Meyvenull'un Diyet Günlüğü

bende tavuklu salatamı yedim.pazarada gittim geldim.meyve saksıların tanesine 4 tl dedi.ben domates salatalık nane maydonoz ve soğan ekeceğim 5 tane yapar.çok pahalıya geldi.yeni başlıyormus zaten satılmaya bir şeyler düşüneceğim bakalım :44:

prensesim yoğurt kovası yokmu evde boya dısını güzelce bi kutu boya 5 taneye fazlasıyla yeter süper rengarenk saksıların olur.. bu günlerde boyama olayına takmıs durumdayım da

prensesim yoğurt kovası yokmu evde boya dısını güzelce bi kutu boya 5 taneye fazlasıyla yeter süper rengarenk saksıların olur.. bu günlerde boyama olayına takmıs durumdayım da

bir tane büyük var yogurt kovam.eşimde vardı yanımda sitenin arkasından toprak alacagım dedim yok dursun şimdilik dedi aldırmadı.hafta sonu kayınvalidemlere gidecek gibiyiz.orda hallederiz dedi.bu hafta olmadı ama haftaya kesin dikiyorum

fide olarak alma imkanın varsa fide al prensesim benim öyle bi imkanım yoktu mecburen tohumdan ektim 40-45 güne cıkıcaklarmıs..
hafta sonuda soğan ekicem inş

canlarım cananlarım :) nasılsınız?

meyvem senin iş meselesi ne oldu?
prenses senin askerdeşi kardeşin ve düğün meselesi ne oldu?
başkaaa minnoşum sen cooper'i yavaş yavaş bul, artık kocan alsın ehhehe :)

hypatiam benim iş meselesi aynı cnaım yaa bi fark yok ..olcağını da sanmıyorum işte secim seyine tüm partiler 4-b yi kaldırıcaz diyorlar yaa bakalım nolcak ozamn tayin hakkım olur ve istediğim yere gidebilirim..

biz iyiyiz canım sen nasılsın?
kerdeşim 70 günlük asker.askerliği bingölün bir ilçesine çıktı hayırlısıyla bitirip gelseydi.çok endişeliyim onun için

fide olarak alma imkanın varsa fide al prensesim benim öyle bi imkanım yoktu mecburen tohumdan ektim 40-45 güne cıkıcaklarmıs..
hafta sonuda soğan ekicem inş

canım domatesi ve salatalıgı fide alacagım.maydonozu tohum alacagım.nane nin birşeyi oluyor daha cabuk çıkıyormus onu kayınvalidemden isteyeceğim.soganı annem evde küçük küçük sogan varsa onları topraga sokuver dedi.du bakalım yapacam ondan sonrada yaz boyu balkonumda taze sebzem olacak

sen evde domates yetiştirdinmi hiç?annem olmuyor dedi.topragı kurtlanıveriyor çabuk ölüyor dedi :44:

pişt gıdaklayanlar ne alemdesiniz?acıktınız mı nasıl gidiyor?

benim süper gidiyor ara öğünlü oldugu için tam benlikmş bu her ay yaparım artık ben bunu

selam kızlar okuldan fln zamn blup gelemiyorum kusura bakmayın..bu arada yaz geldi ama ben hala kendişme gelemedim kafayı yicem.. 66 lardayım.. offfffffffff

selam fıstıklar...:79:

meyvemm özledim seniii ve teşekkürler tekrar kutlaman içinn...

ay bugün gelemedim hiç kızlar aşkımı karşılamaya gittim tüm gün birlikteydik eve 5 de geldim gelince hemen spora gittim...aşkımı dışarda tavuk yemeye ikna ettim ızgara sayılıyo dimi diyette kızlar çünkü tavuk diyetini bugün tam tamına yaptım sayılır...:78:

yarın doğum günüm dolayısıyla biraz kaçırcam o yüzden yarın protein almiyim diyorum ertesi gün devam etcem tavuk diyetine olur dimi kızlar...:26:

prensescim evet avatarım... Damon...bende bayılıyorum ona yaa son bölümü izleyemedim vakit buldukça izliyorum en son 12. bölümde kaldım ama bu hafta 2.sezonu bitiririm ben finalde gfeldi zaten çöok merak ediyom...:82:

hypatia gelmiş bu arada hoşgeldin kızz özlemişim seniii aldığın kiloları verceksin hızlıca canım hiç merak etme...

ay çok uykum var yarın görüşürüz öptüm sizi fıstıklarım...

günayyyyyyyyyydııııııııınnnnnnnn kızlar nasılsınız?

ben gayet iyiyim.dün hiç nedensiz 79.1 çıkmıştım bugun 78.3 çıktım.ablamın tartısı farklı evdeki tartım farklı çıkarttı beni.böylece arayı kapatmıs oldum

tabiki ızgara sayılır ohh pek iyi yapmıssın tartıldın mı peki dün ve bugun?

son bölümde damona çok kötü şeyler oldu söyleyipte heyecanını kaçırmayayım cuma gelsin diye dört göz bakıyorum

meyvem dün akşam cardio yaptım onuda yazmadan geçmeyeyim

ben kahvaltıya gidiyorum sonrada sporumu yapacagım görüşürüz

minnoş gel yerdesinnn hem özledim hem merak ediyorum naptın???

