmek istemiş. Hayatta başaramadığı icin üzüldüğü tek şey budur bence.
 
Evet anlamadığı birçok şey var mesela bir insan sadce ve sadece çok iyi ya da çok kötü olamaz. Herkes sorun yaşar ama bunu iyi niyetle çözüp hayatına devam eder ya da hiç görüşmez. Morsever görüşmediği halde kendi kendini yiyor . Adamcaz anasini babasini uzaya mi firlatsin napsin bu adam.
 
Ana yüreği işte. Demek ki sezmiş birçok şeyi ve son anda da olsa bitirmek istemiş. Hayatta başaramadığı icin üzüldüğü tek şey budur bence.
Bitirmek ne demek ya evli olan biziz resmi nikahınımız var ve eşimle benim hiçbir sorunum yokken bunu nasıl düşünür bir insan nasıl bir vicdan buna hak verir inanamıyorum size.Benim eşimle bir sorunum çok şükür kendi rahat dursun ben değil sorun çıkaran hep onlardı çünkü bizim eşimle birebir sorunumuz olmadı.Hep onların yaptıkları ailem bile tek sorun çıkarmadı.Ayrıca eşime birgün annesi ayrıl ondan derse bunu yapacak bunun sözünü ben aldım eşimden onu seviyorum diye onlara katlanamam.
 
Onların yaptıkları karşılığında sustum işte uzak durdum benim yaptığım bu başka ne yapsaydım bundan fazlasını yaptıysam yarına çıkmak nasip olmasın.
 
Eşimin böyle hesapları yoktur yalandan konuşmaz.
Peki annesi madem iyi görünmek icin oğluna seni soruyor, sen neden eşini onlara göndermek icin kıvranıyorsun, gitmemesini benden bilmesinler diyorsun beni kotu bilmesinler kafasındasın? Anası oğluna kendini kanıtlamak zorunda değil doğurmuş büyütmüş sen neden iyi gelin oglunu anasindan sakinmiyo imaji yaratmak istiyorsun? kv hanıma surekli iki yüzlülük yapiyor deyip duruyorsun asıl iki yüzlü kim acaba?
 
Zamanında kaynatamı ailesinden koparıp başka yere götüren onlarla görüştürmeyen kaynata ve kaynanasının ölümüne bile göndermeyen bir kaynanam var. Eşim büyük babasının ve büyük annesinin ismini bile bilmiyor.Benim çocuğum olursa onları bilecek görecek çünkü ben onlar gibi değilim onlar bana yaptı benim aileme terbiyesizlik yaptılar.
 
Yarın ise gideceğim icin uyumak zorundayim artık daha fazla mükemmel bir insan olduğunu okuyamicam yarın devam ederim.
İnanmak istediğiniz şeye inanın ben bu kadar kötüysem eşim beni bırakırdı niye bırakmadı peki benim ne param var ne oylum annesi kadarda sevemem onu eeeee...
 
Çok şükür hakkını veriyorum bana insan gibi davranan değer veren iki yüzlülük yapmayıp enayi yerine koymayan insanlarla mutluyum çok şükür diğerleri benden uzak olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…