bende tavuklu salatamı yedim.pazarada gittim geldim.meyve saksıların tanesine 4 tl dedi.ben domates salatalık nane maydonoz ve soğan ekeceğim 5 tane yapar.çok pahalıya geldi.yeni başlıyormus zaten satılmaya bir şeyler düşüneceğim bakalım :44:
prensesim yoğurt kovası yokmu evde boya dısını güzelce bi kutu boya 5 taneye fazlasıyla yeter süper rengarenk saksıların olur.. bu günlerde boyama olayına takmıs durumdayım da
bir tane büyük var yogurt kovam.eşimde vardı yanımda sitenin arkasından toprak alacagım dedim yok dursun şimdilik dedi aldırmadı.hafta sonu kayınvalidemlere gidecek gibiyiz.orda hallederiz dedi.bu hafta olmadı ama haftaya kesin dikiyorum
canlarım cananlarım :) nasılsınız?
meyvem senin iş meselesi ne oldu?
prenses senin askerdeşi kardeşin ve düğün meselesi ne oldu?
başkaaa minnoşum sen cooper'i yavaş yavaş bul, artık kocan alsın ehhehe :)
canlarım cananlarım :) nasılsınız?
fide olarak alma imkanın varsa fide al prensesim benim öyle bi imkanım yoktu mecburen tohumdan ektim 40-45 güne cıkıcaklarmıs..
hafta sonuda soğan ekicem inş
.
ay bugün gelemedim hiç kızlar aşkımı karşılamaya gittim tüm gün birlikteydik eve 5 de geldim gelince hemen spora gittim...aşkımı dışarda tavuk yemeye ikna ettim ızgara sayılıyo dimi diyette kızlar çünkü tavuk diyetini bugün tam tamına yaptım sayılır...:78:
prensescim evet avatarım... Damon...bende bayılıyorum ona yaason bölümü izleyemedim vakit buldukça izliyorum en son 12. bölümde kaldım ama bu hafta 2.sezonu bitiririm ben finalde gfeldi zaten çöok merak ediyom...:82:
günaydın canlarım....
hepiniz çok özledim. ben verdiğim tüüüm kilolarımı geri aldım 72,4'üm.
sizden sonra motivasyonum dağıldı, ama burda olduğunuzu bilmiyordum. yaza ablamın düğünü var, tma bir ayım var.
prenses'in diyetie başlayıp vermeye çalışacağım...
hypatıamm hosgeldınnn cok ozledım bende senı gel hemen senı kampımıza allalım hemen gıdıcek o karayaglar merak etme tatlım benımmcanlarım cananlarım :) nasılsınız?
meyvem dün akşam cardio yaptım onuda yazmadan geçmeyeyim
ben kahvaltıya gidiyorum sonrada sporumu yapacagım görüşürüz
minnoş gel yerdesinnn hem özledim hem merak ediyorum naptın???
prensesım valla bende senı gordukce ne kadar gecte olsa yarım saat yapmam lazım deyıp yapıyorum allah razı olsun senden canımm bugun eksıde cıkmısssın cookkkk sevındımm yıhuhuben dun tam olarak yapamadım prensesım cunku aksam annemlere gıtmek zorunda kaldım ama cok cok dıkkat ettım yanı aksam yemegıne kadar hersey guzeldı hatta arazıde oglen pıde yemeye gıttıkk ben tavuk sııs soyledım kendıme ama aksam yemegınde 2 ymek kasıgı corba 2 yemek kasıgı nohut 2 catal makarana yedım valla hepsının tadına bakıyım annem gucenmesın dıye yedım gerı kalanları kocısın tabagına bıraktımm .hee bıde gece uzum pekmezınden surup gıbı daha kalın bısey yapıyor annem ondanda 1 kıbrtı kutusu kadar yedım gece eve 11 de geldık yorgunluktan dusmek uzereyım bıraz yuruyım dedım . sonra dedım kı salonda tvnın karsısında pılates yapayımm 30 dk pılates yaptımm cok sukur bugunde dune gore 200 gr gıttı hep o spor sayesınde cok sukur canım bıkac gun proteın agırlıklı beslenmeyı dusunuyorum hem senın dıyet hem hypatıamın dıyetı vardıya ıkısını harmanlayıp bakalım ınsallah guzel olucak ve tabıkı spor yapıcaammm yıhuhuhu gıtsın kara yaglar
günaydın sekerlerimm:16
prensesim aksamlarıda devam cardio yapmayaamayıs sonu 74 de olucaksın inş
Allah hepimizden razı olsun canım burda birbirimize destek olmasak nice olur halimiz
bence dünü güzel kurtamıssın.daha müsait bir zamanda tam yaparsın canım üzülme
bide hafta sonu sağlıklı yaşam diye bir program vardı.orda hatun mesela yürüyorsunuz ilk 15 dakika vucut ısınıyor sonraki dakikalarda yag yakımına başlıyor dedi.sende yürüyüü bölmüşsün ya sabah 15 dk akşam 30 dk.sabah tam vucudun yag yakımına hazırken sen bırakıyorsun akşamda sadece 15 dk yag yakmıs oluyorsun.15 dk boşa gidiyor kadının dediğine göre.birleştrme imkanın olursa birleştir bencebide plateste süper sıkılaştırıyor.hem yürüyüp hem plates yapacak vaktin olsa süper fit birşey olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?