hypatıamm hosgeldınnn cok ozledım bende senı gel hemen senı kampımıza allalım hemen gıdıcek o karayaglar merak etme tatlım benımm
meyvem dün akşam cardio yaptım onuda yazmadan geçmeyeyim

ben kahvaltıya gidiyorum sonrada sporumu yapacagım görüşürüz

minnoş gel yerdesinnn hem özledim hem merak ediyorum naptın???

prensesım valla bende senı gordukce ne kadar gecte olsa yarım saat yapmam lazım deyıp yapıyorum allah razı olsun senden canımm bugun eksıde cıkmısssın cookkkk sevındımm yıhuhu ben dun tam olarak yapamadım prensesım cunku aksam annemlere gıtmek zorunda kaldım ama cok cok dıkkat ettım yanı aksam yemegıne kadar hersey guzeldı hatta arazıde oglen pıde yemeye gıttıkk ben tavuk sııs soyledım kendıme ama aksam yemegınde 2 ymek kasıgı corba 2 yemek kasıgı nohut 2 catal makarana yedım valla hepsının tadına bakıyım annem gucenmesın dıye yedım gerı kalanları kocısın tabagına bıraktımm .hee bıde gece uzum pekmezınden surup gıbı daha kalın bısey yapıyor annem ondanda 1 kıbrtı kutusu kadar yedım gece eve 11 de geldık yorgunluktan dusmek uzereyım bıraz yuruyım dedım . sonra dedım kı salonda tvnın karsısında pılates yapayımm 30 dk pılates yaptımm cok sukur bugunde dune gore 200 gr gıttı hep o spor sayesınde cok sukur canım bıkac gun proteın agırlıklı beslenmeyı dusunuyorum hem senın dıyet hem hypatıamın dıyetı vardıya ıkısını harmanlayıp bakalım ınsallah guzel olucak ve tabıkı spor yapıcaammm yıhuhuhu gıtsın kara yaglar

Allah hepimizden razı olsun canım burda birbirimize destek olmasak nice olur halimiz

bence dünü güzel kurtamıssın.daha müsait bir zamanda tam yaparsın canım üzülme

bide hafta sonu sağlıklı yaşam diye bir program vardı.orda hatun mesela yürüyorsunuz ilk 15 dakika vucut ısınıyor sonraki dakikalarda yag yakımına başlıyor dedi.sende yürüyüü bölmüşsün ya sabah 15 dk akşam 30 dk.sabah tam vucudun yag yakımına hazırken sen bırakıyorsun akşamda sadece 15 dk yag yakmıs oluyorsun.15 dk boşa gidiyor kadının dediğine göre.birleştrme imkanın olursa birleştir bence bide plateste süper sıkılaştırıyor.hem yürüyüp hem plates yapacak vaktin olsa süper fit birşey olursun

günaydın sekerlerimm

fatmam benim mutlu yıllar canımcımmm

hadi keselim pastamızı

gizemcim kendine gelmen lazım canım yaa iiice şiştin nolcak bu halin senin olmaz böylee

prensesim aksamlarıda devam cardio yapmayaa mayıs sonu 74 de olucaksın inş

minnosummm aferin sana gel bi öpeyimm spora baslamıssın bırakmak yok ama bak devam ediceksinn ona göree

hypatiacımda gelir birazdan onuda şimdiden mucuk layayımmm mucuk mucuk

prensesım benım sabahları yaptıgım yururyus daha once bır kıtaptada okumustum sabahları vucut boyle yorgun oluyor bır saate uyanıyor yavas yavas calısıyormuss her sabah 14 dk yuruyus yaparsanız metabolızmanızı hemen uyandırıp gunlukk enerjınızı tuketmeye baslarsınız dıye bıryerde okumustum oyuzden denemek ıstedım tatlım ben 4 ay haftada 3 gun duzenlı pılates gıttım vee oldugum kılomdan 5-6 kılo daha zayıfken gıydıgım kıyafetlerım sımdı bol bıle gelıyor yanı pılatesın sıkılastırma mucızesının en buyuk kanıtı benım vucudumm oyuzden cok sevıyorum pılatesı
bıde hergun duzenlı yarım saat spora vucudumu alıstırayım tatlım cunku yaklasık bır aydır epey bı bosladım sporu haftada bır bıle zor yapıyordum sımdı bu hafta alısma evresı olsun haftaya aksamları 45 dk yuruyus yaparım canım ınsallah yanı yaparımm

ayyy meyvısım gelmısss hosgelmısss gunaydınnn papatyamm benımm

annnacım gunaydınnn gunaydın ıyıkı dogdun ıyıkı dogdunn
dogum gunun kutlu olsun canım mutlu huzurlu saglıklı daha nıce dogumgunlerı kutlaman dılegıyle ınsallah

hypatıamm nerdesın senn bakımm

gızemcım canım neolur artık aramıza don bak burda hersey yoluna gırecek emın ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…