günaydın canımmayıs sonu hedefim büyük.çizelgemi ona göre ayarladım.hedefim 70 olmak bakalım ulaşabilecekmiyim :44: hedefi büyü tuttum daha çok çabalayayım diye
prensesım benım sabahları yaptıgım yururyus daha once bır kıtaptada okumustum sabahları vucut boyle yorgun oluyor bır saate uyanıyor yavas yavas calısıyormuss her sabah 14 dk yuruyus yaparsanız metabolızmanızı hemen uyandırıp gunlukk enerjınızı tuketmeye baslarsınız dıye bıryerde okumustum oyuzden denemek ıstedım tatlım ben 4 ay haftada 3 gun duzenlı pılates gıttım vee oldugum kılomdan 5-6 kılo daha zayıfken gıydıgım kıyafetlerım sımdı bol bıle gelıyor yanı pılatesın sıkılastırma mucızesının en buyuk kanıtı benım vucudumm oyuzden cok sevıyorum pılatesı
bıde hergun duzenlı yarım saat spora vucudumu alıstırayım tatlım cunku yaklasık bır aydır epey bı bosladım sporu haftada bır bıle zor yapıyordum sımdı bu hafta alısma evresı olsun haftaya aksamları 45 dk yuruyus yaparım canım ınsallah yanı yaparımm
en iisini yapmıssın canım hırslanırsın amacım büyük die hadi bakalım inş ulasırsın hedefine sekercimm
hepsi ayrı ayrı söylüyor ama eğer okudugun dogruysa oda süpermiş.matabolizmayı uyandırmak için sadece 14 dkplatesi ben ebru şallıdan denemiştim bir kere çok zor geldi.nefesleri falan dogru almak gerekiyor.sıkılaştırması süper.benim cardioda aynı işlevi görüyor oda sıkılaştıırıyor canım spor yapalımda ne seviyorsak neyi daha kendimize yakın görüyorsak onunla yapalım yeterki yapalım erisin yaglar
inşallahhhhtam motiveyim tam gaz yoldayım bakalım neler olacak bu ay
meyvısım saat 1 de arazım var ona gıdene kadar rapor yazmam lazım bırazcık kacıyorum sonra yıne gelırım haberın olsun sekercımm su ıc cabuk cabukk benım yarım lıtre bıle olmadı dahagrs
ayy prensesımm 19 mayısa kadar yarıstayım kendımle 60 kılo olmam lazımm
ınsalah hepımızz cabucak verırrız ıstedıgımızz kılolara ınerızz kızlarr yaaa hadı cabuk cabuk karayga gıdıver gıdıver gıdıver
bende öyle.1 ay içinde 9 kiloya yakın vereceğim hedefime ulaşırsam eger.hayal gibi ama hayalsizde olmazolacagız başaracagız yeterki spor yapalım
gıdıver gıdıver gıdıver
meyvem menü süper ama sabahları klasik kahvaltı yapsan daha iyi olmazmı?:44:
canım cok üşeniyorum sabah kalkıp kahvaltı hazırlamaya ..
kıs ne olcak 1 tabaga hemen 1 domates salatalık azıcık peynir 3-4 zeytin tamamdır.yanına yeşil çay yada sen korumadan 1 tane sallama normal çay.bugun hem kahvaltıda hemde ara da galeta yemiş oluyorsun :44:
otları kavurmadan altına sogan kavurursan ve o esnada sarımsagıda kavurursan kokusu kalmıyor ertesi güne.tabi hemen 2 diş koy.yemeğe sarımsak tadı veriyor ben ölede seviyorum.cuma günü gelsin ıspanak yapacagım bu şekilde koyacagımeşime bugun sana kızartma yapayım dedim yok sen yemezken bende istemem pilav vs kolay bişi yap domates dograr yerim dedi pek bi sevindim 3 gün tembel hatunum
günde 2 lt su içiyorum 0,5 de yeşil çay kiraz sapı çayım sodam var derken 3 oluyordur yeterli olurmu?:44:
yok canım yemekde sevmiyorum ancak yoğurt da seviyorum cacık falan seklinde hıı bide köftede :)
ayyy prensesim sabah sabah kim yapcak ki o dediklerini yanımda biri daha olsa yaparım ama yanlız basına insanın hiç uğrasası gelmiyor inan kilo almıyor olsam aksamları falanda yemek yapmıcam sadece ekmek arası yumurta vs yer geciştiririm ..
hiç bişi yapmak canım istemiyor :/
içebilirsen bi yarım litre daha su iç canım.. ama kendini zorlama içebiliyorsan iç.
haklısın canım yalnızken insanın canı istemez ama olacak hep ekmek arasıda sıkıyor insanı en güzeli ev yemeği.ben ararım.yalnız olsamda yaparm herhalde.şimdi eşimde alıştı oda illa yemek istiyor
akşam 18,00 kadar anca 2 lt içebiliyorum.akşam içerim 1 lt daha ama bu sefer wc den çıkamıyorum.gece kalkıyorum 2-3 defa .bir daha uyuyamıyorum uyku problemim oluyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?