Meyvenull'un Diyet Günlüğü

iyi aksamlar kizlar,sanirim ben yarin devam etmiycem 2 gün yetti bana,zaten tavugumda bitti pismeden önce 545 gr pistiktan sonra azaldi anladim bisey valla,benim mutfak tartim var orda tartiyorum ama iyide oldu bittigi

annacımm canım benım gel hele cabuk bakalım surprız neymıss merak ettım bendee sımdıkk

kızlarr selam ben gelebıldımmm sukurr
bugun bır rapor yazmam gerekıyordu cıktım netten ,sonrada saat 1 de arazıye gıttım aksamustu 4 bucukta geldım sonra zaten 5 te işten cıktık eve geldım yemek falan yedık ondan sonra da 1 saat kadar uyumusum tvının karsısında sımdı sulumanı ızlıyorumm

söyle söyle prensescim ben meraktan çatır çatır çatlarım valla zaten az kaldı son bölümlere yaklaştım... teşekkürler harika geçti gerçektenn

annacımm canım benım gel hele cabuk bakalım surprız neymıss merak ettım bendee sımdıkk

eheh geldim minnoşum geldim...

selam kızlar anca gelebildim...

ay bugün çok güzel bi gündü aşkım beni caddebostana götürdü lunaparka gittik hehe daha önce bi mesele vardıda onunla ilgiliydi dönme dolaba filan bindik çocukluğumu yendien yaşadım diyebilirim

doğum günümü hepbirlikte onlarda kutladık herkes bana hediye almış çok utandımmm pastam çilekliydi tabi çikolata ve alerji durmumu biliyolar ya çilekli yaptırmışlar... bir dilim yedim...ama inanın pastanın tadını unutmuşum midem kaldırmadı valla tadı çok çok güzel gelmedi yani bayıla bayıla yerim hatta iki dilim kaçırırım diye düşünüyodum ama yiyemedim...hatta aşkım kendi pastasındanda yedirmeye kalktı ama içim almadı dedim sonra kendi yedi...ben bi dilimle kurtardım...

akşam 6da eve geldim hemen spora gittim...hesaplarıma göre tam 1000 kalori yaktım sporda kızlar çok enerji harcadım...herkes şaşırdı bana doğum gününde spora gelmiş dediler güldüler filan ama ben pastayı yaktım hehe...

gelince saat 9 oldu daha bişi yemedim iki salatyalık yedim sadece çaylarımı içtim birazdanda yatıcam yarınki tartı durumuna göre yarın detoks yapmayı düşünüyorum yada protein bakalım çok yedim bugün yaa

herkeslere iyi geceler kızlar öpüldünüz...

günaydın sekerlerimm..

Annam d. Gününü cok güzel gecirmişsisn canım tüm ömrün bu güzellikte gecer inş..

Minnosum o sporu yapmıssındır umarım

Prensesim bende sizin yaptığınız diyet benzeri bişi yapıyorum bu gün kendi elmalı diyetimi yapıyorum..

Bu sabah tartıda 58.7 geldim kızlar yarına 500 gr daha gitsin die uğrasıyorum..
Yarında hypatiamın diyetini yada yine bunu yapmayı düşünüyorum..
13 mayısta 57 olmam gerek mayıs sonu 55 i görebilmem için :18::18:

Işte sekerlerim bu günkü menüm geliyor..

Sabah yoğurtlu yulaf ezmesi
ara yeşil elma
öğlen yağsız yoğurt soslu tavuk salata
ara yeşil elma
aksam yoğurt soslu yağsız salata
ara yeşil elma

annacım ne guzel dogum gunu gecırmıssın aksama sporada gıtmıssın hepsını yakmısssındır tatlım afferım sana valla tebrık ettım bu hareketınden dolayı tekrar dogum gunun kutlu olsun canım benım

gunaydın meyvısım suluman bıttı saat 11 de reklam verınce gıttım kosu bandına tam yarım saat yuruycektımkıı 27 dk yurudum elektrıkler kesıldı neyse dedım 3 dk dan bıse olmaz yanı 27 dk spor yapılmıstır komutanımm

Günaydın kızlar:)

Bugünkü menüm:

