günaydın kızlar doğum günü çocuğu geldi...
hepinize teşekkürler canlarım aslında sizi tanıdığım içinde güzel bir doğum günü hediyesi almış gibiyim sizi tanımak hediye gibi...
nasılsınız bakalım öğleden sonra buralarda olamıycam aşkımla bi yere gitcez sürprizmişşş
havada yağğıyo şansımıza annem bereketli olcak doğum günün diyo hehe
bugün bende pek diyet modu yok kızlar yarın bi diyet programıyla gelcem yanınıza bugünlük mazur görüverinizz...:78:
süpersin canım aynen devam
fatmacıgım damona ne oldugunu söyle dersen söylerimmesela bazıları söylenmesine sinir oluyor.bende söylenmesini sterim meraktan çatlıyorum çünkü ne oldu ne olacak
umarım dogum gününde harika geçer
meyvem çok güsel yarın senide bekliyoruz
annacımm canım benım gel hele cabuk bakalım surprız neymıss merak ettım bendee sımdıkk
annacım ne guzel dogum gunu gecırmıssın aksama sporada gıtmıssın hepsını yakmısssındır tatlım afferım sana valla tebrık ettım bu hareketınden dolayı tekrar dogum gunun kutlu olsun canım benımselam kızlar anca gelebildim...
ay bugün çok güzel bi gündüaşkım beni caddebostana götürdü lunaparka gittik hehe daha önce bi mesele vardıda onunla ilgiliydi dönme dolaba filan bindik çocukluğumu yendien yaşadım diyebilirim
doğum günümü hepbirlikte onlarda kutladık herkes bana hediye almış çok utandımmmpastam çilekliydi tabi çikolata ve alerji durmumu biliyolar ya çilekli yaptırmışlar... bir dilim yedim...ama inanın pastanın tadını unutmuşum midem kaldırmadı valla tadı çok çok güzel gelmedi yani bayıla bayıla yerim hatta iki dilim kaçırırım diye düşünüyodum ama yiyemedim...hatta aşkım kendi pastasındanda yedirmeye kalktı ama içim almadı dedim sonra kendi yedi...ben bi dilimle kurtardım...
akşam 6da eve geldim hemen spora gittim...hesaplarıma göre tam 1000 kalori yaktım sporda kızlar çok enerji harcadım...herkes şaşırdı bana doğum gününde spora gelmiş dediler güldüler filan ama ben pastayı yaktım hehe...
gelince saat 9 oldu daha bişi yemedim iki salatyalık yedim sadece çaylarımı içtim birazdanda yatıcam yarınki tartı durumuna göre yarın detoks yapmayı düşünüyorum yada protein bakalım çok yedim bugün yaa
herkeslere iyi geceler kızlar öpüldünüz...
günaydın sekerlerimm..
Annam d. Gününü cok güzel gecirmişsisn canım tüm ömrün bu güzellikte gecer inş..
Minnosum o sporu yapmıssındır umarım
Prensesim bende sizin yaptığınız diyet benzeri bişi yapıyorum bu gün kendi elmalı diyetimi yapıyorum..
Bu sabah tartıda 58.7 geldim kızlar yarına 500 gr daha gitsin die uğrasıyorum..
Yarında hypatiamın diyetini yada yine bunu yapmayı düşünüyorum..
13 mayısta 57 olmam gerek mayıs sonu 55 i görebilmem için :18::18:
Işte sekerlerim bu günkü menüm geliyor..
