Meyvenull'un Diyet Günlüğü

nasıl diliyorsun?sadece içinden mi tutuyorsun yoksa özel bişilerde yapıyormusun?

günaydınnn tartıldın mı?direkt soruyorum çünkü merak ediyorum

canım ben kırmızı bi keseye altın gümüş metal para maddelerinen birini koyup 5 mayıs aksamı ezan saati gül dimine gömüyorum içimden diliyorum.

bi arkadasım 11 tane karınca yuvasından topak alıp gül dibine koyuyor o da öyle yapıyor suya dileğinide bırakabilirsin farklı farklı dileme yöntemleri var..

hızır aleysselamın o gece yer yüzüne geldiğine inanılıyor ne kadar gercektir ne kadar rivayettir bilinmez tabi ama ben her sene yaparım

haftaya bende yapcam bu diyeti şimdi evde salatalık hiç malzeme yok tavuk olayını cözerim kasapta vardırda salatalık malzeme bulmam imkansızz..

sabah 93.7 yi gördüm sevindim pazartesi günü ne gördüğümü hiiiiç sorma bakalım cumaya kadar ne olacak haftasonu kudurunca hafta arası çabala dur pöööfff

Günaydın canlarım:)

nasılsınız?

anna'cım doğumgünün kutlu olsun. bu sene d.gününde en güzel hediyeyi sen kendine verdin bu yeni halinle. tebrik ediyorum seni azminden başarından ötürü. yeni yaşınla birlikte her şey istediğin gibi olsun inş, nice mutlu senelereeeeeeeee :)

ay ben de her sene yaparım bir faydasını göremedim:))

gül dibine gömme sonra suya atmayı biliyorum. aşk-ı memnu'da da yapmışlardı :)
sonra sevgili ile kendi resmini altlı üstlü koymayı biliyorum
bir de istediklerinin resmini çizip asıyorsun gül dalına.

sabah 93.7 yi gördüm sevindim pazartesi günü ne gördüğümü hiiiiç sorma bakalım cumaya kadar ne olacak haftasonu kudurunca hafta arası çabala dur pöööfff

cumaya atak bekliyorum senden ona göree kacısın yok

canım benim günaydınn
biz bıraktığın gibiyiz sen nasılsn bakalımm

yarın aksam dilek dileme aksamı
ayy hypatiacım ben de faydasını gördüm mü görmedim mi bilmiyorum olacagı varsa oluyor işte ama yaptım yapıyorum yapıcam

evet canim -900 bugün az yag ve tuz ekliycem ins cok etkilemez 300 400 versemde yeter hic yokdan iyidir

bence az tuzla yag kesmes vermeyi güzel vereceksin

canım sende yaptın mı tavuk diyetini dün bir daha gelmedin.aman canım ne olur tut kendini

aman meyvem senin bu dilek işi zahmetliymiş.bide ben gülü falan nerden bulayım sitenin içinde ben en iyisi dua edim kabul olur.bide mevlanayı ziyaret edeceğim orda dua edeceğim

damona ne oldu

ayy hemen izlemem lazım çatlıycammm

canım ben tartılamadım dün ya ama reglim bitmedi hala şişim birazcık :78:

fatmacıgım dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

teşekkürler prensesim saol canımmm

ay ay meyvem teşekkürler canım bitanem benim

keselim pastayı keselimmm

teşekkürler minnoşum canımsınn

çok teşekkürler hypatiamm saol canımmm

günaydın kızlar doğum günü çocuğu geldi...

hepinize teşekkürler canlarım aslında sizi tanıdığım içinde güzel bir doğum günü hediyesi almış gibiyim sizi tanımak hediye gibi...

nasılsınız bakalım öğleden sonra buralarda olamıycam aşkımla bi yere gitcez sürprizmişşş

havada yağğıyo şansımıza annem bereketli olcak doğum günün diyo hehe

bugün bende pek diyet modu yok kızlar yarın bi diyet programıyla gelcem yanınıza bugünlük mazur görüverinizz...:78:

dün öğlenden başladım tavada kavuruyorum salata yoğurt onun için dedimya sevindim 93.7 ye diye ama katı yapmıyorum salatama tuz azda yağ koyuyorum birazda başka şeyler çok deil ama

dün öğlenden başladım tavada kavuruyorum salata yoğurt onun için dedimya sevindim 93.7 ye diye ama katı yapmıyorum salatama tuz azda yağ koyuyorum birazda başka şeyler çok deil ama

süpersin canım aynen devam

fatmacıgım damona ne oldugunu söyle dersen söylerim mesela bazıları söylenmesine sinir oluyor.bende söylenmesini sterim meraktan çatlıyorum çünkü ne oldu ne olacak
umarım dogum gününde harika geçer

meyvem çok güsel yarın senide bekliyoruz

prensesim yapmaya bilirim de yaa suanda cok karmasık haller içerisindeyim bilemiyorum yapayım die eve aldım ama naparım yarın belli olurr :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…