Sabah: 2 haş. yumurta ve light süt
öğle: yoğurt ve piliç jambon
akşam: piliçjambonlu salata ya da muz

12 bardak su
1 yeşil çay

umarım işe yarar

aferin minnosum doğru yolu buluyorsun
Bende son reklamdan sonra uyudum beklemedim
günaydın kızlar:)

bugünkü menüm:

Sabah: 2 haş. Yumurta ve light süt
öğle: Yoğurt ve piliç jambon
akşam: Piliçjambonlu salata ya da muz

12 bardak su
1 yeşil çay

umarım işe yarar

canım işe yarar tabi neden yaramasın aksam salatanı ye jambonlu ohh miss gibi afiyet olsun

günaydın kızlar

meyvoşum nihayet 100 gr da olsa eksiye geçtim sabah 93.2 yi gördüm kiii akşam tavuk yemedim pirinç çorbası -lapası gibi yaptım yoğurt salata yedim bolcaaa

günaydın kızlar

meyvoşum nihayet 100 gr da olsa eksiye geçtim sabah 93.2 yi gördüm kiii akşam tavuk yemedim pirinç çorbası -lapası gibi yaptım yoğurt salata yedim bolcaaa

doğacım sabah bende 100 gr eksideydim bak bu gün yağ ve sekeri sıfırladım iş yarına daha cok ekside olucam

Birazdan yağ kas oranımı ölctürücem ayyy ne cıkıcak acaba :18:

günayyydııınnnn kızlarrrr eşim pc yi bozmus sağolsun biraz öncede geldi yaptı anca gelebildim

iyi aksamlar kizlar,sanirim ben yarin devam etmiycem 2 gün yetti bana,zaten tavugumda bitti pismeden önce 545 gr pistiktan sonra azaldi anladim bisey valla,benim mutfak tartim var orda tartiyorum ama iyide oldu bittigi

canım piştikten sonraki oranından ölçtüğün için ondan öyle erkenden bitmiştir
söyle söyle prensescim ben meraktan çatır çatır çatlarım valla zaten az kaldı son bölümlere yaklaştım... teşekkürler harika geçti gerçektenn

bu damonun kısa saçlı bir sevgilisi vardı ya.kurt ısırdı öldü.hah şimdide bizim tyler damonumu ısırdı eğer damon ölürse bir daha o diziyi izlemem ben

3 dk dan bişiik olmaz ohhh ne güzel yürümüşsün

Günaydın kızlar:)

Bugünkü menüm:

Sabah: 2 haş. yumurta ve light süt
öğle: yoğurt ve piliç jambon
akşam: piliçjambonlu salata ya da muz

12 bardak su
1 yeşil çay

umarım işe yarar

şu jambondan vazgeçsen artık bıkamadın mı

günaydın kızlar

sende 100 gr gitmiş yine ben dunle aynıyım canım sıkıldı o kadar aç kal sonra yine aynı çık ufff

ayyy ben yıne arazıye gıdıyorum yıne gıdıyorum yıne gıdıyorumm hoooffff:84::84::84: ogleden sonra gelırım meyvısım

senin nasıl bir işin var anlamadım zaten hergün arazidesin neyse allah kolaylıklar versin

günaydın prensesimmm

Ayyy sabırlı ol her gün kilo verecek değilsin yaa..
Yarına yine vermiş olursun gör bak

Bende su içmek istiyorum ama ölçüm yaptırcam die içemiyorum tartı fazla cekmesin şimdi herkesin ortasında ayyy kızların da işi bitmediki ölcseler beni :)

Son düzenleme:

yook 100 gr gitmedi dün 93.7 dim 93.2 oldum 500 gram ama artıdaydım 100 gramla eksiye geçtim

tartıdami oluyor tahlil filan mı yoksa:26: her sağlık ocağında varmı buu bende yaptırıversem

canım bu 3 günlük diyet ya 3 gün hergün eksi görüyormussun ama bende tabiki çok fazla işe yaramadı.bakalım yarın kaç çıkacağım :44:

ne ölçümü canım bu?

yook 100 gr gitmedi dün 93.7 dim 93.2 oldum 500 gram ama artıdaydım 100 gramla eksiye geçtim

aaa süpermiş o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…