kızlar yarın aksam hıdırellez ben dilek dilicem
her sene yaparım bunu benim için güzel bişi
günaydin kizlar..
nasıl diliyorsun?sadece içinden mi tutuyorsun yoksa özel bişilerde yapıyormusun?
günaydınnntartıldın mı?direkt soruyorum çünkü merak ediyorum
nasıl diliyorsun?sadece içinden mi tutuyorsun yoksa özel bişilerde yapıyormusun?
günaydınnntartıldın mı?direkt soruyorum çünkü merak ediyorum
canım ben kırmızı bi keseye altın gümüş metal para maddelerinen birini koyup 5 mayıs aksamı ezan saati gül dimine gömüyorum içimden diliyorum.
bi arkadasım 11 tane karınca yuvasından topak alıp gül dibine koyuyor o da öyle yapıyor suya dileğinide bırakabilirsin farklı farklı dileme yöntemleri var..
hızır aleysselamın o gece yer yüzüne geldiğine inanılıyor ne kadar gercektir ne kadar rivayettir bilinmez tabi ama ben her sene yaparım
sabah 93.7 yi gördüm sevindim pazartesi günü ne gördüğümü hiiiiç sorma bakalım cumaya kadar ne olacak haftasonu kudurunca hafta arası çabala dur pöööfff
Günaydın canlarım:)
nasılsınız?
anna'cım doğumgünün kutlu olsun. bu sene d.gününde en güzel hediyeyi sen kendine verdin bu yeni halinle. tebrik ediyorum seni azminden başarından ötürü. yeni yaşınla birlikte her şey istediğin gibi olsun inş, nice mutlu senelereeeeeeeee :)
ay ben de her sene yaparım bir faydasını göremedim:))
gül dibine gömme sonra suya atmayı biliyorum. aşk-ı memnu'da da yapmışlardı :)
sonra sevgili ile kendi resmini altlı üstlü koymayı biliyorum
bir de istediklerinin resmini çizip asıyorsun gül dalına.
evet canim -900 bugün az yag ve tuz ekliycem ins cok etkilemez 300 400 versemde yeter hic yokdan iyidir
sabah 93.7 yi gördüm sevindim pazartesi günü ne gördüğümü hiiiiç sorma bakalım cumaya kadar ne olacak haftasonu kudurunca hafta arası çabala dur pöööfff
günayyyyyyyyyydııııııııınnnnnnnn kızlar nasılsınız?
ben gayet iyiyim.dün hiç nedensiz 79.1 çıkmıştım bugun 78.3 çıktım.ablamın tartısı farklı evdeki tartım farklı çıkarttı beni.böylece arayı kapatmıs oldum
tabiki ızgara sayılır ohh pek iyi yapmıssıntartıldın mı peki dün ve bugun?
son bölümde damona çok kötü şeyler oldu söyleyipte heyecanını kaçırmayayımcuma gelsin diye dört göz bakıyorum
fatmacıgım dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
günaydın sekerlerimm
fatmam benim mutlu yıllar canımcımmm
Eki Görüntüle 189367
Eki Görüntüle 189366
hadi keselim pastamızı
gizemcim kendine gelmen lazım canım yaa iiice şiştin nolcak bu halin senin olmaz böylee
prensesim aksamlarıda devam cardio yapmayaamayıs sonu 74 de olucaksın inş
minnosummm aferin sana gel bi öpeyimm spora baslamıssınbırakmak yok ama bak devam ediceksinn ona göree
hypatiacımda gelir birazdan onuda şimdiden mucuk layayımmm mucuk mucuk
ayyy meyvısım gelmısss hosgelmısss gunaydınnn papatyamm benımm
annnacım gunaydınnn gunaydın ıyıkı dogdun ıyıkı dogdunn
dogum gunun kutlu olsun canım mutlu huzurlu saglıklı daha nıce dogumgunlerı kutlaman dılegıyle ınsallah
hypatıamm nerdesın senn bakımm
gızemcım canım neolur artık aramıza don bak burda hersey yoluna gırecek emın ol canım
Günaydın canlarım:)
nasılsınız?
anna'cım doğumgünün kutlu olsun. bu sene d.gününde en güzel hediyeyi sen kendine verdin bu yeni halinle. tebrik ediyorum seni azminden başarından ötürü. yeni yaşınla birlikte her şey istediğin gibi olsun inş, nice mutlu senelereeeeeeeee :)
bence az tuzla yag kesmes vermeyi güzel vereceksin
canım sende yaptın mı tavuk diyetini dün bir daha gelmedin.aman canım ne olur tut kendini
aman meyvem senin bu dilek işi zahmetliymiş.bide ben gülü falan nerden bulayım sitenin içindeben en iyisi dua edim kabul olur.bide mevlanayı ziyaret edeceğim orda dua edeceğim
dün öğlenden başladım tavada kavuruyorum salata yoğurt onun için dedimya sevindim 93.7 ye diye ama katı yapmıyorum salatama tuz azda yağ koyuyorum birazda başka şeyler çok deil ama
prensesim yapmaya bilirim de yaa suanda cok karmasık haller içerisindeyim bilemiyorum yapayım die eve aldım ama naparım yarın belli olurr :26:
canın sağolsun kendini hazır hissettiğinde başla biz hep buralardayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?