Sabah yoğurtlu yulaf ezmesi
ara yeşil elma
öğlen yağsız yoğurt soslu tavuk salata
ara yeşil elma
aksam yoğurt soslu yağsız salata
ara yeşil elma
gunaydın meyvısım suluman bıttı saat 11 de reklam verınce gıttım kosu bandına tam yarım saat yuruycektımkıı 27 dk yurudum elektrıkler kesıldı neyse dedım 3 dk dan bıse olmaz yanı 27 dk spor yapılmıstır komutanımm
günaydın kızlar:)
bugünkü menüm:
Sabah: 2 haş. Yumurta ve light süt
öğle: Yoğurt ve piliç jambon
akşam: Piliçjambonlu salata ya da muz
12 bardak su
1 yeşil çay
umarım işe yarar
günaydın kızlar
meyvoşum nihayet 100 gr da olsa eksiye geçtim sabah 93.2 yi gördüm kiii akşam tavuk yemedim pirinç çorbası -lapası gibi yaptım yoğurt salata yedim bolcaaa
[sıze="3"]ayyy ben yıne arazıye gıdıyorum yıne gıdıyorum yıne gıdıyorumm hoooffff:84::84::84: Ogleden sonra gelırım meyvısım[/sıze]
iyi aksamlar kizlar,sanirim ben yarin devam etmiycem 2 gün yetti bana,zaten tavugumda bitti pismeden önce 545 gr pistiktan sonra azaldianladim bisey valla,benim mutfak tartim var orda tartiyorum ama iyide oldu bittigi
söyle söyle prensescim ben meraktan çatır çatır çatlarım valla zaten az kaldı son bölümlere yaklaştım...teşekkürler harika geçti gerçektenn
gunaydın meyvısım suluman bıttı saat 11 de reklam verınce gıttım kosu bandına tam yarım saat yuruycektımkıı 27 dk yurudum elektrıkler kesıldı neyse dedım 3 dk dan bıse olmaz yanı 27 dk spor yapılmıstır komutanımm
Günaydın kızlar:)
Bugünkü menüm:
Sabah: 2 haş. yumurta ve light süt
öğle: yoğurt ve piliç jambon
akşam: piliçjambonlu salata ya da muz
12 bardak su
1 yeşil çay
umarım işe yarar
günaydın kızlar
meyvoşum nihayet 100 gr da olsa eksiye geçtim sabah 93.2 yi gördüm kiii akşam tavuk yemedim pirinç çorbası -lapası gibi yaptım yoğurt salata yedim bolcaaa
ayyy ben yıne arazıye gıdıyorum yıne gıdıyorum yıne gıdıyorumm hoooffff:84::84::84: ogleden sonra gelırım meyvısım
günayyydııınnnn kızlarrrreşim pc yi bozmus sağolsun biraz öncede geldi yaptı anca gelebildim
canım piştikten sonraki oranından ölçtüğün için ondan öyle erkenden bitmiştir
bu damonun kısa saçlı bir sevgilisi vardı ya.kurt ısırdı öldü.hah şimdide bizim tyler damonumu ısırdıeğer damon ölürse bir daha o diziyi izlemem ben
3 dk dan bişiik olmaz ohhh ne güzel yürümüşsün
şu jambondan vazgeçsen artık bıkamadın mı
sende 100 gr gitmiş yine ben dunle aynıyım canım sıkıldıo kadar aç kal sonra yine aynı çık ufff
senin nasıl bir işin var anlamadım zaten hergün arazidesinneyse allah kolaylıklar versin
günaydın prensesimmm
Ayyy sabırlı ol her gün kilo verecek değilsin yaa..
Yarına yine vermiş olursun gör bak
Bende su içmek istiyorum ama ölçüm yaptırcam die içemiyorum tartı fazla cekmesin şimdi herkesin ortasındaayyy kızların da işi bitmediki ölcseler beni :)
günaydın prensesimmm
Ayyy sabırlı ol her gün kilo verecek değilsin yaa..
Yarına yine vermiş olursun gör bak
Bende su içmek istiyorum ama ölçüm yaptırcam die içemiyorum tartı fazla cekmesin şimdi herkesin ortasındaayyy kızların da işi bitmediki ölcseler beni :)
yook 100 gr gitmedi dün 93.7 dim 93.2 oldum 500 gram ama artıdaydım 100 gramla eksiye geçtim
canım bu 3 günlük diyet ya 3 gün hergün eksi görüyormussun ama bende tabiki çok fazla işe yaramadı.bakalım yarın kaç çıkacağım :44:
ne ölçümü canım bu?
aaa süpermiş o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?