Meyvenull'un Diyet Günlüğü

hepsi ayrı ayrı söylüyor ama eğer okudugun dogruysa oda süpermiş.matabolizmayı uyandırmak için sadece 14 dk platesi ben ebru şallıdan denemiştim bir kere çok zor geldi.nefesleri falan dogru almak gerekiyor.sıkılaştırması süper.benim cardioda aynı işlevi görüyor oda sıkılaştıırıyor canım spor yapalımda ne seviyorsak neyi daha kendimize yakın görüyorsak onunla yapalım yeterki yapalım erisin yaglar

en iisini yapmıssın canım hırslanırsın amacım büyük die hadi bakalım inş ulasırsın hedefine sekercimm

inşallahhhh tam motiveyim tam gaz yoldayım bakalım neler olacak bu ay

ayy prensesımm 19 mayısa kadar yarıstayım kendımle 60 kılo olmam lazımm

ınsalah hepımızz cabucak verırrız ıstedıgımızz kılolara ınerızz kızlarr yaaa hadı cabuk cabuk karayga gıdıver gıdıver gıdıver

meyvısım saat 1 de arazım var ona gıdene kadar rapor yazmam lazım bırazcık kacıyorum sonra yıne gelırım haberın olsun sekercımm su ıc cabuk cabukk benım yarım lıtre bıle olmadı daha grs

dünkü menüm

sabah süt galeta
sonra 1 lokma gözleme
sonra 1 paket karısık meyveli form bisküvi
öğlen ıspanak yoğurt ton balığı
ara küçük elma
aksam ıspanak 3 galeta
ara taze fasul ye pişirmiştim dayanamadım cok severim az biraz ondan yedim
ara 3 minik elma

3 litre su + cay

ayy prensesımm 19 mayısa kadar yarıstayım kendımle 60 kılo olmam lazımm

bende öyle.1 ay içinde 9 kiloya yakın vereceğim hedefime ulaşırsam eger.hayal gibi ama hayalsizde olmaz olacagız başaracagız yeterki spor yapalım

ınsalah hepımızz cabucak verırrız ıstedıgımızz kılolara ınerızz kızlarr yaaa hadı cabuk cabuk karayga gıdıver gıdıver gıdıver

gıdıver gıdıver gıdıver

meyvem menü süper ama sabahları klasik kahvaltı yapsan daha iyi olmazmı?:44:

bu günkü menümüde yazayım acayip gıcıkğım herkese bu gün cok sinirliyim inş kacamak yapmam..

sabah 1 galeta 2 bardak süt
ara 2 galeta
öğlen taze fasulye(zeytinyağlı) yoğurtpeynir zeytin domates salatalık
ara elma
aksam taze fasulye, yumurtalı ot kavurma yoğurt(aslınca canım sarımsaklı yapmak istiyor ama işte olmuyor sarımsak yemeyeli nerdeyse 1 sene olucak )

ara acıkırsam elma

3 lt su+ cay

canım cok üşeniyorum sabah kalkıp kahvaltı hazırlamaya ..

canım cok üşeniyorum sabah kalkıp kahvaltı hazırlamaya ..

kıs ne olcak 1 tabaga hemen 1 domates salatalık azıcık peynir 3-4 zeytin tamamdır.yanına yeşil çay yada sen korumadan 1 tane sallama normal çay.bugun hem kahvaltıda hemde ara da galeta yemiş oluyorsun :44:

otları kavurmadan altına sogan kavurursan ve o esnada sarımsagıda kavurursan kokusu kalmıyor ertesi güne.tabi hemen 2 diş koy.yemeğe sarımsak tadı veriyor ben ölede seviyorum.cuma günü gelsin ıspanak yapacagım bu şekilde koyacagım eşime bugun sana kızartma yapayım dedim yok sen yemezken bende istemem pilav vs kolay bişi yap domates dograr yerim dedi pek bi sevindim 3 gün tembel hatunum

yok canım yemekde sevmiyorum ancak yoğurt da seviyorum cacık falan seklinde hıı bide köftede :)
ayyy prensesim sabah sabah kim yapcak ki o dediklerini yanımda biri daha olsa yaparım ama yanlız basına insanın hiç uğrasası gelmiyor inan kilo almıyor olsam aksamları falanda yemek yapmıcam sadece ekmek arası yumurta vs yer geciştiririm ..
hiç bişi yapmak canım istemiyor :/

haklısın canım yalnızken insanın canı istemez ama olacak hep ekmek arasıda sıkıyor insanı en güzeli ev yemeği.ben ararım.yalnız olsamda yaparm herhalde.şimdi eşimde alıştı oda illa yemek istiyor

bende ikisinin arasında yuvarlanıp gidiyorum canım işte severim ev yemeğini ama tek kişiye uğrasmak insanı bunaltıyor yapıyorum da ne oluyor diyorum bazen kendime ödül mü cezamı ne iş yarıcak ki sanki..
off ben heralde depresyondayım ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…